Защо хората смятат жените за тъпи?

• 6 069
  • 106
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Какво ще да рече `тъп`, мосю Сопране, та да помисля да ви отговоря според мойта мисла? Sunglasses

# 31
На това викам "Храни куче да те лае.". Ако не бяха "тъпите жени" да се грижат за всичко останало за да може "умния мъж" да създава  световния прогрес какво ли щеше да стане.

Първо Бог дал възможност на мъжа да ражда. Когато започнало раждането мъжа се качил на едно дърво. Бебето се родило, но паднало от високо и умряло. Тогава Бог решил, че мъжа колкото и да е умен, находчив .... няма да се справи сам и създал жената. Бог корегирал всички грешки от предишното си творение.

# 32
А какво имаш предвид като казваш "хората"?
Ами мъжете, естествено!  Wink
Доколкото си спомням от лекциите по езикознание, думата "хора" е гръцка, така навремето гърците са наричали васалното славянско население. Смисълът е близък до турското "рая" - еднакво презрително. Толкова за думата "хора" и людете, които се наричат така...  Mr. Green
Как въпросните "хора" да проумеят нещо по-висше от тях, това е равносилно да се опитваш да убедиш пълен далтонист, че светът е цветен?  newsm78

# 33
Ами нека хората кажат защо.
Моят отговор е: тц!
Мъжете и жените мислят по различен начи- съответно линейно и холистично. Мъжкото мислене като цяло е по-елементарно, убягват му детайлите. Жените са по-интуитивни, по-гъвкави и имат по-цялостен поглед върху нещата. Но мъжете винаги са били егоисти и се опитват да комплексират жените, че не знаят и не могат, без дори да им дават възможност да покажат способностите си... Авторът на темата не прави изключение, изключвайки жените от обществото. Сопранов, принадлежим ли поне към бозайниците? Laughing

Хи-хи-хи, това ми хареса! Joy
Рени, подкрепям!

# 34
Принципно една жена може да прави много повече неща от един мъж. Доказано е и че една жена може да прави едновременно минимум две неща без това да се отразява на изпълнимостта и продуктивността й в работата, от колкото един мъж.
От друга страна е доказано че мъжете работят по добре по едно определено нещо с което се захванат, когато няма нищо друго което да ги разсейва от една жена.
Май единственото нещо което една жена не може да свърши без един мъж ,това е правенето на деца, а и вдигането на много тежки неща.Ако река и бушони и крушки ,че и контакти мога да сменям.
Не мисля,че една жена е по-глупава от един мъж. Чували сте думите „Зад всеки велик мъж, стои една жена.” Женската красота е възпята  в картини, в стихове и т.н .Много постижения също са посветени на жени.
Много пъти именно жената е движещата сила на мотивировката на мъжа… Защото в знак на обич и възхищение, за да направи впечатление на любимата, той мести планини.
 Peace

# 35
Имаше един стар виц:
Попитали мъж, каква е вероятността да срещнеш динозавър на улицата. Отговорът бил едно на 100 милиарда.
Попитали жена - 50/50.Или ще срещнеш, или не...

Може да съм тъпа,ама без да се допита до мен, умният ми мъж, не прави нищо... Mr. Green

# 36
Защото се връзват на подобни теми  Mr. Green
Защото има и много от тях от тъпи по-тъпи  Mr. Green
Защото като цяло са гола-вода като шофьорки  Mr. Green
Защото има сред тях блондинки  Mr. Green
Защото постигат нещата по-лесно от мъжете  Mr. Green
Защото могат да си уредят живота по-лесно, ако са по-тъпи  Mr. Green
Защото вечно имат комплекси и никога не са доволни от външния си вид  Mr. Green
Защото са скарани с логиката  Mr. Green
Защото мъжете и жените говорят на различни езици  Mr. Green

# 37
Имаше един стар виц:
Попитали мъж, каква е вероятността да срещнеш динозавър на улицата. Отговорът бил едно на 100 милиарда.
Попитали жена - 50/50.Или ще срещнеш, или не...

