Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 12

• 68 681
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Дрехи в спалня на открито държа на подобна закачалка, много е удобно.
https://www.emag.bg/zakachalka-i-stojka-za-drehi-evoque-leshnik- … 3bg/pd/DVS258BBM/

Аз имам подобна в спалнята ни в България. Много удобна джаджа!

# 466
  • София
Стойката от Юск(на снимката е първата) я имаме в работата ми. Сглобява се трудно, иначе не ми е направило впечатление да е нестабилна. Ако си я сглобите веднъж, ще е ок. Ние я влачим на изложения и е голяма играчка.

# 467
Кое му е трудното, те са два пръта, сглобява се за 5-10 минути Grinning
И дете на 10г ще я сглоби само...

# 468
Аз имам единична. Не помня да ме е затруднила със сглобяването, но е нестабилна. Моята е на колелца и е от Кауфланд.

# 469
Имам единичнат закачалка от 5 години. Два пъти съм я рязглабявала, за да я пренеса от село в града и обратно. Изключително лесна за сглобяване и е стабилна, не е мръднала.
Дрехи излезли веднъж от гардероба независимо колко пъти ще ги облека преди да ги опера, обикновено до 3 излизания, нямат работа при чистите. Аз си оставям дрехите, с които излизам в коридора на закачалката. Там ги свалям. Това ми остана от ковид предписанията, пък сина ми всеки ден ги хвърля в коша за пране и ги пера.

# 470
  • София
Двоен шендер приятелката ми използва за "простиране "на  изпрани тениски и ризи които са сложени на закачалки.Казва,че е много доволна.

# 471
И аз простирам на такъв щендер, удобно е.

# 472
И за простиране на закачалки е удобен, и за току що изгладени дрехи преди прибиране в гардероб - аз главно за второто го ползвах.
Бих си потърсила и сега малък (тесен) такъв, който да се прибира в банята, за да окачвам мокри дрехи, които не са за сушилня. 

# 473
Аз пък не простирам. Ако нещо пера на ръце съхне на лирата в банята

# 474
Аз пък не простирам. Ако нещо пера на ръце съхне на лирата в банята
Не уточних, но имам предвид главно някои ризи, блузи, рокли, които пера в пералня, но не са за сушилня - за тях е най-добре на закачалка и на разстояние едно от друго. Дребни неща на лирата могат да съхнат, да. При мен обаче само изброените се налага да се сушат извън сушилня, а не са подходящи за лирата.

# 475
  • София
Някъде във физически магазин продават ли се черните етикети за буркани?

# 476
# 477
От ДМ съм купувала бели и едноцветни, но нямаше черни в пакета.

# 478
Черните етикети си ги купувах от Джъмбо. След това ги открих и в АлиЕкспрес на същата цена, но количеството беше х10.

# 479
Моите са от икея купувани, но отдавна,  сега не ги намерих като потърсих сутринта в сайта, но тя пита за РЕАЛЕН магазин, явно е спешно...не за онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт