Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 12

• 68 756
  • 756
  •   2
Отговори
# 165
Гледах наскоро няколко нови видеа за организация на гардероби и сега масово подреждат панталони, закачени на кукички за гайките на дънките/ панталоните.
То отдавна си има закачалки за панталони с щипки, ако искаш да висят без да са сгънати, а и извън дънките повечето са без гайки, така че кукички не е особено практично.

# 166
Аз пък пък поръчвам фото книги. Всяка година, от почивки, от екскурзии
Честно Титина, не ми е хрумвало. Чак сега видях какво въобще представлява - от студиото изпринтирват няколко снимки на една обща страница, по зададен от теб ред, и после оформят като книга с корици ли ?
Ако знаеш каква идея ми даде сега за подарък Heart Heart Heart
Аз го правя онлайн. Общо взето е както си го описала

# 167
И на мен много ми хареса идеята с тези фото книги. Не знам обаче колко ще ми струва да прехвърля всички тези 1000 снимки в 2-3 книги да речем. Ще се заинтересувам.

# 168
Това с кукичките става само за дънки или за панталон от плътна материя, фините ще се мачкат. Донякъде е удобно, защото от пръв поглед виждаш какво виси. От друга страна заемат много място така. Три панталона по този начин заемат място колкото десетина нормални закачалки.
А ако ще са нагъчкани едно в друго или намачкани, за мен е по-добре да висят преметнати на стандартна закачалка.

# 169
И на мен много ми хареса идеята с тези фото книги. Не знам обаче колко ще ми струва да прехвърля всички тези 1000 снимки в 2-3 книги да речем. Ще се заинтересувам.
ти мани парите, ама каква играчка е...

# 170
Не бих разваляла подреден албум, за да сортирам снимките в бездушни кутии. Да, трудоемко е да се сканират с високо качество, но това е част от вдъхването на нов живот. Бих отделила нужното време и бих избрала поне два начина за дигиталното им съхранение. (В момента нямам идея в какво състояние са дисковете с качени преди 20 години на тях над 30 цветни и 2 черно-бели филми. Дано да "тръгнат", но в момента нямам на какво да пробвам.  Отделно съм качвала на флашки, външна памет... Хаотично, признавам. Едната външна памет отказа и загубих доста ценни неща. )
Самите албуми бих сложила във вакуумиращи пликове и после в пластмасовите икейски контейнери. Това в случая, че ще пътуват към мазето.
Друг вариант, който ми хрумна като заместник на кориците на албума е оформянето на класьор с джобове за документи, но с формат А5.

# 171
На мен снимките на хартия са ми богатство. Често посягам да разглеждам накой албум.
Не бих нито в мазето ги натирила, нито изхвърлила..ценни са ми. И то точно на хартия.
Подредила съм ги в албуми еднакъв калибър. Държа в гардероба в коридора.

# 172
Аз също много си обичам албумите със снимки. Досега ги държах в шкаф в хола. Скоро ще трябва да измисля нещо друго. Вероятно същото Joy защото трябва да са на удобно място: в семейството ми обичаме да си разглеждаме снимките по различни празнични поводи и когато трябва да разказваме случки, които сме си документирали. Много е приятно.

# 173
Момичета, знаете ли откъде мога да купя комплект диспенсъри за сапун и за ръце, които да са с надпис, съответно за съдържанието?

# 174
Момичета, знаете ли откъде мога да купя комплект диспенсъри за сапун и за ръце, които да са с надпис, съответно за съдържанието?
Като резервен вариант, ако не намериш подходящи по цвят, модел, материал и размери, може да си изработиш твои декоративни етикети. Аз не намерих и ще приложа този подход.

# 175
Като резервен вариант, ако не намериш подходящи по цвят, модел, материал и размери, може да си изработиш твои декоративни етикети. Аз не намерих и ще приложа този подход.

Намерих в Зара, но са доста скъпи за нещо подобно.

https://www.zarahome.com/bg/два-дозатора-със-стоика-l44221466?categoryId=1020480056&colorId=220&similar=true

# 176
https://www.aliexpress.com/item/1005004822619276.html
това ми излезе Simple Smile

# 177
От алито имам и аз, много джиджани.
С надписчета, на английски де...
За сапун за ръце имам е един, който вади пяна, сипва се разредена с вода смес от течен сапун. сапун плюс много вода де...

# 178

Намерих в Зара, но са доста скъпи за нещо подобно.

https://www.zarahome.com/bg/два-дозатора-със-стоика-l44221466?categoryId=1020480056&colorId=220&similar=true
Не ми се отварят на Зара конкретни продукти, само началната страница. Ако не ти е проблемно, с молба да повториш линка.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт