WIZZAIR - 45

• 46 449
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Аз и спагети съм си носила, баница, кюфтета... Smile Но ги вадя като минат с храните, иначе ми е неудобно да омирисвам самолета. Ех едно време колко хубаво беше като имаше топли безплатни менюта по самолетите... Yum На Луфтханза и Алиталия си ги спомням вкусотиите...

# 211
Само че и цените на Алиталия и Лутфханза са други.
Скрит текст:
При Уизеър с билети от 10 евро (примерно сега за септември, октомври и ноември до/от Стокхолм) на посока няма как цената да съдържа и безплатен обяд на борда.
А храна, донесена от вкъщи никога не съм ял на борда. В потрес съм когато видя някой да вади миризлива храна, донесена от не знам къде... и си я яде, без да му хрумва, че ... не е сам на борда.  Не говоря за пакетиран кроасан, солети, шоколад или някакви ядки, а за варено яйчице, лютеничка с лук, кюфтенца, сандвич с чесново саламче и така. Нищо, че в радиус от 3 метра има още 15 души, които трябва да дишат тази смрад. При тези кратки полети на Уизеър какъв е този зор да се яде... не знам. Сякаш за 2-3 часа някой ще умре, ако не яде яхнийката от вкъщи. Най-дългите полети са 4 часа до Лисабон и 5 часа до Абу Даби... дори и тогава ,пак има опция за закупуване на сандвич от менюто на Уизеър, никой няма да обеднее с 5 евро.
Аз и спагети съм си носила, баница, кюфтета...
Това не е за хвалба.

Ето промото за днес:

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 08:52 от diziler

# 212
Луфтханза вече не дават сандвичи за съжаление .

# 213
Луфтханза последно ми дадоха някаква подметка, която трябваше да е малко по-голяма фурнета с кайсиев пълнеж. Имах чувството, че са сядали по тях преди да ги раздадат. Simple Smile

# 214
E, то и Алиталия фалира и вече не съществува, казах го по принцип. Турските авиолинии хранят перфектно. Но и цените им си ги бива. Сега пътувах с norwegian, направи ми впечатление, че само норвежци си купиха неща за хапване и пиене от бордната продажба.  А всъщност цените са като на борда на Раян/Уиз, тоест няма разлика. Но това са ниски цени за норвежци, по улиците в Осло е по-скъпо, ако човек седне на кафе Wink. Нямаше и пляскане след кацане! Супер Grinning

# 215
Носила съм си храна, особено при ранен полет, но обикновено сандвичи или кроасани, нищо, което мирише или хрупа. Виждала съм хора, които са си вадили кутии с ядене или с палачинки, на мен не ми пречи, но аз съм свикнала да се съобразявам с околните.

# 216
  • София
Последният път до мен едно момиче извади салата в кутия - беше си я купила от летището, очевидно. Като извади и дресинга, и като замириса.... чудо! Simple Smile Но никой нищо не й каза.

# 217
ако не сте се возили на самолет в Индия нищо не знаете

# 218
  • София
Е какво да кажем и как?
След като самия пътуващ не се съобразява, че не е в собствената си кухня.
Аз пътувам само с ръчен багаж, пълен с мръвки - саламчета, луканки, кайма, че внуците много обичат. Но за в самолета си нося само 1 пакетче солети и малък черен шоколад. Ако много огладнея да си хапна, с хипогликемия съм. Но пък някой може да се дразни като му хрупам.
То и техните претоплени на  микровълнова лазани и сандвичи не ми миришат на хубаво,  но пари за частен самолет нямам.

# 219
Ейй, много сте изискани! И Уиз предлагат супи, нудълс, садвичи с чеснови салами... Като си ги купиш от самолета не ви прави впечатление, пък като си ги нося от вкъщи се дразните... Е, не разбирам аз... Ама няма да стоя гладна. И няма да дам 6 евро за някакъв смотан сандвич или кроасан. Simple Smile Когато всички ядат, не бива да се дразните кой какво яде. Joy Целия самолет мирише на ядене... Но за това си има време.

# 220
Тези нудълс почти никой не ги поръчва в Уизеър. Притоплени супи-полуфабрикати никой не иска. А сандвичите им не са с чеснови салами. Сандвичите са тип "багета" и са 5.50 евро и са огромни. Кроасаните не са 6 евро, а са в меню с напитка 5.50. В държавата, в която отивате (в Западна или Северна Европа) със сигурност не струват по-малко. Човек като се връща от Нидерландия, Великобритания или скандинавските страни, даже оценява колко евтино е на борда на Раян/Уизеър. И не е като да не прави впечатление миризливата храна. Човекът до/пред/зад мен няма къде да избяга и не длъжен да търпи тази смрад. (При Турските линии мирише на храна, когато сервират, но мирише вкусно, не на чесън, лук или варено яйце. Не сервират дюнери със сигурност. А и там ситуацията е: всеки яде. Не едни да ядат, други да не ядат, та да усещат само миризма).
И няма как "да стоите гладна" за кратките полети на Уизеър. Те не са презокеански. Яжте каквото си искате, никой не Ви е спрял. Просто Ви казвам какво впечатление оставяте отстрани. Ако искате и варени яйчица си обелете, ще покажете класа.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 10:41 от diziler

# 221
Сандвичите изобщо не са огромни и са доста гадни. Последният път синът ми иска, разпитах какво има вътре, защото той не яде почти нищо...и пак не го яде, та аз се мъчих с него.
За това, че цените са ок обаче е вярно. Просто храната не струва.

# 222
Ами от Малага до София ядох някаква багета и не беше зле, явно защото бях гладен Grinning По принцип поръчвам само напитки, кафе, кола... това е. Храната си я оставям за преди или след полета. Вчера си поръчах на борда Cola Zero, 3.50 евро... толкоз. Те от това печелят, все пак билетите за полетите са им евтини. Ясно е, че няма как да си продават нещата на цени от магазин Метро, откъдето сигурно зареждат на едро Grinning

# 223
diziler, извинявай, че любопитствам.
Стори ми се, че за втори път пишеш, че си дал 3.50 за Кола, и се зачудих защо са те таксували повече, тъй като в списанието цената си е 3 евро.
Скрит текст:

# 224
Спорът за храната е излишен, докато не стане забранено да се носи такава на борда. А това е противохуманно.

Между домашна храна и полуфабрикати, няма как да ме убедиш, да предпочета да се храня с полуфабрикатите, както ще да ти изглеждам отстрани. Joy

Много хора си мислят, че България е София. Ми, не е. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт