За мъжете и “дебеланките”.

• 23 459
  • 575
  •   1
Отговори
# 90
Да, първото впечатление е външността - спор няма. Но после, отвори ли ми ти оная ми ти уста и не знае какво да каже, цялото това впечатление и идеали за развитие се изтриват и остава само въпроса може ли да се преспи с нея веднъж.

# 91
След определена възраст една вече възрастна френска актриса беше казала в ерата на пред масовите пластични подобрения:….или лице, или derrière.

# 92
Мъжете предпочитат каквото има 😅 С тази уговорка - жена съм, и по мой вкус, а и по наблюдения (+ професионални, работя с модели), според голяма част от мъжете плочки и изобщо изразени мускули на женско тяло са отблъскващи. Отбягвам целенасочено. Наднормено тегло също не ми е ОК, но в женската фигура трябва да има мекота, такава ни е природата. Златното сечение си важи освен за лицевите, така и за телесните пропорции, т.е. идеалът е съотношение талия-ханш грубо 1:1.62, или вписващо се в отколешния стандарт 90-60-90. 90 горно иди-дойди, понеже трудно се докарват подобни мерки в естествена среда и по-пищен бюст обикновено върви и с по-пищно всичко останало, а и ханшът не би трябвало да е точно 90 при талия 60, та можем да "отпуснем" точки 😁 Но подчертана талия трябва да има, което автоматично изключва свръхтегло. Мършавостта също е непривлекателна, защото ни е заложено да имаме определен процент мазнина по себе си и "сухото" тяло изглежда неженствено и нездраво.
Нещо такова се доближава до идеалното (с може би една идея по-тесни гърбове, но тогава и бюстовете няма да са същите):

# 93
  • По света и у нас
Како Сийке, аз не се чудя защо нямам мъж до себе си, аз знам защо го нямам.
Също така пускам теми, които са ми интересни на мен, защото повечето теми тук са ми меко казано досадни ако си забелязала влизам по активно веднъж на 6 месеца после изчезвам. Може би ти трябва да сътвориш една тема да видим какво аджеба те вълнува теб.

# 94
Може би ти трябва да сътвориш една тема да видим какво аджеба те вълнува теб.

Профил – Публикации – Стартирани теми

# 95
Ако според вас Моника Белучи не остарява добре кой остарява добре?

За мен тя е супер. Дай боже така да остарявах ама тц .. Не съм Белучи Simple Smile
Гравитацията се засилва с годините. Simple Smile Това Нютон го е проспал.

# 96
  • София
Дорис, точно обратното е. Остарява перфектно жената. Дай Боже, всяка от нас така да изглежда на 58!

# 97
  • По света и у нас
Да ти проучвам публикациите от време оно, с 20+ години стаж във форума - няма как да стане. Ти си по архиварската част, аз съм по измислянето на теми.

# 98
Жена съм и работя с хора. 40 кг съм, 160 см висока, форми нямам. Оказа се че отговарям на размер за дънки за 13 годишно момче. Като характер съм весела и забавна - обичам смеха, иронията и нося на самоирония. Мераклии не липсват.

Прави ми впечатление в жените - дебела или грозна, облечена удобно и душа човек. Около нея всякакви мъже въртят опашка.
Друга - скъпо облечена, купила си гърди или устни, добре и скъпо облечена. Отвори уста и с мен като жена комуникацията е трудна. Мъжете не й се предлагат, не се шегуват, не си искат, търпят я да им свърши работата.

# 99
Сега с пластичните “подобрения”, по-младите(до 60), прекаляват. И аз не мисля че Белучи остарява добре. На мен ми харесват например - Стрийп и Сарандън. И двете на повечето снимки са ведри и усмихнати. Позитивните хора, остаряват бавно.

# 100
Не знам защо се заблуждавате, че при известните няма гравитация.
Нищо в интернет не е това което е. Wink
Скрит текст:

Нормална жена на 55. Друг е въпроса, че познавам жени на по 60 г. изглеждащи в пъти по добре от нея. Simple Smile

Ето ви я и Лопес с ластични гащи:
Скрит текст:

И паласки си има жената.

И кормече.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 20:20 от Sysly

# 101
Гравитацията не прощава на никой !
Мъжете харесваме жени с които можем да си кажем нещо. Секса е ясен. Въпросът е след секса Wink

# 102
  • София
На 58, без подобрения и след кофти предателство от мъжа й, за мен си е добре. Жена на 60 г е почти.  Холивудските й връстнички имат подобрения.

# 103
Аз пък й се чудя на Моника Белучи защо вечно е в черно и нон-стоп изглежда кахърна и без живец. Това я кара да се изглежда много по-възрастна отколкото е.

# 104
Кога ще стигнем Брат Пит да коментираме? Като пубертет ми беше идеал за мъж. Сега дебелия чичко няма нищо общо освен косата и очите.

Общи условия

Активация на акаунт