Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 12

• 68 777
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много е гадно, ако искаш да добавиш нещо към вече съществуващи мебели. Дори и една и съща фирма сменя непрекъснато цветовете. Като погледнеш - почти еднакви, ама не съвсем. За размерите - също. Изобщо няма значение, че си готов да платиш повече. Този размер го няма и край. Големи ядове са.

# 136
Много е гадно, ако искаш да добавиш нещо към вече съществуващи мебели. Дори и една и съща фирма сменя непрекъснато цветовете. Като погледнеш - почти еднакви, ама не съвсем. За размерите - също. Изобщо няма значение, че си готов да платиш повече. Този размер го няма и край. Големи ядове са.
Така е. Затова боя по RAL от утвърден и дългосрочно на пазара производител и проблемът може да се реши по-лесно.

# 137
И това не е решение понеже с времето цветовете се променят. Почти на 100% съм сигурна, че когато дамата намери от къде да поръча и получи готовата надстройка ще има сериозна разлика в цветовете. Друго решение и трябва да съжаление. Иначе надстройката ще стои като подарена.

# 138
  • München, Deutschland
Кои вакуумиращи пликове са най-добри?
Досега всички са изпускали, освен на Амазон собствената марка. Засега от тях сме доволни.

# 139
И това не е решение понеже с времето цветовете се променят. Почти на 100% съм сигурна, че когато дамата намери от къде да поръча и получи готовата надстройка ще има сериозна разлика в цветовете. Друго решение и трябва да съжаление. Иначе надстройката ще стои като подарена.
Имах предвид да се пребоядиса цялата мебел, която ще се надстройва.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 19:56 от Кубратова

# 140
Кои вакуумиращи пликове са най-добри?
Досега всички са изпускали, освен на Амазон собствената марка. Засега от тях сме доволни.

Криси, сподели моля коя е тази марка? Амазон? Как да ги търся?

# 141
  • München, Deutschland
Пипи, ето такива:
https://www.amazon.de/Amazon-Basics-Vakuumbeutel-Luftdichtem-Han … WFyY2hfYXRm&psc=1

С помпичка са, която дори сме носили и сме пътували за седмица с 2 раници, помпичката вътре и вакуумираните дрехи... Преди обратния полет си ги вакуумираме отново. 😃

# 142
Да, после разрових в сайта и ги открих. Мъжа ми вече поръча. Голямо удобство са, особено, когато в едно малко жилище трябва да побереш доста неща. Благодаря за идеята, ще споделя после как са.

# 143
Дайте идея как да органзирам и прибера някак си снимки на хартия? Не искам да ги хвърлям. За момента са в албуми. Но ми заемат място. Искам да ги махна от там, но къде да ги сложа. Става дума за около 1000 снимки. Мислех да купя пластмасов куфар, който вътре има пластмасови кутийки с размера на снимките. Всяка събира по 100 снимки. Но се чудя пък дали няма да залепнат снимките една за друга с времето. Последните 15 години всичко е на комютъра, но снимките от преди това са ни на хартия. Знам че мога да ги дигитализирам, но пак не ми се хвърлят.

# 144
В албуми си е най-добре. Подредени и удобни за разглеждане и хронологично подредени. В насипно състояние просто хвърлени в куфар ми се струва голям хаос.
Ако са от старите огромни дебели албуми и особено ако снимките са лепени, просто ги смени с такива тънички, по-фини, с джобчета.

# 145
В албуми.
1000 снимки не е голямо количество. Това са 5 албума по 200 снимки.

# 146
Няма да са нахвърляни. Уж в тези кутийки ги замислям. Но не знам да не залепнат една друга.....Иначе ще надпиша кутийките по години със стикери.

# 147
Не виждам как това ще заема по-малко място... голяма играчка за няма нищо. И има вероятност да залепнат, да, особено ако са на гланцова хартия отпечатани.

# 148
И аз не виждам да заема по-малко място.
И как ще се разглеждат.....отварящ една кутия, после мънинката...бляк.
Не е моето, твърдо!

# 149
Оф, прави сте, но всячески се опитвам да опразня къщата от имане и опрях да тези снимки. Едва си изтрайвам покъщнината с годините. Картини имах, и тях разкарах. Наттрупано, натория не търпя никак. Ще мисля да ги дигитализирам май и на боклука.

Общи условия

Активация на акаунт