За мъжете и “дебеланките”.

• 23 512
  • 575
  •   1
Отговори
# 150
Ето това е - да остарееш заедно с човека до себе си. Никой няма да е все млад, все красив, все слаб или все висок, но е хубаво да си имаш другарче, което не би те заменило.

# 151
Пише “ игнорирайте характера” и пак е чудо и се намесва. Става въпрос само за външност. Мъжете харесват високи и слаби, фини жени. Дълги, слаби, стегнати крака, дълги, слаби, стегнати ръце, абсолютно никакъв корем, тънка талия,  дълга шия, красиви колене, малко дупе, слаби пръстчета, въобще стегнато, изваяно, красиво тяло, без никакви проблеми никъде.
Такова обобщение е крайно невярно!
Все едно да обобщите, че всички жени харесват изваяни мъжки тела - плочки, напращели бицепси, гръб като трикрилен гардероб. Да, харесвам стегнато тяло, но и малък корем не ми пречи и съм сигурна, че не съм единствената.

# 152
Еволюцията диктува подсъзнателен избор на мъж, който е силен и ще осигури закрила и прехрана на семейството, и на жена, която е здрава да износи и роди деца и да се грижи и за тях, и за мъжа.
Естественият подбор очевидно спира да работи, след като за идеал за красота се налагат слаби изваяни женски тела без никакви тлъстини и мъжки тела, напомпани с химия и оформени в залата. А за създаване на поколение си има инвитро и, където не е забранено, сурогатни майки.
Култът към тялото е стар като света. Обаче сегашният свят става все по-изкуствен.
И да си намалиш циците по здравословни и естетически причини е по-скъпо от слагане на силикон.

# 153
Е, откъде сте сигурни, че тия двамата са от млади заедно? Може на държи години да са се взели.

То в много случаи нещата не са толкова първосигнални и визуални, колкото изглеждат, дори и да изглежда, че хората имат определен типажотк. Най-разпространеното, деди ишус, когато определени жени харесват по-възрастни мъже. Те не го правят, защото намират за неустоимо по-привлекателни физически увисналите камбанки и алармиращата простата на възрастния мъж в сравнение с атрибутите на мъжете от тяхното поколение, а защото тези мъже им предлагат един вид грижа и закрила, каквито те не са получили от бащината фигура или роднина от мъжки пол. За големите гърди също си има обяснение. А понякога имаш даден архетип, човек, който като дете или все още млад и впечатлителен,  много си харесвал, възхищавал си се, може и чисто платоничо и несподелено влюбване, или пък ранна връзка, включително и възрастни от същия пол, които са се държали добре с теб и с нещо са те впечатлили дълбоко. Един такъв човек може да не те е впечатлил с визията си, а с нещо друго, но също така, както повечето хора, обикновено има някакъв отличителен белег, който го разграничава от други хора. Може да е цвят на очите, фигура, походка, жест, банка, белег, крив зъб, голям гъз, говорен дефект... и в последствие като срещнеш хора със същите белези, на подсъзнателно ниво си мислиш, че те и вътрешно са като архетипите им, които са те впечатлили.

Дори и чисто повърхностно, естетическите предпочитания се изграждат в много младавъзраст. Затова много хора се борят срещу това да бъдат налагани наздравица идеали по модните списания, подиуми, филмите, медиите и социалните мрежи, защото тези неща няма да променят естетическите критерии на 30-70-годишните, но на 10-20-годишни, които тепърва изграждат подобни критерии и идеали, определено могат да повлияят.

# 154
Мъжкото увлечение по жената не може да се опише,защото е комплексно и зависи от много неща. А връзките много зависят къде е пресечната точка между реалност, мечти и компромиси при двамата.
Ако един мъж обича жената до себе си, той ще я обича без значение дали е слаба или пълна, дали има пищен бюст или е с малки гърди. Няма да има значение дали дупето и е две шепи или такова което не може да се обхване.
Жените се променят, мъжете също. Ако няколко килограма в плюс или минус са критерия за живот с човека до теб ...
Не искам да навлизам в темите където има медицински причини!
Мъжете харесваме жените такива каквито са и не е тайна, че си искаме секс  Simple Smile
Но това е до момента в който срещнем ЖЕНАТА. Останалото е .... общи приказки Simple Smile

# 155
  • По света и у нас
Има големи - добре изглеждащи натурални гърди, има зле изглеждащи такива, а има и малки, които не изглеждат добре или пък изглеждат добре.
То е ясно, че всеки ще предпочете красивото пред грозното.

