Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 12

• 68 602
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък търся точно такива кошници. Има едни перфектни в Салекс, но едната е на цена 320 лв. Grin, само едната, тоест за един ред чинии.... Супер скъпо е.
Разгледай другите им аксесоари, имат май само плъзгачи.

# 616
  • ENGLAND
Е, много скъпо, аз трите ги купих за 60 паунда и след това ги продадох за 25. Търся тук само плазгачи, но не намирам, като отида в България ще търся там.

# 617
  • София
Най-удобно е най-често използваните неща да са на такава височина, че да не е необходимо навеждане или протягане. Като дойде майка ми временно у нас се оказа, че не може да стигне нито горните шкафове, нито долните. Само под плота и на самия плот. Ясно е, че на тази височина не може да се събере всичко, още повече, че има и уреди. Но все пак по възможност най-важните неща нека да са на най-удобната височина!

# 618

Иначе моите подправки са така, много си ги харесвам, още дори не съм ги запълнила

Скрит текст:
Откъде са бурканчетата със стойката, много ми харесват😀

# 619
От Амазон.юк ги поръчах Simple Smile
Хубави са, на капачките лесно се чупят.

# 620
С какви размери са бурканчетата? Щом се чупят лесно и трябва да се сменят често, значи и някакви евтини от Shein или Temu ще свършат същата работа. Не съм заглеждала там имат ли с такава стойка де, ама то какво ли няма.

# 621
Здравейте! Повдигам темата с питане относно Лего. Смесвате ли частите на еднаквите серии? А тези от различните серии? Ние засега имаме 2 от серия Duplo и един Класик, но със сигурност няма да останем само с тях и се чудя как да ги съхранявам.

# 622
  • София
Имам много Лего и никога не го смесвам. Кутиите заемат много място. Всяко лего съхранявам в плик с книжката с упътването. И всички тези пликове прозрачни с лего в голяма пластмасова кутия.

# 623
Имаме няколко комплекта Дупло и са смесени в най-голямата от кутиите, в които са купувани. Не виждам проблем щом са съвместими, повече части - повече възможности за комбиниране. Иначе от един комплект, особено ако е с по-малко части (20-50), не може да се построи нещо кой знае колко различно от фабрично заложеното по книжка.

Лего за възрастни (автомобили, цветя и т.н.) разбира се съхранявам индивидуално, но от тези комплекти по 500, 1000 и т.н. части така или иначе се сглобява едно единствено нещо. Докато детските комплекти са главно тухлички с различни размери и тук-таме животинка, човече или някакви други "абстрактни" допълнения.

# 624
  • Велико Търново
Всички видове Лего бяха по видове в отделни кутии подредени, но от както четох, че по този начин, като е насочено в определени фигури самото лего, се губи креативността на детето ги смесихме и всички са събрани на едно място. Ровят си частите и си правят техни си нови неща.

# 625
  • тук-там
Привет. Такъв шкаф среща ли се по нашите магазини или само по поръчка?

https://www.facebook.com/reel/1236563043968826

# 626
# 627
Аз подобна въртелжека от Амазона бях харесала за обувки. Но в ревютата прочетох че големите обувки не се събирали и я зарязах. Мойте мъже с големи папуци и не стана. Дефакто за всичко може да се ползва.

# 628
  • тук-там

Не, за обувки ми трябва.

Аз подобна въртелжека от Амазона бях харесала за обувки. Но в ревютата прочетох че големите обувки не се събирали и я зарязах. Мойте мъже с големи папуци и не стана. Дефакто за всичко може да се ползва.

Ще потърся и там, мерси! ММ има 5 чифта обувки - ще му оставя шкафа в коридора. Smile

Този ще е само за мен. Wink В гардеробна ще е, та и външния вид не ми е много важен, по скоро функционалността. Няма да имам много разстояние между двете страни на гардеробната и не ми се иска да правя отдолу чекмеджета за обувки. Две такива въртележки ще са идеални!

И такива търся, ако сте виждали някъде. В Амазон малко скъпи ми се струват. Може би да потърся при обзавеждане за магазини?

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 19:55 от Wild_rabbit

# 629
За обувки ще ползваш само двете по-дълбоки страни, тия кръглите са супер малки рафтчета, няма да стане за обувки? Но пък ще заемат място достатъчно, че да си направиш просто отворени рафтове.
Не го намирам за функционално решение от гледна точка на площ.

Общи условия

Активация на акаунт