Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 30 052
  • 857
  •   1
Отговори
# 360
Минзухарче, Утрогестан 300 се съхранява в хладилник след отваряне, ако не са те предупредили.
Тути, желателно е някой силен пробиотик да вземеш, например Синкванон или Ентерик Екол/Адирекс, които са специално при разстроен корем. Бързо оздравяване! 🍀🍀🍀
Munchie, много съжалявам 🥺❤️
Минзухарче, чакаме те с хубави новини! ❤️
Бъбълче, стискам палци за следващия месец! 🍀

# 361
Munchie, съжалявам за твоя резултат.

Момичета, аз също приемам утрогестан, но ми дадоха за пиене 2 х1 . По-добре ли щеше да е да го слагам вагинално? Като цяло така ми е окей да го пия, като изключим че е имало някои случаи да го забравя покрай всички други хапчета.

# 362
Lygia, по-добре се усвоява ако е вагинално, така че ако нямаш текущо кървене е по-добре така да го слагаш.

# 363
Оф..минах вторичния при Маринчев
Със смесени чувства съм
Категорично ову на 22ри ден не е имало,по нивата по скоро съм фоликулярНа фаза отколкото лутеална
Това е лошо, поне аз така го чувствам
Посъветва ме да направя отново изследване за прогестерона вторник или сряда тоест днес,но не го направих понеже отново съм в ада. Или поне донякъде, от понеделник след прегледа имам такива силни тазови болки ,кръста и отново десен крак  ..направо ще се побъркам  
Не искам отново да влизам в кръга ,ужасни кръг от лекари и какво ми е, обаче Маринчев Категорично каза че проблема не е в щитовидната макар че тсх ми е 2,6
Цитирам го
Много колеги казват че трябва да е нисък ,за да забременеете, но не
Аз не бих ви дал хормон за нищо на света. От безсилие се разплаках (нз защо постоянно цивря в последно време,явно ми идва в повече) при което той каза,че проблема е в главата ми. Да се храня,да спортуват да се движа и да правя секс и всичко ще се нареди,
Е да де,ама ей го на!
Плюс това шибания тестостерон който е леко над норма каза,че за да го сваля трябва противозачатъчни, които също не били подходящи за мен. При скпя би ми препоръчал лека стимулация с нещо си с к,не го запомних, но каза да го обсъдя и с Аг
Категорично каза,че е против тежка стимулация,пак назова някакви медикаменти, особено с паник атаките ми(нз каква връзка има)
Аз съм с вързани ръце отново
Само аз ли имам чувството че понякога всичко е срещу мен?!
От днес имам изтръпване на крака и една тежест, та да не ме помислите за луда ама как мога да разбера дали е тромб или нещо с артерии или не знам
Невролога ме увери,че е от кръста това изтръпване, но..практиката ме научи ,че и те понякога грешат ,та моля ако някоя от вас е запозната дори какво бих могла да пусна да изследвам в тази връзка
И още нещо( стана дълго,простете ми)
Маринчев каза да спра да ходя да се дупча по лаборатории че ще си докарам някоя анемия (като разбра за всички минали изледвания и постоянното ми тестване на разни неща)
Не се бях замисляла
Момичета, прекрасни сте тук!
Вие си го знаете,ама аз пак да си ви кажа
Благодаря ви!
Стискам палци на всички, да бъдат положителни тестове амин!

# 364
Regina, каква всъщност ти е диагнозата, ходила ли си на ЯМР? Да не е някоя дископатия ? Сестра ми имаше такава след раждането, значи като я хване кръста и нямаше ставане. Понякога и крайниците изтръпват, ако се засяга нерв.

# 365
Reginasr, аз също съм на мнението на Salsera. Нормално е да изтръпва кракът, ако е засегнат нерв. Имаш ли възможност да отидеш в санаториум? Иначе най-вероятно ти е казал да направиш стимулация с Кломифен. Дано скоро всичко това отмине и да влизаш само с хубави новини! 🍀☺️

# 366
  • Замък сред облаците
За тромб са други симптомите, подуване, зачервяване, обичайно се появява под коляното или колянната ямка, защото засяга най-често долната част на крайниците ДВТ. Ангиолог ги проверява иначе, а най-лесно се тества д-димер как е.

Иначе Маринчев и мен ми е казвал това за честото тестване и анемията, ама понякога нямаш избор.
Иначе ТСХ 2,6 е ок, стига фТ4 да е в норма. Тая фиксация да е под 2 или даже под 1 където се шири последните години във форума благодарение на Денис е направо вредна, защото не дава пълната картина.

Иначе Реджина, от днес за утре ти се ще да стане, здравословно са те подели кофти серии и човек като го боли нещо не мисли рационално. От личен опит ти казвам, че това не е здравословно за психиката и няма да премине по-бързо докато не започнеш да се грижиш с любов за тялото си (от приемане на проблема до истинска грижа). Трудно е, отнема време и най-трудно е да приемеш, че има моменти, когато не си пълноценен като преди.

И последно, невролозите отхвърлиха ли болест на Бехтерев? Ревматоидни антитела пускаха ли ти?

# 367
Kactusche не са ми казали благодаря ти. 🙂

# 368
  • София
Минзухарче в колко си днес?

# 369
Маце в 12, видях се с доц. Михайлова и щях да се разплача 😁.

# 370
След отрицателния тест преди 3 дена, днес направих още един, че ми е вече 4-ти ден закъснение. Виждам много бледа втора черта, още не мога да се зарадвам, че ми се струва, че трябваше да е по-ярка, ако е истина.. Сега не мога да изляза от работа, но ще пробвам в обедната почивка да хвана работеща лаборатория, за да пусна ЧХГ още днес. Не знам какво да мисля..

# 371
  • София
Файонка! Тичай в обедната, прогестерон +ЧХГ

# 372
За мен теста си е напълно положителен! Heart
Но нека по-разбиращите момичета да кажат.

След отрицателния тест преди 3 дена, днес направих още един, че ми е вече 4-ти ден закъснение. Виждам много бледа втора черта, още не мога да се зарадвам, че ми се струва, че трябваше да е по-ярка, ако е истина.. Сега не мога да изляза от работа, но ще пробвам в обедната почивка да хвана работеща лаборатория, за да пусна ЧХГ още днес. Не знам какво да мисля..

# 373
Fayona, положителен е момиче! 🤞🍀 Бягай до някоя лаборатория още днес! Чакаме с включване с резултата 😁

# 374
Файона положителен е чхг и хубав прогестерон чакаме. 😍

Общи условия

Активация на акаунт