Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 666
  • 857
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте , момичета!
Да се включа и аз в новата група.  🍀
Преди няколко дни, когато получих зацапване и все още имах надежда за 2 чертички, отново получих отрицателен тест… Странното обаче е , че зацапването продължи няколко дни, съвсем съвсем минимално количество, вчера при избърсване беше малко повече, днес още се увеличи и все пак не е обилно като обичайната М, цветът е кафяв. В никакъв случай не мисля , че може да се дължи на бременност, но на вас случвало ли ви се е нещо подобно и дали е свързано по някакъв начин с бебеправенето.
Преди 10 дни бях на профилактичен преглед и всичко ми беше наред.

За протокола, тъй като аз досега все пишех без да се представя .
На 23 години съм, правим опити от около 8 месеца.
Все още не съм пускала никакви хормони, единствено следя овулация. Мисля , че 8 месеца са напълно нормално време (и въпреки това се ядосвам като ми дойде😀😀)

# 76
Здравей , stellasm 🌺 Аз имах такова зацапване години наред . След като ми отстраниха миомата , не се е появявало . Ти си била на преглед , предполага се , че са огледали матката . Хубаво е да пуснеш хормони , може да има някакви отклонения .

# 77
А какви хормони е добре да се пуснат ?

Здравей , stellasm 🌺 Аз имах такова зацапване години наред . След като ми отстраниха миомата , не се е появявало . Ти си била на преглед , предполага се , че са огледали матката . Хубаво е да пуснеш хормони , може да има някакви отклонения .

# 78
Полови хормони - FSH , LH, estradiol , пролактин , тестостерон , AMX , inhibin b - пускат се на 3-ти до 5-ти ден от менструацията . Другите хормони са на щитовидната жлеза , те се пускат на чист ден -TSH , ft3 , ft4 , TAT , MAT .

# 79
И така 2019 забременях но беше за кратко в 10 седмица спря сърчицето последва и кюртаж минаха няколко месеца в които се пазихме и успях пак да забременея с еднояйчни близнаци,но и този път неуспешно бях изпаднала в такъв ужас,че само като видех бебе и почвах да плача успях някак да изляза от тази дупка, но от тогава до сега не се получават нещата следя овулация пускали сме какви ли не измествания сега в четвъртък отново мъжа ми е на изследвания…Няколко доктори казаха,че няма предпоставка да не мога да забременея..Толкова съм се отчаяла понякога имам чувството,че съм на предела на силите си…Пожелавам на всички вас скоро да стане вашето чудо и да имате своя пухкав финал 🙏🙏😇

Йоничка, ако не сте се насочили досега към репродутивен специалист, а обикновени АГ те гледат, мисля че достатъчно време сте си дали, ходете при специалисти.
Добре дошла в темата и на другите момичета също, дано ви е на голям късмет Simple Smile

Аз различни неща съм имала СПКЯ, миоми и т.н. преди да почнем опити зацапване до 2 дена макс, след като почнахме опити и по седмица е имало ... не знам дали е съвпадение, ма казвам от личен опит. Към момента пак е в рамките на нормалното.

# 80
Стела, кафяво зацапване съм имала години наред от нисък прогестерон.

# 81
Най-странното при моето зацапване беше , че прогестеронът  ми винаги е бил в норма . Явно при мен си беше от миомата .

# 82
Да ни е честита новата тема! И нека усилията ни се увенчаят с успех.
Аз се чувствам напълно отчаяна. Чакам си цикъла другата седмица и само сънувам бебета и как влизам в магазина и се чудя дали да си купя тест за бременност или овулация. Знам, че нищо не означава и че е подсъзнателно 🤔
Реших поне да запиша курс за една допълнителна магистратура , за да не мисля само за това. Та точно около две години ще имам занимание. Със или без дете, трябва да се развиваме.
Минзухар, отивай на един кръвен, ако не си изпила кафето вече. Няма какво да отлагаш. Стискам ти  палци и на краката 🤞

