Юлски бебета 2023 - Добре дошли! - Тема 1

• 21 754
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Минти, на мен много ми помогна кокосовото масло за зърната и моите бяха разранени, но в началото винаги след сучене се мажех и за нула време ми се оправиха.
Момичета, моята ака нон стоп, след всяко ядене общо взето, аз даже се бях притеснила и го казах това на педиатърката, но тя каза че когато са на кърма е нормално. Да не се окаже, че не е толкова нормално? Confused
Аз да ви питам, вие след хранене, винаги ли оригвате бебоците? Моята принцеса малко е скарана със съня и както суче и заспива и ако я вдигна да се оригне и после се започва едно приспиване...сто часа.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 19:37 от malinakupina

# 211
  • София
Минти, на мен много ми помогна кокосовото масло за зърната и моите бяха разранени, но в началото винаги след сучене се мажех и за нула време ми се оправиха.
Момичета, моята ака нон стоп, след всяко ядене общо взето, аз даже се бях притеснила и го казах това на педиатърката, но тя каза че когато са на кърма е нормално. Да не се окаже, че не е толкова нормално? Confused
Аз да ви питам, вие след хранене, винаги ли уригвате бебоците? Моята принцеса малко е скарана със съня и както суче и заспива и ако я вдигна да се уригне и после се започва едно приспиване...сто часа.
Голямата ми дъщеря акаше и преди и след и имах чувството че само това правеше ... Също знам че кърмените не се уригват всеки път, колкото и да ги бухаме отзад

# 212
Момичета,  сега при смяна на памперса на малкото пъпчето беше прокървило. Веднага го минах със спирт 90% , кръвта беше засъхнала вече обаче много се стресирах...  Педиатъра не вдига, бебчо изглежда ок, обаче не помня с първото да е кървяло. Нормално ли е или към спешното да тичам? Вече съм в паника от всичко.... бях го сложила в слинга, спа 4ч, да не би там да е притиснало нещо... Направо имам нужда от успокоителни вече 😨🫣

# 213
  • София
Момичета,  сега при смяна на памперса на малкото пъпчето беше прокървило. Веднага го минах със спирт 90% , кръвта беше засъхнала вече обаче много се стресирах...  Педиатъра не вдига, бебчо изглежда ок, обаче не помня с първото да е кървяло. Нормално ли е или към спешното да тичам? Вече съм в паника от всичко.... бях го сложила в слинга, спа 4ч, да не би там да е притиснало нещо... Направо имам нужда от успокоителни вече 😨🫣
Нищо му няма, ако не кърви, а са капчици засъхнала пък особено не се впрягай. Дишай спокойно

# 214
Няма страшно. И при нас прокърви леко и след два дни падна.

# 215
Ох, добре. Тези дни не знам какво става обаче от тия хормони от всяко нещо направо .... Сега чак асматичен пристъп направих от притеснение. 🫣😨

# 216
  • София
На нашето Габче втори ден е постоянно върху мен, иска да яде постоянно, През 2ч й давам, но почвам пак с филма че не й стига. Цока си но с това не спане много ме тормози, погачата е утре, а къщата продължава да е наопаки, голямата от сутринта ни е подкарала и дразни абсолютно умишлено. Мислих да викна майка ми да дойде по-рано да удари едно рамо, но вече толкова пъти ме рреже с всякакви оправдания, че не ми се разочарова отново, свекето ще викам то се е видяло .
Помрънках си малко, благодаря за вниманието !

# 217
Magenta_, каката да не би да ревнува? Търси внимание сигурно. Спокойно.
Ще чакаме да кажеш как е минала погачата.

# 218
  • София
Определено ревнува, много е тъжно, защото всячески се опитваме да компенсираме и да не й липсват стари порядки, но ... Няма начин, ще трябва да свикнем всички.

# 219
Определено ревнува, много е тъжно, защото всячески се опитваме да компенсираме и да не й липсват стари порядки, но ... Няма начин, ще трябва да свикнем всички.

Ще свикне, няма как. Ако откриеш работещи техники за преодоляване на ревността да споделиш ☺

# 220
Включвам се в темата с бебе Давид, роден на 12. 07.
И започвам с 1 въпрос към мамите на момчета. Пропускат ли ви памперсите? При нас е кошмар. Казаха ми, че при момчетата е така. С кака му не съм имала такъв проблем. Пробвах различни, също 1ца и 2ка. Едно и също- памперса сух,всичко  изтича отстрани.

# 221
Включвам се в темата с бебе Давид, роден на 12. 07.
И започвам с 1 въпрос към мамите на момчета. Пропускат ли ви памперсите? При нас е кошмар. Казаха ми, че при момчетата е така. С кака му не съм имала такъв проблем. Пробвах различни, също 1ца и 2ка. Едно и също- памперса сух,всичко  изтича отстрани.

За сега не пропускат, в момента сме с pampers premium care. Но по спомен имаше някакви с първото, пропускаха жестоко. Не помня бранд обаче.

При момченцата номера е пишито да е надолу при затваряне на памперса, така ми обясниха в родилното.

# 222
  • Варна
Надолу е при нас и пак е редовно мокър. Засега лидълските и ДМ-ските пробвах. Греда все.

# 223
И ние сме с премиум кеър, важното е да не му наместваш пишото. Пропускаше само като дойде време за сменя от едно на две..

# 224
Тези лидлските по спомен са уголемени леко. Бяхме с такива първия път в родилното и помня много прехвърляне на лепенките имаше.  ДМ сме ползвали на по-късен етап, там вече проблем нямаше. При нас и преди и сега е чудотото кои памперси защото каката се подсичаше жестоко от премиум кейър. Сега сме на същия път с малкото обаче там проблема е друг. На кърми се, заспи и се чуе залп. Бам, пълен памперс и спящо бебе.... Снощи 5 пъти този номер го врътна. Нито да го смениш нито да не го смениш. Пак още са малки пълнежите на залповете... все такива дребни прави. Чакам гигантско от онези до врата скоро.

Общи условия

Активация на акаунт