За мъжете и “дебеланките”.

• 23 509
  • 575
  •   1
Отговори
# 135
Аз мога да кажа, че имам тяло точно като на Дженифър Лопез, тънка талия и ясно изразено дупе! Никога не съм била отпусната, защото тренирам от малка , но ханш-винаги съм имала!
И за нищо на света не бих си заменила д-то!!!🤣🤣🤣
Естетически, жени с фигура на пясъчен часовник, на мен ми изглеждат много по-женствени!

# 136
Харесвам жени, като Джджи Хадид. Естествено красиви и без корекции. Такъв тип красота ми е идеал. Но по улиците виждам и млади жени с извивки (около 70 кг.), които също изглеждат красиви, най-вече защото са млади и енергични. То си е до излъчване.

# 137
Всъщност, не виждам смисъл в това ние като жени, какви жени харесваме. И като харесваме какво следва?
Включва се мъж и изказва мнение от мъжка гледна точка, вие пак - коя каква жена харесва. Има толкова по-важни и смислени неща в живота от това да си мерим дупетата и килограмите. Ама пусто женска суета!
Няма значение, че мъжете ме харесват, трябва и жените да ми завиждат. Трябва и аз да съм като еее оная, по която гаджето ми веднъж се обърна. Ето от това идват проблемите и комплексите на повечето жени и пречи на връзките с мъже.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 11:18 от Sysly

# 138
Защо? Аз винаги правя комплименти на добре изглеждащи жени! Не виждам нещо лошо- защо трябва да е завиждане!
Ама то и някой мъж да каже какви жени харесва, не значи, че мнението му е меродавно за всички мъже!🤣

# 139
  • София
Аз в темата видях само една съфорумка да казва, че цели да прилича на показаната от нея жена.
Говорим за харесване, а вкусът е индивидуален.
Най-интересно е, че аз нямам общо с харесваните от мен жени. Нито с харесвания от съпруга ми тип (нашите съвпадат).
Нито завист изпитвам, нито комплекси имам. На хубавото лошо не мога да кажа, но знам, че не мога да стана друга (то може, но не съм любителка на драстичната пластична хирургия).
Това, че съпругът ми харесва определени жени, не означава, че не харесва мен или би ме сменил с някоя от тях, ако се появи отнякъде и му се метне.

# 140
На мен ми стана много неприятно и обидно от тези описания на гърди като торби с желе, козунаци и ареоли като капачки за буркани. И то от жена... Никой не си избира тялото, цял живот те боли гърба, имаш ограничения в спорта, обличането, намиране на бельо, привличаш фетишисти, накрая и такива коментари да ти направят неделята по-хубава... Мдам.

# 141
И такива коментари ли е имало! 🙄

# 142
  • Далечният изток
Не сте ли се научили да не приемате писания във форума лично?

# 143
Всеки тип фигура си има почитатели.

# 144
Да ви кажа, аз не приемам нищо лично от хора, които не са ми фактор в живота! Но това не значи, че не ми правят впечатление някои начини на изказване!
Тук няма личностна обида към определен човек, но е грозно

# 145
  • София
Адски гадно беше това за гърдите.

Аз лично имам определен вкус за жени, но това е което мен си ме кефи, не както аз бих искала да изглеждам!
Черна коса, едри, хубави черти на лицето, малко по-дребни от мен. Но е въпрос на енергия, не толкова на външен вид.

# 146
  • Далечният изток
Божеее, никога не съм се замисляла какъв тип жени ме кефят, мъже да. Виждам готина мацка, добре изглеждаща, добре гримирана, облечена с вкус и толкова... Има много красиви жени, по-слаби, по-пищни, с голям, с малък бюст, какво значение има, няма да си ги водя вкъщи я.

# 147
  • София
Аз пък точно за мъжете нямам тип. Харесвам толкова различни на визия мъже, че нямат грам общо. Освен това, че вече попрезряха някои от любимците ми. Wink

# 148
Жените грам не ме вълнуват. За мъжете имам определен тип, който ми харесва, но не се ограничавам с него. Външността на един мъж не е от първостепенно значение.

# 149
Нямам идоли и типажи, но не се скъпя да призная когато видя хубав мъж или жена, даже спорим с ММ и никога не сме на едно миене.
А относно телата и спецификите им  - изобщо не ме вълнуват, това са бели кахъри. Остаряването е неизбежно и би било хубаво да стигнем до този етап. Дай Боже всеки му!

За себе си искам когато порасна, ММ да ме гледа ето така, пък нека да съм стара грозна и сбръчкана Relieved:

Общи условия

Активация на акаунт