WIZZAIR - 45

• 47 244
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Дали мога да пренеса бурканче с фъстъчено масло,( не е отворено)в ръчен багаж?
Най-вероятно ще го изхвърлят.

# 286
Фъстъчено масло-не,кремообразно е.

# 287
До 100мл ако е бурканчето.

# 288
  • ново
Може да го разделите в няколко бурканчета по 100 мл.

# 289
Не можеш, освен ако не е 100 мг.
Може да го разделите в няколко бурканчета по 100 мл.
Аз знам, че трябва да са общо до 100 мл всички течности в ръчен багаж.

# 290
не, индивидуално до 100 мл всяка, всички течности трябва да са прибрани в плик до 1л

# 291
  • Цюрих
Здравейте!
Искам да задам един малко тъп въпрос.
Налага се да купя билет за друг човек от София до Женева. Възможно ли е да го купя от моя акаунт на Уизер? Досега не ми се е налагало и се чудех, защото обикновено аз излизам титуляр и хората, които пътуват с мен имат  валидни билети, само при положение, че аз също пътувам. В случая жената от София трябва да лети сама. Ако не може, тя трябва ли да си открие акаунт първо и тогава да купи билет или има опция за свободно закупуване през сайта на Уиз?

# 292
Може да купите билет на друг човек, но не може да ползвате Wizz Discount или точки ако не пътувате. На нормална цена няма проблем да вземете билет.

# 293
Аз днес исках да купя билет през приложението, за друг човек, но не ми дава да махна отметката, че не съм аз пътника. Ше ровя утре от сайта без да влизам в профила си.

# 294
# 295
Влизам с един въпрос - по направена покупка, мога ли да добавя пасажер? Сега пробвах по стандарния начин, но изписва само моето име.

# 296
не се добавя, просто купуваш нов, отделен билет
там има един чек бокс I am the passenger
ако не работи, излезте от профила
няма да важи дискаунта

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 17:45 от neuromancer

# 297
Здравейте, опитвам се да купя билети за двама, и на стъпката за Wizz discount club автоматично ми предлага опция за Standart discount,а аз искам  Group discount, защото следващия път може да пътуваме с децата. Има ли такава възможност да избера втората опция или по подразбиране ми дава да избера Standart discount.
От изчетеното разбрах, че мога да премина от Standart на Family membership по всяко едно време, като заплатя разликата.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 18:55 от gigina

# 298
няма да важи дискаунта

Да, отметката е неактивна, доста тъпо…исках да ползвам натрупаните точки и да добавя човек към групата…Предполагам, че и в кол центъра няма да могат да помогнат…

# 299
няма да важи дискаунта

Да, отметката е неактивна, доста тъпо…исках да ползвам натрупаните точки и да добавя човек към групата…Предполагам, че и в кол центъра няма да могат да помогнат…

Така или иначе няма да може да ползвате точките за човек, за който не правите резервацията с вас. Няма да помогнат в кол центъра.
Излизате от профила и начисто. Евентуално може да вземете и за вас с него още един билет, с флекс, и после да откажете вашия. Ако ви се разправя...

Общи условия

Активация на акаунт