Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 726
  • 857
  •   1
Отговори
# 690
mommy22, при нас имаше лош резултат от спермограмата, но лекарят като я видя нищо не изписа и каза да продължаваме с опитите. И наистина нещата се получиха и забременях. Така че не знам точно какво гледат лекарите, може би и други фактори.

Fayona, стискам палци всичко да е ок!

# 691
  • Бургас
Файона, Тути, честито момичета!!!! Много се радвам за вас! Лека и безпроблемна и до финал. И в момента докато ви пиша малката буболечка изглежда се е събудила и ме подритва от дясно Simple Smile
Така е, като не влезе човек няколко дни във форума и като има 200 непрочетени коментара, ясна е работата!
Айде чакаме и другите да се похвалите преди да е свършила темичката!

# 692
Оф аз съм много,много нетърпелива с чакането и колкото се опитвам да не го мисля, толкова повече се сещам за това. Особено като разбрах за още бременни тези дни от познатите ни.

Докато чакам дните да минават и търся с какво да се занимавам (ще пренареждам кухнята Grinning ) исках да започна една тема тук, може би малко странна. Първо да кажа, че проявявам жив интерес към езотерика, астрология и всякакви подобни неща. Не им вярвам сляпо, но пък ми е интересно.

Какво мислите вие? Аз имам правен хороскоп според който на 1ви август ще ми се сбъдне мечта. Това ми е най-силния ден от годината, а най-странното е, че хороскопът е правен ноември 2022, а ето че чак август имам О от страната с тръба и реален шанс за бременност.Аз не вярвах, че ще се прототип толкова, ама уви.

Какво мислите и за посещение на църкви,чешми и други места, за които се твърди,че помагат при безплодие? Не вярвам, че ще ме излекуват, не съм ходила, но бих отишла, за да се заредя с положително мислене по скоро.
Може да споделите и ваши истории, мнения, дори и да не вярвате в такива неща. За хороскопа ми имаше и други интересни неща свързани с зачеването ми, ама хайде няма да разказвам всичко сега Grinning

# 693
[quote author=Golden stone link=topic=1576428.msg46788784#msg46788784

Какво мислите и за посещение на църкви,чешми и други места, за които се твърди,че помагат при безплодие? Не вярвам, че ще ме излекуват, не съм ходила, но бих отишла, за да се заредя с положително мислене по скоро.
Може да споделите и ваши истории, мнения, дори и да не вярвате в такива неща. За хороскопа ми имаше и други интересни неща свързани с зачеването ми, ама хайде няма да разказвам всичко сега Grinning
[/quote]

Аз в хороскопи не вярвам честно казано, някога в тийн годините да,но сега по скоро не
Мисля,че е хубаво човек да вярва в нещо все пак
Аз съм избрала Бог да речем, но човек в отчаяние знам,че е способен на всичко!
Макар че на моменти мисля че и той ме е забравил
Брат ми и жена му всичко пробваха за 10г, и сега често ме праща тук и там, но винаги я питам нима може да ми помогне ,при което тя категорично ми казва " ето виждаш ли,ти твърдиш че вярваш в Бога пък не си търсиш, може той да иска да отидеш до тоя камък,тая чешма" ,обаче аз въпреки всичко не отивам
Вярвам и в най силните си психически кризи,пак вярвам
Плача,страдам, но знам че оня отгоре си знае работата
Иначе на теб ти желая от сърце да ти се сбъдне голямата мечта,какво по хубаво от това да си изпращаме положителни мисли една към друга
Прекрасно би било,всяка една тук,да се маха към отчетните

# 694
Аз вярвам в подобни хороскопи, чешми, камъни. Затова и отидохме миналата седмица до Рилският манастир. А то вече е било станало. Иначе приятелско семейство ми каза за Рилският, за Хасково някаква баба дето давала коланчета. Всеки трябва да вярва в нещо, за да му дава сили.
Иначе аз съм много нетърпелива. Не знам как ще чакам до прегледа, как няма да казвам на никой още поне 4-5 седмици. 🤔

# 695
Тути, твоят първи преглед кога е, че да стискаме палци?
За Минзухарчето си спомням, че за 11-ти беше казала за втория й.
Lygia, твоят втори мина ли или предстои?

Моят първи е утре късно вечерта, зацапване спря, та пак се обнадеждих, стискайте ми палци!
Аз имам голям интерес към астрология, хороскопи и различни вярвания.
Не бих казала, че им имам сляпа вяра, но съм изпълнена с надежда, а и мисля, че позитивните мисли няма как да навредят Simple Smile

# 696
Nala_, ние имаме влошени показатели, заради медикаменти, които ММ приема в момента и чисто от любопитство я пуснахме СГ да видим има ли проблем с лекарствата. Иначе предишната му беше нормална, само морфологията беше зле, но репродуктивен ни каза, че нямало проблем и нищо не предписа. Но ми беше интересно дали някой знае от какво се влияе морфологията конкретно. При вас какви показатели са били влошени?

