Защо хората смятат жените за тъпи?

• 6 069
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
  • Ямбол
Защото не са чели във forum.bg-mamma, затова!

# 46

Някой разбира ли Реза изобщо?!
да, що, проблем ли имаш с това  Mr. Green

# 47

Типично хорска забележка...  animal085
Толко си можете... 

(забелязваш ли как се образува ТТ, а? това е знак за ауди. и да не съм чула, че жените не разбират от коли!)

Да,имам,преведи ми тва по-горе,моля!

# 48
  • Варна
Тони, ти как смяташ, бе, тъпи ли са жените?

# 49
  • Варна
Господ нямал работа веднъж...
Гребнал с шепата си глина
и създал случайно мъж,
дал му сила, после име...
Дал му вълчи апетит,
малко ум - да си играе
и (в почти завършен вид)
запокитил го във Рая.
Там Мъжът си заживял
като баровец охолно,
но веднъж насън видял
Нещо приказно и волно -
с дълги слънчеви коси,
със усмивката на ангел,
с хубав задник и гърди...
Истинска небесна манна!
След Съня си залинял,
заскучал Мъжът във Рая
и отчаяно към Бог
се обърнал най-накрая:
"Татко мой, сънувах Нещо...
Знаеш ли какво сънувах?
Беше топло, не...ГОРЕЩО!,
с него в облаците плувах...
Беше с бляскави бедра,
със гърди - два сочни плода...
Нямам сън и смях сега,
и да ям дори не мога..."
Господ се развеселил,
бил е пак на кеф навярно...
И в съвсем библейски стил
отговорил :
"Харно, харно..."
От реброто на Мъжа
сън реален му изваял,
оцветил го със дъга,
дал му берекет от Рая,
кръстил го(съня) Жена
и (от щедрост поувлечен)
пуснал Разум на Съня...
Тука Господ сбъркал вече...

# 50

Как въпросните "хора" да проумеят нещо по-висше от тях, това е равносилно да се опитваш да убедиш пълен далтонист, че светът е цветен?  newsm78
Бъркаш,далтонистите виждат цветове..И от къде знаеш как виждат те?
Амииии.... някои сме чели книжки, бе Сопрано. Докато други са си драпали п...те.  Wink Mr. Green

# 51
Принципно една жена може да прави много повече неща от един мъж. Доказано е и че една жена може да прави едновременно минимум две неща без това да се отразява на изпълнимостта и продуктивността й в работата, от колкото един мъж.
От друга страна е доказано че мъжете работят по добре по едно определено нещо с което се захванат, когато няма нищо друго което да ги разсейва от една жена.
Май единственото нещо което една жена не може да свърши без един мъж ,това е правенето на деца, а и вдигането на много тежки неща.Ако река и бушони и крушки ,че и контакти мога да сменям.
Не мисля,че една жена е по-глупава от един мъж. Чували сте думите „Зад всеки велик мъж, стои една жена.” Женската красота е възпята  в картини, в стихове и т.н .Много постижения също са посветени на жени.
Много пъти именно жената е движещата сила на мотивировката на мъжа… Защото в знак на обич и възхищение, за да направи впечатление на любимата, той мести планини.
 Peace

Маллиии от къде го излюпи това умно нещо бре Joy Mr. Green Mr. Green
Ми.... Embarassedдошла ми е музата за мислене:mrgreen: Joy щото ме мързи да мисля по принцип  Joy

# 52
щом имаш време  да пишеш тука и да пускаш разни темички определено не си от достатъчно натоварените мъже -от което следва,че не си и умствено ангажиран,т.к. не се занимаваш с нищо сериозно-а обикновено сериозните неща са свързани с умствена дейност.

# 53
Хич не ме вълнува какво мислят хората.
И защо.
Важното е да спре бурята навън.

Лиске, как сте!?

Сопранов, защо ти трябваше. Можеше да ми пишеш на лични, щях да ти кажа, че жените са тъпи. Нямаше нужда тук да буниш духовете. Вкараха и притчи.
Тези тъпи жени.  Mr. Green

# 54
  • сред маслини и портокалов цвят
Хич не ми пука, че някакви си хора ме мислят за тъпа. Даже е по-добре. Пък после нека се чудят откъде им е дошло. Twisted Evil

# 55
Сопрано,на много високо ниво скочи...темата е доста сериозна Crazy
Земи КаЖи,кво ти е мнението Mr. Green
Тъпи ли сме - умни ли сме???
1.АКО СМЕ ТЪПИ - ЗАЩО СМЕ ТЪПИ???
2.АКО СМЕ УМНИ - ЗАЩО СМЕ УМНИ???

щом имаш време  да пишеш тука и да пускаш разни темички определено не си от достатъчно натоварените мъже -от което следва,че не си и умствено ангажиран,т.к. не се занимаваш с нищо сериозно-а обикновено сериозните неща са свързани с умствена дейност.
Ааа...напротив,той е сериозна личност и събира доста материал,тук! Mr. Green Party

# 56
Тони, ти как смяташ, бе, тъпи ли са жените?
Не ми прецаквай темичката де..Искаш да стане лигаво и сълзливо ли?
cucurbita pepo,къде се кри до сега? Mr. Green
Логика или логистика на мисълта е това?Само за мен ли се отнася или и за всички тук,включително и за теб?
Хич не ми пука, че някакви си хора ме мислят за тъпа. Даже е по-добре. Пък после нека се чудят откъде им е дошло. Twisted Evil
Ммм..Скрита лимонка,а?

# 57
Съжалявам, но не мога да отговоря на въпроса ти.
Руса съм=демек типигьоз Mr. Green

# 58
А защо "хората" не могат без жени? Whistling

# 59
  • Варна
А защо "хората" не могат без жени? Whistling

Щото, както казва един познат: "Тъпа била! Аз няма да я водя на олимпиада по математика, я!"

Общи условия

Активация на акаунт