Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 12

• 68 741
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря! За керамични и каменни са си нормални цените според мен.
За пластмаса не бих дала и 1 лв, толкова я мразя. 
В Али-то си бях харесала едни мраморни, много щяха да дойдат на място, ама доставката им беше по-скъпа от тях самите и засега се отказах.

# 181
За мен са неоправдано скъпи, 30 лева за едно шише. лично мнение.
На когото му харесват, да купува.

Иначе е пълно в нета и в реала с всякакви шишета, от всякакъв материал, за сапун за ръце...

# 182
За мен са неоправдано скъпи, 30 лева за едно шише. лично мнение.
На когото му харесват, да купува.

Иначе е пълно в нета и в реала с всякакви шишета, от всякакъв материал, за сапун за ръце...
Веднъж като дадеш цената, я преглъщаш и се забравя Simple Smile
Самият вид на пластмасата ми предизвиква много неприятно усещане, а като я пипам - съвсем. По принуда съм оставила един пластмасов дозатор на външна мивка в селската къща, че котетата мислят мивката за хладно легло през лятото и редовно се настаняват да спят, а докато минават, има риск да го съборят, не ми се иска да се нарежат.

# 183
Прикачвам снимка, тъй като с линка имам проблем.

# 184
  • София
В новия ми любим "магазин"

Tamu е, ако не става ясно, само приложение е, безплатна доставка, преди 2 дни си поръчах някакви неща, вече са в България, за втори път поръчвам и идват със Спиди.

# 185
Все си мислех, че търсите за сапун и крем за ръце., а вие сте търсили за веро и за сапун за ръце.

# 186

Tamu е, ако не става ясно, само приложение е, безплатна доставка, преди 2 дни си поръчах някакви неща, вече са в България, за втори път поръчвам и идват със Спиди.

Гледам го и аз този Tamu от известно време, но до сега ме беше страх да поръчам. Предварително ли се плаща? Как стои въпросът с връщане, ако нещо има проблем? Имаш ли идея?

# 187
  • София

Гледам го и аз този Tamu от известно време, но до сега ме беше страх да поръчам. Предварително ли се плаща? Как стои въпросът с връщане, ако нещо има проблем? Имаш ли идея?
Предварително се плаща, на принципа на Али експрес е.
За връщане не знам, аз не се занимавам с връщане.

# 188
Благодаря. Е, то тези стоки не си струва да ги връщаш, принципно питах ако знаеш.

# 189
  • София
А със Спиди може ли до офис или само до адрес доставят?

# 190
Има тема за Таму.

# 191
  • София
А със Спиди може ли до офис или само до адрес доставят?
Може. Дават ти дата за доставка на адрес и пренасочваш към офис.

# 192
Здравейте, имам две малки деца, които имат повече дрехи и обувки от мен и баща им. Много ме затруднява да им измисля място за обувките и якетата? Някой дали е измислил нещо по-компактно, че и мястото ни е много малко?

# 193
Здравейте, имам две малки деца, които имат повече дрехи и обувки от мен и баща им. Много ме затруднява да им измисля място за обувките и якетата? Някой дали е измислил нещо по-компактно, че и мястото ни е много малко?
Обувки съхранявай в кутии и после могат да се складират където имаш място. Дрехи може да разделяш на зимни и летни и да ползваш вакуумни пликове за сезона, те пестят място.

# 194
Скрит текст:
Обувки съхранявай в кутии и после могат да се складират където имаш място. Дрехи може да разделяш на зимни и летни и да ползваш вакуумни пликове за сезона, те пестят място.
Да, така правя за неизползваните дрехи, но питам за носените има ли решение? Имам една много малка закачалка и шкаф за обувки в един много тесен коридор и едва събира нашите якета и обувки с на мъжа ми, а сега вече с малките деца настана тотален хаос в коридора.

Общи условия

Активация на акаунт