За мъжете и “дебеланките”.

• 23 489
  • 575
  •   1
Отговори
# 120
Всъщност много мъже не харесват високите жени, даже и ако самите те са високи.

# 121
Смятам, че заради едни големи цици доста мъже ще погледнат положително и на съпътстващите ги коремче, широки бедра и т. н. Simple Smile

# 122
Смятам, че заради едни големи цици доста мъже ще погледнат положително и на съпътстващите ги коремче, широки бедра и т. н. Simple Smile

Съвсем не всички мъже са цицомани. Големите гърди рядко са стегнати, висят и се мяткат като торба с желе, не държат форма... Има мъже, които харесват малки, но с хубава форма и стегнати, с лекота минаващи теста с молива. За всеки влак си има пътници.

# 123
Само психично болен мъж не би харесал жена, която е като от модния подиум. Красотата си е красота и мъж/ жена с нормално психично развитие няма как да я отрече.
Усещате ли се, как си противоречите ?
На модния подиум има такива анорексия че те е страх да ги погледнеш. А други като махнат грима не са за гледане!

Финна жена не е само тяло! Това е съвкупност от тяло, възпитание, маниери, душевно състояние.

Големите естествени гърди винаги могат да се коригират! А имат много по-добра визия когато се движат от това да гледаш как подплънки силикон се люлеят.

Една жена която остарява със достойнство и стил е много по-секси от такава,която съчетава в себе си достижения на пластичната хирургия. Последното показва дефицити !

Това,че една жена имала коремче - какво да я отбягваме като прокажена ли ? Или че имала паласки ?
Мъжете харесваме естествени жени.

# 124
Напълно съгласна съм с Руми. По същия начин е "психологически заложено" мъжете да харесват по-малки на възраст, а жените обратното. Всичко е до това усещане, придобито от преди векове, мъжът да защитава и снабдява, а жената да иска да се чувства сигурна.

Относно височината на жената- аз лично никога не съм чувала мъж да казва, че харесва ниски. Винаги дори са ми правили комплимент за височината и краката съответно (дори мъже, които са по-ниски от мен)

# 125
Много ясно, ЧС, не "всички", а "доста". Честно казано, не вярвам за каквото и да е да го харесват "всички", или поне на всички да им е важно (например тънката талия сигурно я харесват всички, но не на всички им е важно).
Между другото аз съм човек недоверчив - ако аз нямам голям бюст и мъжът ми разправя, че той големи бюстове не харесва, ще си помисля, че може и да е вярно, а може и да ми го казва, защото аз това искам да чуя. Например. Joy А особено, ако съм го попитала. Grinning

# 126
И какъв толкова им е кефът на мъжете от големите цици? Какво толкова правят с тях? Месят ги с две ръце като козунаци ли?
Къде, къде по естетично и приятно на пипане е нещо малко, но твърдо и стегнато и не с разтегнати ареоли като капачки за буркани. Ама не е нужно да ги разбирам, де. Но пък ми е интересно.

# 127
Между другото аз съм човек недоверчив - ако аз нямам голям бюст и мъжът ми разправя, че той големи бюстове не харесва, ще си помисля, че може и да е вярно, а може и да ми го казва, защото аз това искам да чуя. Например. Joy А особено, ако съм го попитала. Grinning
Хахаха, същата история съм. Добре се нагаждат към ситуацията 😆

# 128
Приведоха се примери за щастливо омъжени 120-килограмови жени. С тях какво правят?
Предполагам това им е едно голямо преимущество, ЧС. Grinning

# 129
Да има какво да хванеш, да пипнеш. Така и за гърди, и за дупета. Силно се съмнявам, че повечето мъже искат да пипат кокали или провиснали телеса.
Познавам не малко наистина високи мъже. Всички предпочитат по-ниски жени и откровено не се кефят на високи (над 175-180 см).

# 130
Предполагам правят всичко, което провят и със слабите. Grinning Ако беше иначе, щяха да раждат само манекенките. Всъщност само ние си мислим, че мъжете се прехласват по манекенки, та те са просто едни закачалки за дрехи без никакви форми и извивки. Редки са случаите с наистина красиви жени представящи дрехи, броят се на пръсти.

# 131
Защо ако не е с големи цици и задник трябва да е непременно закачалка за дрехи?

# 132
Защото гледам ревюта на известни дизайнери и виждам едни ходещи мощи като зомбита.

# 133
Чета темата и продължавам да се убеждавам, че има жени, които казват на мъжете Какво ТРЯБВА да харесват и кое е НОРМАЛНО и са напълно убедени в това ! 
Пази Боже такова нещо да ти е в къщата !

# 134
Аз пък харесвам точно типа немного високи мъже, около 170-175, които са много енергични и амбициозни, и обикновено успяват да се реализират добре, където са се насочили. Те имат достатъчно самочувствие и за по-високи  тях жени. Много високите обикновено са по-флегматични, не толкова амбициозни, но пък по-добродушни.

Общи условия

Активация на акаунт