WIZZAIR - 45

• 46 460
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
Видят ли колелца, искат да се плати Priority. По-добре не взимайте куфар ако нямате Priority или скрийте колелцата с друга чанта.

# 256
Видят ли колелца, искат да се плати Priority. По-добре не взимайте куфар ако нямате Priority или скрийте колелцата с друга чанта.
Видят ли колелца, ще видят, че и в клетката се побира, т.е., не могат да ме задължат да платя за колелца. Wink

Иначе все повече се убеждавам, че от тук нататък ще си купувам куфарчета само с опция за махане на колелцата.

# 257
Нека ви покажат къде точно е упоменато, че не може да има колеца! Влиза ли в клетката нищо не могат да ви накарат да платите.

# 258
Колелата се махат, размера е точен, но ми казаха, че след като е с твърди стени - плащаш. Много ме изненада това....Сряда ще знам със сигурност 😉

# 259
  • София
Колелата се махат, размера е точен, но ми казаха, че след като е с твърди стени - плащаш. Много ме изненада това....Сряда ще знам със сигурност 😉
Ако влиза в клетката за малък багаж, няма значение дали е куфарче или нещо друго. Но обикновено с раниците не се заяждат, дори и да са малко по-големи като размер, а като видят куфарче, много вероятно да те накарат да мериш.

# 260
Има едно правило за размера на багажа, да влезе в клетката, това е! Куфар, раница, хартиена торба, плик от Билла няма значение.
Всеки, който ви иска пари ако отговаряте на това условие си превишава правата и вие можете да търсите своите.
Бързо се отказват да се правят на интересни, когато видят, че човека срещу тях си знае и отстоява правата.

# 261
На борда багажите без приорити трябва да влизат под седалката пред съответния пътник, твърдо куфарче дали ще влезе?

# 262
ако е по размерите...

# 263
Моето влизаше. Ама то не е баш твърдо, огъва се пластмасата, все пак...

# 264
Просто си вземете раница като всички останали (с безплатен ръчен) и да се свършва с тази мъка

# 265
Мен ми е мъка с раница (а и забранено по медицински причини)... 4 колелца мога да бутам...

# 266
Никой не е казал, че трябва да е препълнена. То за безплатен багаж размерът е малък, така или иначе и в раницата ще има малко неща. Ако искате куфар, плащате за прайорити.

Ето аз сега пътувам с тази раница като безплатен ръчен. (за Wizzair, Ryanair, Norwegian, Pegasus, EasyJet). Слагам вода 1.5 л. до чантата, за да добиете представа за мащаб.

# 267
Ами не искам да пътувам с раница, с куфарче ми е по-удобно и щом компанията превозвач не го забранява не виждам причина да се съобразявам с настроенията на наземния персонал, който иска да изкара някой лев допълнително.
Куфара ми е твърд и влиза под седалката, драма нямам.

# 268
Ами не искам да пътувам с раница, с куфарче ми е по-удобно и щом компанията превозвач не го забранява не виждам причина да се съобразявам с настроенията на наземния персонал, който иска да изкара някой лев допълнително.

Наземният персонал не получава приходи от глобите за багаж. Всичко отива към авиокомпанията.

# 269

Наземният персонал не получава приходи от глобите за багаж. Всичко отива към авиокомпанията.
Но пък не знаете дали бонусите не зависят от тези допълнителни приходи.
Дъщерята на моя близка я бяха накарали да свали колелцата на куфарчето, защото не влиза в клетката. И до самолета детето е трябвало да го носи на ръце вместо да го дърпа. Детето не е съвсем дете, 15-16 годишна беше тогава.

Общи условия

Активация на акаунт