Обикновеното малките гърди вървят с голямо дупе и големите гърди с плоско дупе. Мъжете това го знаят много добре. Много мъже са се обявили за любители на дупета, а другите са цицоманите. За гърдите зная, че имат успокоително действие и никак не с за пренебрегване. Имах една фризьорка с много хубави натурални гърди и докато работеше около мен (гърдите и бяха в лицето ми около 30 Мин) направо се почувствах като бебенце.

# 156
Май, май всеки в тази тема си дърпа "харесвано от мъжете" да е нещо, в което самия себе си вижда да се впише Simple Smile

Вероятно живеете стед високи мъже с плочки, буйни коси и поддържана външност, омесени с манекеноподобни дами с бюстове от прекрасен по-прекрасен Simple Smile Пък аз де съм се навряля нямам представа - но навън ходят едни закръгленки пооплешивяващи хорица от мъжки и женски пол с дупета, коремчета, далеч от изваяни форми, гърди всякакви и ... и пак са обичани, обичат и имат самочувствие. Simple Smile

# 157
Не, просто говорим за идеи и представи, а те са изградени в дните на младостта ни все пак. Нима сега на +55 години трябва да описвам реалността и на въпроса "какво харесвам" да описвам бабешки фигури?

# 158
Абе тип, и визуален и като характер, може да има, но дали ще “останеш” с някого зависи и от това на какъв етап сте и какво искате заедно, и поотделно. Никакъв тип не помага ако единият иска да се забавлява на 30, а другият - семейство или кариера. Та всичко опира до късмет и адаптация на изискванията и към случайностите на съдбата и къде неведомо ни отвежда..

Само очите и погледът не остаряват. Те издават интуитивно кои сме и какво търсим. Затова, мисля Basila го каза най-добре, преди доста страници.

# 159
Не, просто говорим за идеи и представи, а те са изградени в дните на младостта ни все пак. Нима сега на +55 години трябва да описвам реалността и на въпроса "какво харесвам" да описвам бабешки фигури?

Въпросът на темата не е "какво харесваш", а "какво харесват МЪЖЕТЕ". Анкетата леко заблуждава.
В темата смело май се опита да се изкаже само ЕДИН мъж и неговото мнение бе прескочено, защото не мъжете, а жени налагаме вижданията си какво било харесвано Wink Пък те мъжете май въобще не са толкова претенциозни Simple Smile

# 160
Дорис, мъжете сме претенциозни и избирателни когато става въпрос за бъдещето. Simple Smile

# 161
Дорис, мъжете сме претенциозни и избирателни когато става въпрос за бъдещето. Simple Smile
Като гледам изборите на повечето жени и мъже, склонна съм да изпитвам съмнения в тази теория Smile
По-скоро изглежда като, че нагонът си е казал тежката дума, а разумът се е включил на следващ етап с коментара - Еми, каквото-такова, важното е да сме живи и здрави Bowtie

# 162
Това последното е, ако стане случайно фал и девойката забременее. Тогава няма мърдане !
Но мъжете гледаме какви са жените, когато търсим партньор за брак.
 А това, че сме склони на секс 24/7 със всяка навита девойка ..... ми човещинка Innocent

# 163
Ако темата беше само за вкусовете на мъжете защо в анкетата има толкова опции и за женските вкусове? Според мен се търси съпоставка на двата вида вкусове. Да не говорим, че жените до голяма степен се гримират, фризират, поддържат и тунинговат не за мъжете, а заради себе си и другите жени.

# 164
Съгласен съм ! Една жена не се ли поддържа заради самата себе си просто забрави. Същото важи в пълна сила и за мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт