За мъжете и “дебеланките”.

• 23 458
  • 575
  •   1
Отговори
# 75
Това,че една жена е леко пълна няма значение! Килограми се качват, килограми се свалят. Освен това тялото с възрастта търпи промени. Както казаха по- горе много други неща преди това са от значение.
В миналото по-пищните жени са били на почит защото се е смятало,че ще родят здрави деца и ще ги отгледат.

# 76
Има го и обратното - сред тези, които са определени кг. и сантиметри, започва да търси "душа, възгледи..." и всичко, което казваш. Сред другите не.
Например колегата в офиса ми: "Тази ли? Тази не става. Има голям гъз." (съжалявам за цитата, но исках да е автентичен) Иначе момичето е много хубаво, но той въобще отказва да се поинтересува.
За друга: "Пухкава е." Край. Можело да са само приятели. Rolling Eyes
Само приказки....Имам нагледен пример с приятел на ММ. И той такива ги говореше. Simple Smile Ожени се за жена висока 1,50 и тежаща над 120 кг. и то влюбен до уши. Имат прекрасно семейство. Жената е невероятен човек. Човек вселена с душа океан, истински приятел! Жена със самочувствие, престижна професия, за която килограмите никога не са пречка или проблем, носи си ги с достойнство.

# 77
Знам, Лане. Grinning Баба ми не са я харесвали родителите на дядо, че била прекалено слаба. Joy Не можело така.

# 78
Според мен болшинството мъже харесват млади, “здраво” и стегнати изглеждащи жени, които не са в крайностите на анорексичната визия, бодибилдърката или дебеланката над 75 кг за сериозна връзка. Плюс/минус няколко килограма не им пречат, тогава надделяват качествата като положителност, сходни интереси, мило отношение и тнт.

Както казваше мой приятел на времето “Само за праскане съм с високи критерии.”

Съгласна съм, че и мъжете имат повече фетиши относно визията, дори фетиши вероятно е грешна дума в случая и може би предпочитания е по-подходяща, но харесването само на блондинки/брюнетки все отнякъде е дошло.

Това, което със сигурност съм забелязала около мен е, че колкото по-висок е един мъж, толкова по-ниски жени му харесват.
 Поста на Аида ми се стори интересен, защото четох скоро в някакво списание, че хората в дългогодишни връзки не забелязват така очевидно промените в партньора, защото го виждат с очите от времето на запознанството им. Това за щастливите връзки, разбира се. Спорт и малко грим на никоя жена не са навредили.

# 79
Ама какви са тези анорексички тука дето ги развявате? Това не е здраво тяло!

От моя скромен почти половин век опит - била съм анорексичка, била съм и дебеличка Simple Smile Повече ухажори /усезаемо повече/ съм имала като закръгленка без да съм дебела. Когато бях болна от анорексия имаше 2-ма, които се бяха вманиачили по мен, защото съм толкова слаба... бе отвратително. Когато оздравях и придобих хастар над скелета Simple Smile се отказаха да ме боготворят /дори единият ме убеждаваше да отслабна и да не се лекувам, защото само се развалям Sad /

Прилагам снимка на идеалното женско тяло според науката /вероятно има изследване зад тази наука/

# 80
Който трябва да ме харесва, това е 100 % успеваемост, а че за другите (които не ме интересуват) съм твърде слаба, твърде дебела, твърде висока или каквото там - все тая...
Ако се кандидатства за мис Свят - вече има значение какво мисли мнозинството.

# 81
за всеки влак си има пътници, общо взето е работата:D

# 82
Дебеланките не са моето нещо, но щом те се харесват, нямам нищо против. Все пак те си носят килограмите, не аз. Моника Белучи беше красива, но не остарява добре. Нищо не е идеално.

# 83
Според мен Моника Белучи хич не е зле за възрастта си. Хубава жена е.

# 84
  • София
Сега дъщеря й Дева я измества от класациите, но за мен Моника в ролята на Малена е перфектната жена.

# 85
Дева е много красиво и нежно момиче. Но Венсан Касел пък ми е грозен.

# 86
  • София
Дева прилича на майка си. Венсан на мен ми харесва, въпреки грозотата си. Има вид на хулиган от квартала и пламъче в погледа. Не харесвам принципно неговия тип мъже, но той има някаква харизма.

# 87
Дева е бледо копие на майка си. Венсан ми харесва, точно мой тип е.

# 88
  • София
Фрау, дева е още дете. Само на 18 е. Тепърва ще става жена. Нормално е още да не е в пълния си блясък.

# 89
Уважавам мнението ти. Но всъщност повечето хора си имат типаж - подсъзнателно е, дори да не го осъзнаваш.
Хората и особено мъжете са визуални същества. Първо сме привлечени от нещо, свързано с външността и чак тогава ходим да търсим вътрешната красота.
Лично аз също не бих погледнала мъж с определени физически характеристики, ако ще да бъде златен като личност.
И аз мисля, че много хора, даже без да го осъзнават, търсят определен типаж. Например някой мъж се разтреперва от жена с голям балкон, друг е привлече от дългите крака, трети - той си знае. По същата причина лицето на жена, която много намират за красива, за определен мъж не е интересно, докато той ще хареса някоя грозновата, която обаче необяснимо (или обяснимо) го вълнува.
Личен опит.
От там вече душа, характер, финансова култура, туй, онуй...
Но първото впечатление е от външността и излъчването.
Ако няма едни природни дадености, няма да бъде забелязана Голямата Душа, освен за приятелство.

Общи условия

Активация на акаунт