Коремчето вече расте, а мама се чуди момиченце ли е или момче (Тема 3/ Януари 2024г.)

• 45 114
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Момичета кое приложение използвате?
Смятам кат гламава да си изчисля кога съм 22ра седмица, за да си запиша час за ФМ, обаче все нещо не съм сигурна..
Искам някъде да гледам коя седмица съм, но кога започва тя и кой ден е от съответната седмица.
Това ми е достатъчно, друго и да няма

# 271
Аз имам инсталирано feia , а иначе имам и Менструален календар приложение на който си отбелязвах цикъла ,той също дава седмиците когато го настроя за бременност ,при мен двете приложения дават +- 3 дни разлика с АГ

# 272
# 273
Момичета, някой използва ли вече възглавница за бременни? Във фб ми изскочи една реклама от страница - около 70лв. В хиполенд и един сайт jukki около 30лв. И не знам как и коя да избера, че да не се смачка набързо.

# 274
  • София
Момичета, изписаха ми Аспирин Акард, превантивно. Кръвотока към бебето е добър, но аз от хипотоничка съм с нормално кръвно. В процес на спиране на прогестероните съм. Ина ли опасност да изкървя от аспирин?
Вечер съм с твърд корем и подута, цял ден събирала течности. Възможно ли е от това да се втвърдява?

# 275
Аз също използвам Feia и там показва седмицата и кой ден...
За възглавницата и аз се замислих кога и коя евентуално бих взела. На мен също ми излезна във фб от този сайт juki и се води мултифункционална, ако ще взимам такава искам, че и за кърмене да помага...но не знам от къде да гледам нещо като среден клас...

# 276
Във фб ми излезе нещо от сорта "детето в теб - Юлита Парашкевова" ако не бъркам нещо, но нещо подобно беше.
Аз искам да мога и кръста си да подпирам, като съм на една страна вечер, но за сега само гледам.

# 277
Аз имам възглавница за бременни, от олх някаква бг фирма беше за 20лв. После става и за кърмене.
От аспирин може да се изкърви,да..

# 278
Аз имам възглавница Doomoo от дъщеря ми, но вече е доста посмачкана, а и тя си я ползва отстрани на леглото към стената, понеже е студена зимата. Сега ги гледах и са почти 150лв станали, направо се ококорих. Помня, че и тогава беше около 110-20, но я взех на някаква промоция и излезе с 20-на процента по-малко. Доволна съм много, беше ми страшно удобна, особено после с кърменето.

# 279
Аз също съм на акард , не съм кървяла , не се притеснявай ….. бях предупредена , че има такава възможност , надявам се и за напред така да бъде ….

# 280
Здравейте, ще се похваля, че усещам бебчето от около седмица като в началото мислех, че усещам, но не бях сигурна. От няколко дни си ме рита и даже се вижда на моменти. Аз съм със задна плацента, смятам че затова така хубаво си ме рита 😂
Пусках изследвания за коагулация, както и анти D антитела понеже съм отрицателна група. Чакам да ги коментираме с АГ.
Да се запиша, че вече знаем пол-момиченце🎀
В момента съм 18 г.с и приемам комбинираните витамини за бременни на бетър ю, те са на спрей.
Главоболие не ме е мъчило скоро, надявам се скоро да не се появява, но общо взето това което виждам е, че с напредване на седмиците, неприятните симптоми започнаха да намаляват, даже изчезват.
На фетална морфология съм на 22.08, много се надявам всичко отново да бъде наред.
В чуденка съм също къде ще раждам, като колебанието ми е между Хирургиите на пещерско или Селена. Мамите от Пловдив на къде сте се насочили?

Знаете ли кога горе долу се започва с усещането на бебчето? След 2 дни влизам в 17 ГС и нямам търпение вече, но съм и с предна плацента, та .. може би ще трябва да почакам още малко?

# 281
Момичета 17г.с. съм и днес цял ден съм с лек дискомфорт ниско доло  сутринта имах на 3 пъти пронизваща болка за секунди вие имали ли сте подобни случки и да се притеснявам ли

# 282
Аз съм 16 г.с. и точно днес имах абсолютно същите. И аз се чудех дали да се притеснявам, но най-вероятно са от разтежението на матката.

# 283
Аз съм 16 г.с. и точно днес имах абсолютно същите. И аз се чудех дали да се притеснявам, но най-вероятно са от разтежението на матката.
Ох дано е от това но мисля и утре ако е така да ходя при доктора да ме прегледа

# 284
Ох дано е от това но мисля и утре ако е така да ходя при доктора да ме прегледа
Моля те, ако отидеш, драсни да кажеш какво е казал лекарят.

Общи условия

Активация на акаунт