За мъжете и “дебеланките”.

• 23 470
  • 575
  •   1
Отговори
# 105
Жена съм и работя с хора. 40 кг съм, 160 см висока, форми нямам. Оказа се че отговарям на размер за дънки за 13 годишно момче. Като характер съм весела и забавна - обичам смеха, иронията и нося на самоирония. Мераклии не липсват.

Прави ми впечатление в жените - дебела или грозна, облечена удобно и душа човек. Около нея всякакви мъже въртят опашка.
Друга - скъпо облечена, купила си гърди или устни, добре и скъпо облечена. Отвори уста и с мен като жена комуникацията е трудна. Мъжете не й се предлагат, не се шегуват, не си искат, търпят я да им свърши работата.

С някои хора по принцип комуникацията е по-трудна. Отделно от това много хора често нямат желание да комуникират с хора, с които не намират общи теми на разговор и живеят диаметрално противоположен живот. Предвид, че корекциите не са евтини, повечето такива жени далеч не са доброволки да свършат работа на всеки Сульо и Пульо.

# 106
На възрастта на Моника Белучи познавам жени, които изглеждат много по- младолики от нея. И аз съм от тях. Не знам с какви очи гледате или колкото да върви дискусията.

# 107
  • София
Ооо, Фрау, не предполагах, че си толкова възрастна. Звучеше ми като по-млада от мен.
Както казах, за мен в ролята на Малена е перфектна. Понеже темата беше за предпочитан тип. Тогава е била на 35.
Надали идеалът на масовия мъж е 60-годишна жена, колкото и добре да остарява. Wink

# 108
Жена съм и работя с хора. 40 кг съм, 160 см висока, форми нямам. Оказа се че отговарям на размер за дънки за 13 годишно момче. Като характер съм весела и забавна - обичам смеха, иронията и нося на самоирония. Мераклии не липсват.

Прави ми впечатление в жените - дебела или грозна, облечена удобно и душа човек. Около нея всякакви мъже въртят опашка.
Друга - скъпо облечена, купила си гърди или устни, добре и скъпо облечена. Отвори уста и с мен като жена комуникацията е трудна. Мъжете не й се предлагат, не се шегуват, не си искат, търпят я да им свърши работата.

С някои хора по принцип комуникацията е по-трудна. Отделно от това много хора често нямат желание да комуникират с хора, с които не намират общи теми на разговор и живеят диаметрално противоположен живот. Предвид, че корекциите не са евтини, повечето такива жени далеч не са доброволки да свършат работа на всеки Сульо и Пульо.
Само за протокола, всяка трета продавачка в мол е "с уста", "вежди" и монтирани сиси, но явно те са от "доброволките". Satisfied

# 109
Ооо, Брад Heart Eyes
За него и ода можех да напиша Joy

Но понеже темата е за жените питах моя благоверен коя намира секси на млади години - Анджелина или Анистън. Като от залп изстреля Джен, а за мен обективно Анджелина беше красавица от всякъде.

Красотата е в очите на гледащия.

# 110
А моето либе не понася една водеща на спортния тотализатор, която заедно с Део съобщава печелившите числа. Като я види откача и всеки път не се уморява да повтаря, че е чучело, и че трябва с нея да се плашат малките деца, та като пораснат и през ум да не им минава да се направят като нея. Laughing
За него красива жена е Радина Червенова като млада.

# 111
Коя е тази Моника Валериева и защо е дадена като пример?

# 112
На възрастта на Моника Белучи познавам жени, които изглеждат много по- младолики от нея. И аз съм от тях. Не знам с какви очи гледате или колкото да върви дискусията.

Заинтригувана съм!
Да смята човек, че изглежда по-добре от световно призната красавица /дори и на тази възраст тя е/ е доста смело! Ако е основателно - поздравление за гените, усилието, положения труд /вероятно/ и късмета Simple Smile

# 113
  • София
Точно никоя. Да беше казала примерно Натали Трифонова като типичната Барби визия срещу Албена Михова, като пълничка, но забавна, щях да разбера.

Ооо, онова с устничките от Тотото - ужас.