# 83
Здравейте не пиша много по групи, но всеки път ви чета и черпя кураж от всички вас😇Реших и аз да споделя своята история на 30 години съм с моя приятел сме заедно 9 години (скоро и официално ще стане мой съпруг)..И така 2019 забременях но беше за кратко в 10 седмица спря сърчицето последва и кюртаж минаха няколко месеца в които се пазихме и успях пак да забременея с еднояйчни близнаци,но и този път неуспешно бях изпаднала в такъв ужас,че само като видех бебе и почвах да плача успях някак да изляза от тази дупка, но от тогава до сега не се получават нещата следя овулация пускали сме какви ли не измествания сега в четвъртък отново мъжа ми е на изследвания…Няколко доктори казаха,че няма предпоставка да не мога да забременея..Толкова съм се отчаяла понякога имам чувството,че съм на предела на силите си…Пожелавам на всички вас скоро да стане вашето чудо и да имате своя пухкав финал 🙏🙏😇

Аз ще се върна на тази лична история, но не видях отговор: Yonichka, пускали ли сте тестове за тромбофилия?

# 84
Момичета, записвам се и аз в новата тема! Гледах да не пиша, за да не се натоварвам психически, но Ви чета всеки ден!
Прекрасна нова тема! Благодаря!
За кафявото течение-аз също имам такова преди цикъл, прогестерона е ок, всичко изглежда ок, но ви го имам над 1 година и изглежда не представлява притеснение за всичкото АГ, които съм обиколила.
Минзухар, това са си 5 дни закъснение! И аз не знам как си издържала да не направиш тест, но разбирам страха ти! Успех желая, когато и да решиш да го направиш!
Пожелавам на всички 2 чертички в най-скоро време!
И около нас има много нови забрменели или родили, гледам да не го мисля, но се потискам на моменти, въпреки че искрено се радвам и вълнувам заедно с тях.
Сега малко да вляза в отчетеб режим и аз. Цикъла ми съвсем се обърка. Дойде ми 2 пъти заради прием на ЗАФРИЛА. Сега съм на Регулон 10 дни заради задържан фоликул. Дано се махне тази гад! Причинява ми доста болежки и дискомфорт!
Иначе бих искала и съвет от врелите и кипелите, имали ли сте почти постоянни леки менструални болки извън цикъла? Дали е от ендометриозата? АГ казва, че се дължи според нея на задържания фоликул (киста)?

# 85
Момичета, записвам се и аз в новата тема! Гледах да не пиша, за да не се натоварвам психически, но Ви чета всеки ден!
За кафявото течение-аз също имам такова преди цикъл, прогестерона е ок, всичко изглежда ок, но ви го имам над 1 година и изглежда не представлява притеснение за всичкото АГ, които съм обиколила.
Минзухар, това са си 5 дни закъснение! И аз не знам как си издържала да не направиш тест, но разбирам страха ти! Успех желая, когато и да решиш да го направиш!
И около нас има много нови забрменели или родили, гледам да не го мисля, но се потискам на моменти, въпреки че искрено се радвам и вълнувам заедно с тях.
Сега малко да вляза в отчетеб режим и аз. Цикъла ми съвсем се обърка. Дойде ми 2 пъти заради прием на ЗАФРИЛА. Сега съм на Регулон 10 дни заради задържан фоликул. Дано се махне тази гад! Причинява ми доста болежки и дискомфорт!
Иначе бих искала и съвет от врелите и кипелите, имали ли сте почти постоянни леки менструални болки извън цикъла? Дали е от ендометриозата? АГ казва, че се дължи според нея на задържания фоликул (киста)?

Аз съм с ендометриоза 3-4 степен и имам почти винаги леки менструални болки. Най-добре е до овулация, овулацията е много болезнена, после до цикъла са по-силни болките. Но почти няма ден без тях.

# 86
Минзухарче , дано не е от жегите !
Чакаме те с хубави новини ! ❤️

# 87

Аз съм с ендометриоза 3-4 степен и имам почти винаги леки менструални болки. Най-добре е до овулация, овулацията е много болезнена, после до цикъла са по-силни болките. Но почти няма ден без тях.
Ужас! Как се оправя това нещо? Дали с операция (защото чета, че доста момичета след операция или си имат болки и дори стават по-силни)?
Надявам се забременяването да помогне.

# 88
Момичета пълен шок, плача, и едновременно ме е страх 😍🎉

# 89
Олеее, страхотна новина, Минзухарчее! Nature High BrightnessFlowers TulipTadaHands Pray Смело да расте това ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт