Искам деца, но жена ми избягва това

• 4 723
  • 138
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ти изобщо сигурен ли си, че умее да говори?
Тя дърво, ок. А ти страст, игра и т.н. показваш ли?

# 46
Очевидно хората, които са разделени/разведени нищо не правят заедно. Тези просто са забравили, че единият трябва да се изнесе.

# 47
вероятно си ѝ опротивял по някаква причина, тя си знае защо..
не вижда перспектива в теб и съжителството ви, не иска дете от теб..
въпроса е ти защо си се хванал като удавник за сламка в тези измъчени отношения?

# 48
Брак, небрак, ако една жена те желае и обича, няма да те отбягва по 2 месеца и да спи в друга стая. Толкова е просто.
Т.е. доскоро сте живяли с майка ти.
Откакто сте отделно тя има ли възможност да преподреди по свой вкус, да преобзаведе, да се почувства у дома?
Промени ли ви се ежедневието? Примерно, преди сте се съобразявали с възрастната жена, а сега да правите неща само двамата (всеки има различен вкус, но да кажем да закусвате в леглото, да ходите голи из къщи, да си направите нощен филмов маратон с пуканки, да се напиете и да танцувате из целия апартамент и т.н.).

Охоо, значи на твоите години си я наврял в детската стая? Че и тя участва в сметките и издръжката на чуждия дом.
Много пъти те попитах. Какво правите заедно? Зарежи готвенето и чистенето! Кажи как се забавлявате? Излизате ли, пътувате ли, ходите ли заедно на кино, на театър, на концерти, виждате ли се с общи приятели, ходите ли на почивки?
Чакай, сега детската стая.... Не е участвала в никакви сметки докато сме били с майка ми. От около година участва, което е нормално.

# 49
Тя е била много млада, когато са се събрали. Сега ми изглежда, че по някаква причина не иска/не може/не смее да прекрати тази връзка, която на практика отдавна е изчерпана.

# 50
  • София
Да, ти имаш сериозни проблеми с общуването.
Заобикаляш или забавяш въпроси, които не са удобни, защото ще изкарат наяве не само нейните негативи.
Ако тя 7 г. ти е вадила думите с ченгел, явно й е омръзнало. Може би още не е готова да си тръгне физически, но и не иска да остане.

# 51
Тя е била много млада, когато са се събрали. Сега ми изглежда, че по някаква причина не иска/не може/не смее да прекрати тази връзка, която на практика отдавна е изчерпана.
На 19, аз на 27 и в началото имаше сърдене, спорове, караници, ревност. Което намирах за нормално предвид, че семейният живот не е като да отидете някъде за 2 часа като гаджета. Но, проблема с децата .... Появата на племенници, и т.н изобщо не я подтикват да мисли за свои деца.

# 52
Демек, допреди година са живели у майката на лирическия герой , а сега, понеже той най-накрая е решил да порасне (или по-скоро някоя баба е решила да се спомине за удобството на внука, освобождавайки апартамент), героинята трябва да участва в сметките.
Чудя се дали героят поне е завел героинята на Мавриций с парите, спестени от шестте години живот у мама.

# 53
Демек, допреди година са живели у майката на лирическия герой , а сега, понеже той най-накрая е решил да порасне (или по-скоро някоя баба е решила да се спомине за удобството на внука, освобождавайки апартамент), героинята трябва да участва в сметките.
Чудя се дали героят поне е завел героинята на Мавриций с парите, спестени от шестте години живот у мама.
Вие вкъщи не плащате ли сметки?
Значи по вашата логика аз нали съм мъжа трябва да поема всичко, а тя жената да си копува парцали и да я издържам без да ми пуска 😄?!
Въпроса не е в сметките, тя ако плати плаща тока, храната тя, аз както дойде не става въпрос за това. Става въпрос, че очаква от мен едва ли не, ако тя изчисти, аз да готвя. Ок, харесва ми няма проблем, ще готвя веднъж, два пъти ама... Аз да готвя, тя да стои на телефона да си цъка няма как да стане.

# 54
А ти защо искаш деца от нея при такива отношения?
Защо и аз не знам, не мога да си представя, че ще бъде с друг и ще има деца от друг....

# 55
Ти обичаш ли я? Или просто искаш да я притежаваш? Седнете като големи хора на 27 и 34 и се разберете заедно ли ще сте или не.

# 56
Какво значение има с кой ще бъде, и от кой ще има деца, след като не желае да бъде с теб?

# 57
Звучи ми като да не те иска тази жена ,щастлива е само ,когато си купува парцали(тук трябва да ти светне лампичката) спите в отделни стаи,аз и мъжа ми спяхме в отделни спални 2 месеца ,когато се роди малкия,защото ревеше по цяла нощ а мъжа ми трябваше да се наспи за да стане в 4"30 да пътува на 150 км всеки ден,та мисълта ми е ,че едва го изтърпях това нещо да спим в отделни стаи ,а вие го правите доброволно . Та и аз да попитам като другите преди мен,защо сте заедно изобщо ?

# 58
  • София
Значи накратко:
Живели сте при мама;
Нямате брак (религиозният няма юр. стойност в България)
Искаш деца от нея, защото не можеш да си представиш да има от друг (такава обич ме остави без думи)
Тя участва финансово, но как така очаквала да участваш в ежедневните домашни задължения...
Майтап ли си правиш с форума?

# 59
не комуникираш добре, ревнив си и искаш да ти слугува безропотно..
правилно не иска деца от теб..
проблем било, че искала да си поделят домакинските задължения при положение, че се делят сметки и разходи.. ми много ясно, че ще иска да се включваш редовно не веднъж дваж, това да не ти е робиня за разплод..
че и на парцалите чак ѝ се дразниш, да не би друг да я хареса с тях...ужас

Общи условия

Активация на акаунт