За мъжете и “дебеланките”.

• 23 536
  • 575
  •   1
Отговори
# 180
В темата дебеланки не видях. Ашли не се брои.
От трите опции най ми допада Джей Ло. Фит мадамите ми хващат окото единствено ако не са прекалили, а те обикновено са, че и го подчертават с бронзираща боя. Жените като Моника Валериева смятам, макар и 'сглобени' красиви, за отблъскващи.
За жена харесвам пропорционална, предпочитано издължена фигура с достатъчно застъпен полов диморфозъм и нещо запомнящо се в лицето - Тейлър Суифт, младата София Лорен, Бела Хадид (в по-неанорексичните ù и с вежди години), Ева Грийн, младата Цеци Красимирова, Шалом Харлоу, Наоми Кембъл, Кейт Мос, Аби Лий, Роузи Хънтингтън Уайтли, зрялата Приянка Чопра, Аня Тейлър Джой, а извън тази дългучеста редичка - Зоуи Кравиц.
Нещо, което винаги съм намирала за адски непривлекателно, са малките свински очички. Примерно не мога да си обясня какво намират в Бехати Принслу - абсолютно безлично лице, на което по ирония най-забележими са точно свинските очички.

# 181
  • Далечният изток
Това, че ти не ѝ харесваш очите, като гледам не ѝ е попречило да стане топ модел...

# 182
  • София
Има и още нещо. Виждайки нетолкова красива дама и добре изглеждащ мъж, няма как да знаем дали на млади години тя не е била красавицата, пък той невзрачният (мъжете често остаряват по-красиви от жените - сещам се Джейда Пинкет и Уил Смит като подобен пример), или пък не са били и двамата красавци, но тя е остаряла/заболяла/раждала и т.н., заради което е станала пухкава или има друг проблем (веднага се сещам за Пиърс Броснан и пълничката му съпруга, към която той демонстрира непрекъснато любовта си).

# 183
Както и в други сфери/теми - нашето виждане най-вярно. А животът е шарен и не ни пита, събира слаби с дебели, грозни с хубави и т.н. Май най-вярно ще се окаже - да си на точното място, в точното време.
За да не е съвсем спам - сега по женските критерии съм супер (и ми го казват приятелки и познати), а по мъжките - кльощава и трябва да се позакръгля (и го чувам от приятели и познати). Аз извода си го направих.

# 184
  • София
А да! Има изследвания, че жените сме много по-критични към себе си и към жените.
Давам пример с килограмите. Примерно си 52. Качиш 55. Олеле майко, дебела съм, ужас, утрепваш се от диети и тренировки.
Един мъж би приел същата тази жена от 52 до 62, без изобщо да му пука!

# 185
Аха, топ модел... Дебелата безврата и за капак спъната Палома Елсесер и мъжът, който се омъжи, Андрей Пеич, също се водят топ моделКИ.
Андрей е абсолютен пример като за темата.

# 186
Известни и богати мъже с дебели жени са изключение.

# 187
Винаги е имало идеали за красота, които са типизирали хората на красиви и не толкова, което пък от своя страна е води стремеж у повечето да ги постигнат. Те също са се изменяли през вековете. Това лесно  може да се проследи от историята на изкуството. От образа на Вилендорфската Венера  до съвременните хубавици доста са се изменили стандартите. Иначе винаги е имало някаква общоприета представа  за красотата. Някаква рамка, която определя наличието на определени черти, пропорции, линии , които  са в хармонично съзвучие помежду си и правят човека красив или не толкова. То и за това има толкова салони за естетични процедури.  За привличането между два души първоначално е нужно да се харесат визуално . Дълготрайността във взаимоотношенията няма как да се крепи само на външността. За истинската красота трябва и излъчване, което трябва да улови гледащия.  Няма как да сложим рамка на привличането между хората, при все че изключенията са все още по-малко от правилото. И в заключение,  поглеждайки назад във времето сочното женско тяло винаги е било на почит, даже и нездравословните форми на музите на Рубенс са били някакъв идеал за красота за времето си, хахаха, преди да измислят фитнеса. Така, че всичко в очите на гледащия.

# 188
Едно изключение е, ако е станал известен и богат благодарение на съпругата си.
Но брака по сметка не е по темата.

# 189
П.П. Черна станция, твоят изблик за желето и прочие - това беше гласът на завистта ли? Не си го обяснявам по никакъв друг начин - чак такава демонстрирана омраза към някакви хора, които теб по никакъв начин не те касаят, щом си харесвана и се харесваш, очевидно без описаните атрибути.

Нищо подобно. Нито е завист, нито омраза, просто обичам да си казвам истината директно, без да се затруднявам с разни евфемизми. То и никът ми е такъв, трябва да го поддържам. Ако толкова ви дразни докладвайте и ще изтрият поста, но от това истината няма да стане друга. И най-накрая - нали тук си говорим принципно, без да адресираме никого конкретно? Защо тогава толкова хора подскачат?

Да, защото гонят главно и основно имидж и да се фукат - голяма кола, голяма яхта, частен самолет, манекенка или известна мадама за жена...

# 190
Ето я друга моя любима красавица, няма джуки, мигли, тен, шпакловка и други наши типични красоти:

# 191
Ето я друга моя любима красавица, няма джуки, мигли, тен, шпакловка и други наши типични красоти:

Лесно е да си красив, когато си се родил такъв и винаги е за предпочитане, но не всеки е с такъв късмет. При красиви родители и вероятността децата им да са красиви е много голяма. И каквото и да си говорим, рядко красавец ще си избере крайно непривлекателна жена. Общо взето си търсим себеподобни.

# 192
Цитат
И най-накрая - нали тук си говорим принципно, без да адресираме никого конкретно? Защо тогава толкова хора подскачат?
Защото подобно изказване удря по болното място на немалко жени. И защото, както писах по-горе, естетичната хирургия за болшинството е недостижима финансово.
Ако вие имате някакъв недостатък, който ви тормози и комплексира, не сте в състояние да го поправите, а някой така безадресно го коментира и подиграва, ще ви бъде ли приятно? Едва ли!
Да говориш истината без задръжки е едно, а доброто възпитание - съвсем друго.
И за съжаление ако красотата се "придобива" с известно количество пари, възпитанието е в първите седем години.

# 193
Ама нали съм им била завиждала и затова съм злобеела? А човек завижда само за хубави неща, нали? В такъв случай, щом пиша от завист, значи пиша за хубави неща и защо трябва някоя дама да се притеснява, че описвам такива?

# 194
Цитат
Да говориш истината без задръжки е едно, а доброто възпитание - съвсем друго.
Billie Cross, благодаря че така добре го формулира!

Какво ще кажете за тази двойка?

Тези фигури смятам за красиви, тоест пясъчен часовник:

Общи условия

Активация на акаунт