Може да съм тъпа,ама без да се допита до мен, умният ми мъж, не прави нищо... Mr. Green
Точно Mr. Green

# 38
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Какво беше.......че жените мислели само за елементарни неща- как да нахранят семейството, как да възпитат децата.....а мъжете само за важни- бистрят световния мир ......

# 39
  • Кори Селести

Типично хорска забележка...  animal085
Толко си можете... 

(забелязваш ли как се образува ТТ, а? това е знак за ауди. и да не съм чула, че жените не разбират от коли!)

# 40
Принципно една жена може да прави много повече неща от един мъж. Доказано е и че една жена може да прави едновременно минимум две неща без това да се отразява на изпълнимостта и продуктивността й в работата, от колкото един мъж.
От друга страна е доказано че мъжете работят по добре по едно определено нещо с което се захванат, когато няма нищо друго което да ги разсейва от една жена.
Май единственото нещо което една жена не може да свърши без един мъж ,това е правенето на деца, а и вдигането на много тежки неща.Ако река и бушони и крушки ,че и контакти мога да сменям.
Не мисля,че една жена е по-глупава от един мъж. Чували сте думите „Зад всеки велик мъж, стои една жена.” Женската красота е възпята  в картини, в стихове и т.н .Много постижения също са посветени на жени.
Много пъти именно жената е движещата сила на мотивировката на мъжа… Защото в знак на обич и възхищение, за да направи впечатление на любимата, той мести планини.
 Peace

Маллиии от къде го излюпи това умно нещо бре Joy Mr. Green Mr. Green

# 41
И да, дали сме по-малка лепта за световния прогрес...  Simple Smile

Това, че сме дали по-малък принос, е просто защото жената през вековете е била потискана- тя си е стояла у дома и не е можела да се развива, този процес е засягал всички жени.
Ами подтискана е била,щото е тъпа.

# 42
Хич не ме вълнува какво мислят хората.
И защо.
Важното е да спре бурята навън.

# 43
  Аз съм жена и хората не ме смятат за тъпа, тъй че тези хора, дето ти познаваш, не ме познават мен и за това са стигнали до тези изводи.
 Или хората не са случвали на жени и за това така си мислят, или пък те са тъпи и не могат да преценят и въобще.   
  Или идеята е отново да разсъждаваме върху тъпо клише и да блестим колко сме, умни (направо ще взема да повярвам, че с една друга съфорумка сте си станали близки  Mr. Green)

# 44
Авторът на темата не прави изключение, изключвайки жените от обществото. Сопранов, принадлежим ли поне към бозайниците? Laughing
Не ги изключвам..И да-бозайници сте,очевидно е..
.... хъ...открили електричеството и телевизора и вече са умни  Mr. Green ..... за сметка на това са съсипали цялата планета ......... за ония.... тъпите хора говоря....ние жените нямаме нищо общо
Да бе да..
На това викам "Храни куче да те лае.". Ако не бяха "тъпите жени" да се грижат за всичко останало за да може "умния мъж" да създава  световния прогрес какво ли щеше да стане.

Първо Бог дал възможност на мъжа да ражда. Когато започнало раждането мъжа се качил на едно дърво. Бебето се родило, но паднало от високо и умряло. Тогава Бог решил, че мъжа колкото и да е умен, находчив .... няма да се справи сам и създал жената. Бог корегирал всички грешки от предишното си творение.
Интересна интерпретация..Не бях я чувал..Сега ли си я измисли?

Как въпросните "хора" да проумеят нещо по-висше от тях, това е равносилно да се опитваш да убедиш пълен далтонист, че светът е цветен?  newsm78
Бъркаш,далтонистите виждат цветове..И от къде знаеш как виждат те?
 Peace
Тук съм безмълвен и бездиханен..
Ммм..Не само тук ги е страх от теб  Mr. Green
Блонди-кефиш мъ-щи звънна! Mr. Green

Типично хорска забележка...  animal085
Толко си можете... 

(забелязваш ли как се образува ТТ, а? това е знак за ауди. и да не съм чула, че жените не разбират от коли!)

Някой разбира ли Реза изобщо?!

Общи условия

Активация на акаунт