По темата астрология, аз нищо не разбирам и не бих казала, че вярвам, но пък ми е любопитно да видя какво ще ми кажат и не виждам нищо лошо в това. Golden stone, дано се сбъдне мечтата и да са познали. Hug

# 697
Тути, твоят първи преглед кога е, че да стискаме палци?
За Минзухарчето си спомням, че за 11-ти беше казала за втория й.
Lygia, твоят втори мина ли или предстои?

Моят първи е утре късно вечерта, зацапване спря, та пак се обнадеждих, стискайте ми палци!
Аз имам голям интерес към астрология, хороскопи и различни вярвания.
Не бих казала, че им имам сляпа вяра, но съм изпълнена с надежда, а и мисля, че позитивните мисли няма как да навредят Simple Smile
Днес ще звъня да запазвам, събота и неделя нямаше как. Колебая се между две, та ще видя къде има свободен час за 15 евентуално. Че няма да съм на работа, а не искам да обяснявам на колегите къде отивам и защо. Рано е още. Тези дни ще пусна за втори път чхг и прогестерон

# 698
  • София
Fayona супер че е спряло кървенето! Колко утрогестан приемаш?

Относно мъжете и СГ, мисля че е крайно време да се въведе и при тях профилактични прегледи и изследвания та да го приемат по нормално. Там на 25г първа СГ, МБ и ехография на тестисите, на 30г контролна... Ние тук може всяка година да се крачим, а те моля ви се с молби да ходят... Намирам го малко и червен флаг отказа, но може би защото не съм имала никога такъв отказ от ММ.

Относно ходене при астролози, цръкви, второ го правя, но първото реших че спирам вече, беше ми интересно, забавно, но в един момент почна да ме товари и спрях.

Обсъждахте и съставките на Овабуст. Не знам дали е от него, но е факт че след приема му имахме успех, аз се чувствах ок от приема му, единствено бих препоръчала ФК с него, че фолата ми беше нисък само на Овабуст

# 699
Маце, приемам 3х2, както миналия път.

# 700
Бяхте говорили за сънищата някъде по назад в темата. Аз снощи сънувам, че бебето ще бъде момиче и питам моя мъж съгласен ли е да се казва Габриела (на баща ми), но имаше една глутница кучета които се опитаха да ме нападнат. И се опитвам да нахраня бебето и питам дали се справям правилно. Направо изтръпнах... 😐

# 701
Да се включа и аз в темата за вярването..
Вярвам,че може би има няква сила на една моя приятелка и даваха почти нулев шанс да забременее по естествен начин и трябваше миналата година февруари да почнат подготовка за ин витро те бяха решили че до до тогава ще си правят опити пък каквото стане.. Ходиха  до един манастир Свети Мина на следващият месец тя разбра,че е бременна сега имат прекрасно момиченце..
ММ сега е решил в петък да отидем до Кръстова гора за два дни,защото казват,че там е било най енергийното място в България помогнало на много хора и толкаво се надявам и на нас да помогне и да дойде нашето малко чудо 🙏😇 ❤

# 702
За тези от вас в София явно доста препоръчват вагинални ехографи и поставянето на утрогестан вагинално.

Лигия, ако не ти пада кръвното от него и перорално става. Ако ти пада много, можеш да помислиш за вагинално поставяне. Аз бях с циклогест, то са свещички, та орално не е опция.

Заформя се силна група за другата тема, та когато сте готови - включете се, там пишем и много от родилите вече, та няма да сте сами.

За спермограмата ММ първия път само го притесняваше как ще даде материал в болницата, та и това може да го има. Иначе и той е с ниска морфология, но не прекалено ниска - излиза му 5-6-7%, но пък има достатъчно общо кличество, така че като общо има достатъчно добри морфологии Simple Smile и също казват, че не е проблем. Питахме едно време за добавки, но точно морфологията не се поправя явно.
Много хора сравняват % все едно са числа, затова пак да кажа 3% от 300 милиона са 9 милиона, а 10% от 50 милиона са 5 милиона, така че в първия случай има много повече добри сперматозоиди морфологично, нищо че % е много по-малък.

Файона Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 703
  • София
Хубаво е човек да си вярва в нещо,което му носи спокойствие в труден момент и не само.Разбира се в някакви здравословни граници.Няколко месеца преди да забременея със сина ми, ходих в Руската църква и си написах желание.

Мацето и аз си го мисля това,че трябва и за репродуктивното здраве на мъжете да се вземе отношение.А хламидии ,микоплазми и уреоплазми да станат задължително изследване в някакъв даден етап,не знам и аз какъв.Тромбофилиите също.Като се замисля колко противозачатъчни съм изпила без да знам за моя високорисков фактор,добре че съм била на 20.
За съжаление с нашата здравна система това не го виждам да се случи 😒
минзухарче , постоянно сънувах някакви ужасии като бях бременна ,не ги взимай насериозно сънищата.Вътрешно си притеснена.
Имена не съм сънувала.
Имах някакво усещане,че ще имам момче обаче и без да съм сънувала.

# 704
  • Замък сред облаците
Прогестеронът е причина за кошмари, игнорирайте сънищата. Нямат смисъл и са просто част от някакво хормонално влияние върху невроните, особено при прием на прогестеронови медикаменти.

Общи условия

Активация на акаунт