Отговори
# 765
На мен на феталната ми казаха,че имам нисък риск от прееклампсия..

# 766
  • Замък сред облаците
Ама вече бяха ли излезли данните от БХС? Щото иначе на ФМ гледат кръвотоците и по тях тълкуват също, но то не е съвсем меродавно на този етап. Плюс че точно ИР си усложнява нещата.

# 767
Здравейте, момичета! Hug

Хоупче, честито! Как се развиват нещата при теб? Стискам палци всичко да е наред!

Как сте всички? Ама изобщо никой не се включва...
Ние сме добре. Остана по-малко от месец до рождения ден на Марти и ми е мъчно, че толкова бързо минава времето. Не мога да му се нарадвам.
Утре е последният учебен ден на брат му и ни чакат 3 месеца и половина ваканция. Сигурно ще е весело.

Хайде драснете някой ред. Поздрави и целувки от нас!

# 768
След почти две години, се сетих, че имахме тема на родените юли месец..извинявам се, че не съм писала толкова време, но явно съм пропсунала някоя нова тема и чак сега се присетих. Аз бях с бебе Магдалена, която вече не е бебе, а малка госпожица с голям характер. Иначе доста късно приключихме с кърменето, с махането на биберон и памперс. С голямата беше всичко някак по-лесно и бързо. Ходи на ясла, боледува доста, но в сравнение с кака си, беше по-малко и някак по-бързо и минаваха нещата. Доста говори покрай яслата, смесва малко с немския, защото баща и си говори с нея само на немски, но разбира всичко и на двата езика. Сега имаме голям проблем с ходенето по голяма нужда, откакто махнах памперса няма проблем с пишкането, но за другото се стиска по няколко дена и го прави само в гащите, не иска гърне или тоалетна.  Предполагам ще мине, гледам да не я пртисикам, за да не се стресира съвсем.
Miss, аз също съм така, покрай рождените дни и на двете все ми се плаче и трудно изживявам порастването им. Голямата стана май месец на 7.
Радвам се, че се сетих за тази тема. Спомням си за нашата сладка бебешка среща в парка:)

# 769
  • Замък сред облаците
Филипа, и при нас с акането имаше един период където не искаше в гърнето, а го вършеше в гащите. Близо 2 месеца беше, напомнях че и то трябва да се случва в гърнето като пишкането. Помогна ни книжката за Каю и гърнето, сигурно и на немски я има при вас, френска е в оригинал.

Аз през юли приключвам третата година вкъщи и ще се върна на работа. За щастие шефката е ок с хоум офис за лятото, няколко дни в месеца ще ходя в офиса и ще се менкаме с ММ и свеки кой ще гледа детето през това време. Приеха Йоан на държавна градина (на жребий) и живот и здраве на 15.9 го пускаме.

Общи условия

Активация на акаунт