Лакове за нокти - 165

• 46 421
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета! Може ли някоя да ми препоръча твърда основа за лак или лак който става твърд и ако може да споделите когато си счупите нокът как го лепите ще съм много благодарна! Също така издирвам лака Perfect s127 един лъскаво лилав ако някой го е виждал по магазините моля да сподели къде! 😊

# 301
Долче Аз нанасям лак точно както си описала  и все пак има лакове , които остават на черти !!! Golden rose от нюд серията ... няма изравняване ... направо ме побъркват тези лакове !!!!

# 302
a нюд лаковете на Pastel? Те как са като нанасяне? Някой има ли?
 Знам че много хвалехте марката, но само нюда Dusk харесах, ако и той е като споменатите нюдове на Golden rose да го пропусна

# 303
  • Варна
Имам няколко нюда на Пастел, някои още не съм ги пробвала, но от пробваните съм доволна.
751 bride

08

88 с основа

И на 5 слоя

54 с флейкс пудра

# 304
мерси . Тогава ще го взема следващия път, когато мина през Попа
От твоите ми харесва 751 bride, дано го намеря и него

# 305
След вчерашните проби, това е новия ми маникюр

Калциева база Perfect,
Топ лак golden rose quick dry,
BEL 65,
GR Keratin 25,
GR Green last & care 106

# 306
Аз само да кажа, че Есенс са пуснали серия холограми, ама кога и дали ще дойдат тука не е ясно Simple Smile

# 307
# 308
Новите ми придобивки от днес 🥰
В момента минавам малко трудности и всеки път като си взема нов лак, отделя време да си направя маникюра или вляза тук да чета и гледам какви хубави постове пускате, ми се оправя настроението 💜

# 309

Този франкенполиш ми е жасолютен фаворит Simple Smile
https://instagram.com/nailart4funs?utm_source=qr&igshid=NGExMmI2YTkyZg==

# 310
  • Варна
Уха, ще чакаме холограмите на есънс Grinning
А тези на тренд ит ъп май са пясъци, пише sugar look.

# 311
  • На изток от Ада
Уха, ще чакаме холограмите на есънс Grinning
А тези на тренд ит ъп май са пясъци, пише sugar look.
Есънс кой знае кога ще дойде или дали. В нета по -сигурно. Имашe , една серия дуохром в Норино да , но в дм не.

# 312
  • Измир
Figs точно съм с Пастел 770 Ballet

Аз съм леееко пристрастена към Пастел, така че по-добре някой друг да сподели.

# 313
ааа аз от темата знам за тях, че са хубави и специално отидох до магазинчето на Попа, но за съжаление имаше мн малко избор.Щом вие ги хвалите Пак ще мина за нюда, който харесах, че повечето нюдове, които съм ползвала не се самоизравняват и ми късат нервите.
Момичета, благодаря на всички Ви, че споделяте знания, открития и вдъхновяващи красоти. Пълните ми душата и ми давате идеи

# 314
И аз имам споменатия оранжев катрис 123, специално погледнах. Още не съм слагала обаче, разочаровахте ме с тези коментари.

От днес съм с катрис 112, от промоциите и SNB отгоре.

Тук правех опит кой ефект да сложа за завършек.сега виждам, че съм разменила местата на снб за снимката 🤣

Общи условия

Активация на акаунт