Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема №27

• 38 507
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
S – напомня да се добави сол.
„Слънцето“ най-вероятно е символът за липса на гланц. Simple Smile

# 76
Здравейте! Какви са тези символи на съдомиялната /слънце и символ като S, но със стрелкички в края?
Символът като S е показател ,че трябва да сложиш сол на съдомиялната.
А другият ако не бъркам ,защото моят е по-различен е за гланца.

# 77
  • у нас
Благодаря, момичета! Сол сложих, ама пак свети. Колко сол побира горе-долу? Ползвам ол ин 1, в такъв случай трябва ли пак гланц да слагам?

# 78
Благодаря, момичета! Сол сложих, ама пак свети. Колко сол побира горе-долу? Ползвам ол ин 1, в такъв случай трябва ли пак гланц да слагам?
Гланцът не е задължителен. Аз не ползвам, също съм с комбинирани капсули.

# 79
Когато сипваш сол, пълниш догоре, до нивото на капачката.

# 80
Моята съдомиялна е 45 см. и събира 1кг.
Но би трябвало и на 500 гр. да спре да свети.

# 81
  • у нас
Точно това си мисля, че сипах целия пакет, ако не се лъжа беше кг. И пак продължава да свети.

# 82
Точно това си мисля, че сипах целия пакет, ако не се лъжа беше кг. И пак продължава да свети.
Моята когато и сипя сол ,дори и половин килограм ,спира да свети.
Нямам идея ,защо все още свети.

# 83
  • София
При мен, без значение дали сол или гланц зареждам, датчикът изгасва чак след като пусна един цикъл на измиване.

# 84
Здравейте.Срам,не срам ще попитам,че ми трябва помощ ,а без съдомиялна съм изгубена Simple Smile
Имам старо Горение gv51010.  Счупи се някаква част на тръбичката на  перката на горната кошница,но не знам как да я потърся като резервна част.Ако може някой да ми помогне,много ще съм благодарна.Прилагам снимка Hands Pray

# 85
https://www.delta-elis.com/index.php?lan=bg&cat=3&prc=39&prs=251 … -&clrsrch=1&pge=1

Разпръскващо рамо. Виж в горния линк. Дала съм само за Горенье подобни неща.

# 86
Благодаря.Поръчах я Flowers Hibiscus

# 87
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Със съдомиялна Беко съм. На около 7-8 години. Забелязвам, че след като е свършила програмата си всичко е ок, но след часове дъното се изпълва с вода. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? На какво се дължи това?

# 88
  • UK
Здравейте , машината е АЕГ 8ма серия, вече трета година я ползваме.

Отгоре сълзи вода и уплътнението е влажно. Прегледахме упътването за монтаж и книжката, да не би да сме забравили нещо, когато сме я монтирали, не видяхме. Дали има някакъв начин да го отремонтиране ние това? В чужбина сме и само първото посещение от техник ще ни струва 1/3 от цената на миялната.

# 89
Здравейте! След близо 13г. съдомиялната ни АЕГ се повреди и трябва да купим нова 60 см за вграждане.Гледам ( онлайн) Бош и АЕГ. Моля за препоръки.Държа на програми интензивна 70 градуса, автоматична и предварително плакнене; отложен старт; аква стоп; дъното да няма пластмаса и да суши добре.Бюджета ни е до 1200 лв. като мисля да си набележа някои модели и да изчакам черния петък евентуално. Бихте ли ми казали третата кошница намаля ли много височината във втората? Все ми се струва, че е по-бавно и подреждането на прибори в нея?При Бош лесно ли се почистват филтрите? На някои модели четох “самопочистващ се” филтър.Също и на някои пише топлообменник. Това свързано със сушенето ли е?

Общи условия

Активация на акаунт