WIZZAIR - 45

• 46 454
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
Като се добави чакането на летището, времето на полета не е малко, особено ако не е имало време за хапване. Аз съм на диета и предпочитам да хапна нещо, отколкото да ми стане лошо. Не би трябвало да пречиш на останалите ако извадиш салата.

# 226
  • София
Ако става дума за салатата, за която аз споменах.... Въпреки миризмата от дресинга - естествено, че нямам  против момичето до мен да си я изяде. Това, което коментирах  (в отговор на зададен въпрос дали правят проблем, ако си носиш храна от вкъщи) беше, че никой от персонала не й е правил забележка - а не е като да си изяде салатата незабелязано, предвид миризмата. Simple Smile Т.е., разрешено е да се внася И такава храна и екипажът не прави проблем.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 15:09 от Vivi

# 227
честно казано, при положение че в самолета се яде и без друго миризмата не пречи особено, освен ако не е прекалена

естествено, че няма проблем да се носи храна, виждал съм да пише да не се внасят алкохолни напитки (за да си ги платиш), но не вярвам да проверяват какво внасяш, и няма как да забележат освен ако не е прекалено демонстративно. Въобще нещата са близко до акъла и не заслужават 10-15 мнения.

# 228
Абе то не е забранено и да си свалиш обувките ако ти миришат краката, ама на никой няма да му е приятно.
Малко мисъл никога не е излишна.

# 229
Внасянето на алкохол не е забранен, а консумацията му.
На тази височина напиването е много по - лесно. Ако алкохола ти го продават стюардесите, "следят" какво количество се приема. Като почнат да лочат зад гърбовете им направо от бутилките, без никаква мярка, след това буйстването/агресивността или най - малкото разповръщането не е приятно за никой.

# 230
  • София
Здравейте, моля за съвет.
Преди малко правих резервация за сина ми през ESky на полет на Wizz до Меминген. Ще пътува с личен багаж + чекиран багаж. Видях по-евтина опция за чекиран и я цъкнах нея. Оказа се, че не съм обърнала внимание, че това е чекиран до 10кг. На него всъщност му трябва 20кг. Размера на чекирания е същия, но не съм обърнала внимание на кг, бързах... Какви са таксите за свръхбагаж?

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 20:33 от *kalimbi*

# 231
*kalimbi*, през посредник, едва ли.
Купувайте си билети от превозвачите, за да нямате такива проблеми.

# 232
Здравейте, моля за съвет.
Преди малко правих резервация за сина ми през ESky на полет на Wizz до Меминген. Ще пътува с личен багаж + чекиран багаж. Видях по-евтина опция за чекиран и я цъкнах нея. Оказа се, че не съм обърнала внимание, че това е чекиран до 10кг. На него всъщност му трябва 20кг. Размера на чекирания е същия, но не съм обърнала внимание на кг, бързах... Какви са таксите за свръхбагаж?

На летището е $13 на килограм + $5 летищна такса, като максимумът е до 5 килограма отгоре. При повече от 5 надвишени килограма, се заплаща услуга за чекиран багаж от следващата категория. 20 килограма чекиран багаж е €65.

# 233
@maeve, те стюардесите следят за алкохола, която се консумира на борда, но няма как да проследят кой пътник колко си е пийнал на летището точно преди да се качи в самолета. Аз лично не пия алкохол и не знам кой как го хваща и на каква височина го хваща. Доколкото знам всеки "носи" различно на алкохол.
diziler, извинявай, че любопитствам.
Стори ми се, че за втори път пишеш, че си дал 3.50 за Кола, и се зачудих защо са те таксували повече, тъй като в списанието цената си е 3 евро.
Скрит текст:
Аз за Norwegian говорех. В предния коментар писах, че вчера пътувах с Norwegian. Но е извън темата wizzair и рекох да не навлизам в подробности. Лоукостовете си имат горе долу едни и същи похвати.

# 234
Върнах се да чета малко назад в темата, не видях да сте коментирали. Само при мен ли има проблем със зареждането на страницата на Wizz? Зарежда се началната, линковете към коли и хотели работят, но нищо друго. През приложението на телефона всичко си върви, но ми е по-удобно на компютъра при купуване на билети.

# 235
  • ново
Zlat_na и при мен е същата работа. Снощи цъках един час докато купя билети. Излиза страница на която пише “още един плисък” или нещо такова и край.
Иначе и на мен ми се случи същото като на една потребителка по-напред, билетите с ръчен багаж ги дава изчерпани. Трябваше да купя багаж или да сменя датите, и това за доста скъпи билети. 😡

# 236
Момичета, neuromancer (ако не се бъркам) беше дал трик за това. Ако може да го припомни (ще го кача в първия пост за следващата тема)...? Sweat Smile Thinking

# 237
Аз ли? За неработещия сайт или багажа?
За багажа трика е за намиране на по-евтин, ако искате багаж, тук проблема е, че не искате багаж, а няма такава тарифа, за това не знам какво може да се направи.

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 14:55 от neuromancer

# 238
Какъв е смисъла при търсене за Краков (от Бургас) да ми показва и полетите до Катовице?
Това е на сайта, добре че в последния момент го забелязах. 😀 Знам, че не е далеч, но ако исках Катовице сигурно щях да търся за там.
На приложението не ги показва.

# 239
Какъв е смисъла при търсене за Краков (от Бургас) да ми показва и полетите до Катовице?
Това е на сайта, добре че в последния момент го забелязах. 😀 Знам, че не е далеч, но ако исках Катовице сигурно щях да търся за там.
На приложението не ги показва.
Да, това е леко безумно, а често го правят. Например до Гетуик показва в търсенето и за Лутън. А от Лутън, ако търсите за Вилнюс, показва и резултатите за Каунас (това е друг град, с друго летище), трябва да ги разделят. Кой знае още колко такива примери има, ако се порови човек…

Общи условия

Активация на акаунт