WIZZAIR - 45

• 46 458
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
Аз ли? За неработещия сайт или багажа?
За багажа трика е за намиране на по-евтин, ако искате багаж, тук проблема е, че не искате багаж, а няма такава тарифа, за това не знам какво може да се направи.
А, да, аз съм се объркала... Sweat Smile А, не може ли да се приложи същия трик, в случая? Купуват се билети без багаж и след това се сменят? Може ли да опишеш пак твоя трик за намиране на по-евтин багаж?

# 241
Значи, търсите полети с евтин флекс и евтин багаж, нещо като 5 евро флекса и 10 евро багажа.
Те се променят, но обикновено са от/до Тирана, Скопие, разни забутани летища, трябва да ги намерите, купувате ги, после сменяте с желания полет, при това се доплаща само билета, багажа и флекса си остават валидни без да се доплащат. Вземайте 2 еднопосочни за по-голяма гъвкавост.
Не знам в горния случай ако се вземе билет без багаж дали може да се смени, ако тарифата без багаж е свършила, но може да се пробва с багаж.

# 242
Не знаех, че има флекс и за 5 евро. Благодаря!

# 243
Аз купих няколко билета за по 9.90 евро с флекс от 5 евро преди седмица. Тирана-Бари,  Торино-Сучава и от сорта. За разни декемврийски дати бяха, ще ги местя за избрани от мен дестинации за 2024

# 244
Купих билети снощи на цена с WDC. Преди два месеца закрих и върнах картата на ДСК, съответно нямам платено членство и очаквах на някоя от стъпките да потвърдя и да платя и него, но не се случи така. Само сумата за билетите ми е блокирана. В профила също членството ми не е с ъпгрейд.
Не знам какво да очаквам, мисля утре да звънна да питам. 🤔

# 245
Ако сте платили годишната такса за кредитната карта, се води, че би трябвало да сте си платили и услугата WDC. Питайте утре, звъннете в колцентъра. Най-лошото, което може да се случи е, да си доплатите с по 10 евро повече на полет, тоест на цени без WDC. Иначе не знам защо сте закрили картата. Дори и изобщо да не я ползвате и да не пазарувате с нея, годишната такса от 48 лв е на по-малко от 1/3 от цената на реалното WDC членство 79.90 евро (5+1). Тоест, дори и да не трупате точки от пазаруване, поне членството си го плащате на много по-ниска цена.

# 246
Членството си важи една година, нищо че сте закрили картата предварително

# 247
  • Sofia
Здравейте, знае ли някой как стои въпросът с музикалните инструменти? Става дума за китара. Сигурно се доплаща, но къде и какви са условията?

# 248
  • София
При Райън се плаща 15Е за инструмент или детска количка/без пътуващо бебе/. Някъде в сайта трябва да го има и при Уиз.

# 249
  • София
Здравейте,
моля за вашето от опит мнение!
Имам резервиран полет до Виена и обратно за семейството ми - 2 възрастни и 2 деца ( на 9 и на 16 г.)
Когато резервирах полета избрах 2 места за мен и за малкото  дете. Сега виждам, че имам само 1 място за мен, Това означава ли, че детето ми може да не е до мен, а на случайно място?

# 250
Ако поясните ще е добре, защото не се разбира. Платили сте за две места ли? Ако е така, би трябвало тези двама пътника да имат места, които сте избрали. Няма как едното да изчезне, освен ако е станала грешка.

Иначе е излишно да плащате две места, и без да плащате щяха да сложат детето до възрастен.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 23:47 от neuromancer

# 251
Здравейте, пътешественици. Може ли тези от вас, които са пътували скоро да кажат дали е вярна информацията, че куфарите 20/30/40 се таксуват. Благодаря ви.

# 252
Не се таксува ръчен багаж, ако е с тези размери.

# 253
  • София
В сайта - https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-info … D0%B3%D0%B0%D0%B6 - пише, че ръчен бгаж с тези размери  е  безплатен, но  "трябва да се побере под седалката пред вас; може да бъде чанта за лаптоп, дамска чанта или малка раница".
Куфарът с тези размери не е посочен като възможност.

# 254
няма значение дали е куфар или друго, важното е да влиза в клетката

Общи условия

Активация на акаунт