# 114
Хаха, незначително по- млада съм. Знаех си, че ще започне подскачане, но това е истината, и в лице и в шия, и в тяло изглеждам по- добре. Ако някой не вярва си е негов проблем.

# 115
Белучи последно гледах да играе българка. Мисля беше във френски сериал за агентите на звездите. Един от любимите ми филми е Апартаментът с нея и Касел (‘95). Не мисля че някой на запад даже знае коя е тя. Но Кейт Бланшет, Никол Кидман са ми пълна пластика, просто са неузнаваеми тези жени към днешна дата. Джилиън Андерсен и Наоми Уатс са от по-младите, които мисля не прекаляват и изглеждат доста добре.

# 116
Замислих се, че ние си приказваме какви жени били харесвали мъжете и цакаме някакви снимки на красавици, но за две жени съм виждала буквало "да побъркват мъжете около себе си". Едната бе в студентските години - де колега имахме и се пробва и на купоните момчетата почваха да жужат около нея като пчели в кошер, около царицата пчела. Висока, слаба, мургавка, със тъмни очи и коса, нежна и някак загадъчна - нищо което бихте забелязали. Само говореше много тихо, което смятам, че бе част от "магията"

Втората ми бе колежка на работа. Във фирма предимно с мъже направо се виждаше как са привлечени към нея като хипнотизирани. Дори собствения ми мъж се е държал странно около нея Simple Smile Тя пък бе дребничка, с коса до раменете, нормална, нежна и женствена, но нищо общо с пусканите снимки и шармантните жени. Симпатична жена.
Предполагам, че излъчваха феромони или нещо такова. Мъжете в тяхно присъствие просто се държаха, като привлечени.
И двете имат по един брак завършил с развод, гледат си децата и имат дългогодишна връзка с по-млади мъже.

# 117
Само за протокола, всяка трета продавачка в мол е "с уста", "вежди" и монтирани сиси, но явно те са от "доброволките". Satisfied

Едни цици са 10К. Плюс уста, вежди, лазерна епилация, дрешки, коса, козметика е сигурно още 5К, и това не са еднократни разходи. Или имат 15К да се подобрят, или са взели кредит, или някой мъж им ги дава... при всички случаи надали биха се хванали с някой с 1000-1500 месечен доход, че да се усмихват на такива и да се натискат да им вършат работа. Освен ако работата не им е да вършат "работа" на голям брой мъже и за кратко.

# 118
  • София
Фрау, аз ти вярвам, но не мислех, че си над 50.
Аз съм на 48 и след 10 години се надявам да изглеждам като нея, пък дори и с бръчките й. Сега й разгледах снимките за Венити Феър, които е направила на моята възраст. Е, самата аз не изглеждам зле и се поддържам, но съм далеч от визията, която тя показва там, колкото и да е фотошопната.

# 119
Пише “ игнорирайте характера” и пак е чудо и се намесва. Става въпрос само за външност. Мъжете харесват високи и слаби, фини жени. Дълги, слаби, стегнати крака, дълги, слаби, стегнати ръце, абсолютно никакъв корем, тънка талия,  дълга шия, красиви колене, малко дупе, слаби пръстчета, въобще стегнато, изваяно, красиво тяло, без никакви проблеми никъде. Такова тяло обаче имат много малко жени, защото то е не само въпрос на движение, достатъчно сън, пълноценна храна, спокойствие, но и въпрос на ген. И затова остава красиво много дълго време, като нито раждане, нито годинките, нито храната… го развалят. Привлекателността е и генетично предопределена. Разбира се, трябва да е в комплект с красиво лице, коса. Само психично болен мъж не би харесал жена, която е като от модния подиум. Красотата си е красота и мъж/ жена с нормално психично развитие няма как да я отрече. Пак казвам не говорим за интелект, характер, поведение и т.н, а само и единствено за външност, игнорираме всичко друго, както се изисква в темата.  Изваяно тяло, на което навсякъде всичко му е наред, това харесва абсолютно всеки мъж. Гимнастички. Такава външност. То е и защото, чисто психологически, мъжът има желанието да защитава - той е хубаво да е силен, а жената - слабичка, тъничка, крехка.

Общи условия

Активация на акаунт