Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 30 051
  • 857
  •   1
Отговори
# 405
  • София
СГ да е задължително с ДНК фрагментации, потенциално от там може да има проблеми, да,става оплождане но да има увредени сперматозоиди.

Станулов явно е на принципа с много жени, случва се...

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 15:28 от Мацето

# 406
Bambie., добре дошла, подкрепям мнението на Мацето, защото не видях да сте изследвали мъжкия материал изобщо. Предвид, че имаш вече 2 забременявания от раз, най-вероятно броя на сперматозоидите ще е ок, но предвид, че бременността не се развива може да означава, че на ДНК ниво нещо не е ОК, така че задължително пуснете кариотип и днк фрагментация. Аз също имах забременяване, но поради лоша днк фрагментация не се разви. При теб дали има някакви други проблеми д-р Чапанова вече ще прецени, но щом забременяваш значи, че нямаш проблем нито с овулация, нито с имплантация. Евентуално може да има проблем със задържането на бременността.

Станулов не го слушай, той и на нас обясняваше как нищо не ни трябва, как сме млади и ала бала. Да, той е много добър в стимулации, но до там. Подценява доста други неща, така че моят съвет е без значение Станулов, Чапанова или който и да е, винаги да имаш критично мислене към мненията на специалистите. Аз съм  на принципа от изследвания глава не боли, само може да помогне да се открие по-бързо проблем.

# 407
Видяхме сакчето много добре оформено е, рано е за пулс всичко си е на мястото. Има си и жълто тяло.
Каза да продължавам с утрогестана, Клексана. Днес дадох кръв за имунологични изследвания и до края на деня ще чакам отговор от доц. Михайлова. Ако има там нещо ще даде терапия. Следващ преглед на 11ти.🎉
Сега се молим всичко да бъде наред.

# 408
Fayona, тихичо честито от мен. Бледа не бледа, там си е чертата, брои сe 🍀

# 409
Еха, гледам 40 отговора и си казвам, че ще има + ☺️ Очаквах Дриймчето, а била Фей ❤️ Нека този път да е до успешен и здрав финал! ❤️
Минзухарче, супер 🍀 Продължавай да влизаш с добри новини!
Бамби, съгласна съм със SGC да бъдеш с малко критично мислене.  Проблем с матката по-скоро търсете с доктор Калчев, не бих се доверила на Чапанова точно за това. Ако ти кажат аденомиоза, веднага бягай от там. Иначе в Надежда е ок за СГ и ДНК фрагментация, пуснете и кариотип в НГЛ Майчин дом или в Щерев. Успех! 🍀

# 410
Между другото въпреки че аз препоръчвам също НГЛ Майчин Дом за кариотип, някъде из темите бях видяла, че не правят в момента кариотип там, дали временно не мога да кажа, но имаше нещо, така че звъннете предварително, за да не се разходждате напразно до там. Спермограма в Надежда е ОК.

# 411
Направете си кариотип и ДНК фрагментация, дори Станулов да казва, че  не е задължително. И аз пусках изследвания за моя увереност, но за стимулацията му се доверявах изцяло. Благодарение на него се случи моето чудо, познавам и още доста девойки от форума, на които сбъдна мечтата. Според мен е смятал, че при инвитро така и така сперматозоидите се обработват, а после се избират най-добрите енбриони, че не е нужно да се задълбава във всички изследвания. Само мои догадки. Аз съм доволна от съветите, които ми даде.

Fayona, много се вълнувам, пиши как си.

Минзухар, отдъхвай вече. Какво решихте за почивката? Как се чувстваш?

# 412
So close добре съм, попитах го за тези контракции нищо не каза. От десния яйчник каза, че е станало😂. Морето отпада, ще го направим началото на септември. Пък и аз и ММ ще сме по - спокойни ако сме по - близо до тях. 🙂

# 413
Излязоха резултатите, влязох в интервала на AA Grinning
Прогестеронът очаквано е нисък и миналия път беше така, така че със сигурност ще ми изпише утрогестан отново. След 2 дена ще повторя и дано се развива добре.

# 414
  • Замък сред облаците
Тюх, тоя прогестерон.

Ако чхг сега е 140, смятай че имплантацията е била на 27-28 юли. Тамън 10 дни след 17ти 😁

# 415
Здравейте ,момичета !Следя ви доколкото мога.
Минзухар тихичко честито и до пухкав финал!
Файонаа,браво момиче!Време ти е да се изнасяш към отчетни Hug Аз съм със същите мутации ,плюс завишени Лупус антикоагулант и HS CRP.С 2 мисседа и една биохимична (и възрастта ми разбира се)Калчев при второто ЧХГ каза да започвам Клексан!Тончев беше на същото мнение .Аспирин пиех през ден преди овулация,при положителен тест ми го спряха.Всеки човек и случай е различен ,но изследва допълнителни фактори ,както са те посъветвали и го мислете след това!
Кактусче, Мила,Дриймър,чакам ви!

# 416
  • София
Yes! Супер резултат! Стискам палци да се е закрепило здраво и да е до финал!

Излязоха резултатите, влязох в интервала на AA Grinning
Прогестеронът очаквано е нисък и миналия път беше така, така че със сигурност ще ми изпише утрогестан отново. След 2 дена ще повторя и дано се развива добре.

# 417
AA, много ме впечатлиха биолого-математическите ти способности Grinning. Може ли да споделиш как смяташ точно ЧХГ, защото аз знам, че уж на всеки 48 часа се удвоява приблизително, но винаги ми е било чудно първият ден на имплантация от каква стойност да започна да го броя -5, 10? В случая при Файонка, ако имплантацията е на 27 и тогава е имала чхг 10, то значи на  29.08-20, после 40 и днес 80, ама не ми излиза вярно, какво изпускам се чудя?

Файонка супер резултат, задействай нещата с прогестерона и виж казуса с аспирина и съм сигурна този път ще се нареди всичко
.

# 418
И аз да питам нещо АА. Ако последния цикъл е бил на 11.07,не е засичана ову, но предполагаме че е била на 24-25,при 28 дневен цикъл, ако е имало имплантация, тя вече случила ли се е и колко ще прогнозното чхг утре?

# 419
  • Замък сред облаците
Имплантацията най-често е между 8 и 10 ден, макар че медицината дава случаи и с 6 и 12 ден. Най-рано уикенда може да се говори за имплантация и тест чак идния понеделник и то кръвен.

Общи условия

Активация на акаунт