WIZZAIR - 45

• 45 761
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
  • София
neuromancer, може би не съм се изразила правилно, извинявам се!
Разбирам те напълно, моето не е каприз-имам здравословен проблем и няма как да пътувам 4ри часа и повече на тясно.
Всеки сам си "преценя" Simple Smile
Ето тук е описано: https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-info … a/seat-allocation, секция - Wizz промени полета ми.....
При мен искаха доплащане, малко повече от това, което бях платила първоначално за тях. Нямам представа защо. Предложени ми бяха места, които не бяха с по-голямо пространство за краката, но към момента на промяната на полета струваха колкото първоначално закупените.
За мен справедливо би било да ме компенсират със същите по вид  места- ама аз така си мисля Simple Smile.
Между другото местата, които бях закупила като номера бяха свободни в новия полет, но за тях трябваше да заплатя.
И тъй като полета е предстоящ ще предприема необходимите стъпки!

# 421
Ами там си пише
"WIZZ AIR ПРОМЕНИ ПОЛЕТА МИ. КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ИЗБРАНОТО ОТ МЕН МЯСТО?

2. Ако полетът ви е бил преместен в друг ден и вече сте платили за местата си, моля, изберете ново място онлайн на същата цена.

Ако изберете по-скъпо място, трябва да платите само разликата в цената. Ако изберете по-евтини места, моля, свържете се с кол центъра Wizz Air за възстановяване на сумата."

ако новите места са със същата цена, не се доплаща. Не е казано "същия вид места". Аз нямам наблюдения дали цените на местата се променят и дали ще ви искат доплащане за същите места... При всички случаи ако ви откажат веднъж, пробвайте пак, възможно е някой агент да не знае точно правилата (бил той първия или втория)

# 422
  • Балчик
На летището сме. Не можели да ни разместят, трябва да платя отново местата!!!! Съвсем нагли взеха да стават Wizz!!!

# 423
  • София
А какъв е проблема 2 часа да пътувате отделно един от друг?
Няма да си държите ръчичките, но все ще кацнете.
ММ държи на определено място до задна врата и винаги плащам за него. Аз съм - където ме разпредели системата. Предпочитам за тези пари да си купя нещо хубаво.
От собствен опит гарантирам, че няма кой да прелъсти или обезчести Милото по време на полета.

# 424
Ами по-горе казаха медицински причини, аз единственият път когато съм плащал за места беше за тъща ми над 82г, просто няма как да я оставя сама, при положение, че може да се плати за място...

# 425
Ами може и те да държат на определени места, или щом не е мъжът ви проблем няма? Хората са платили за места и искат да си ги ползват това е проблема!
То бива напразно бръщолевене ама някои потребители нямат граници.

# 426
според мен щом е платено, трябва да получат услугата или парите обратно. Аз при всички положения бих си поискал парите след полета, оттам нататък всеки си решава, аз със съд не бих се занимавал

# 427
  • Балчик
А какъв е проблема 2 часа да пътувате отделно един от друг?
Няма да си държите ръчичките, но все ще кацнете.
ММ държи на определено място до задна врата и винаги плащам за него. Аз съм - където ме разпредели системата. Предпочитам за тези пари да си купя нещо хубаво.
От собствен опит гарантирам, че няма кой да прелъсти или обезчести Милото по време на полета.
Колко грубо! Проблемът е, че съм платила пари за определени места! Как така изведнъж те се оказаха заети от друг? Оправдавате подобно поведение на фирми спрямо клиенти???
Според мен си имате проблеми с "милото", щом си мислите подобни глупости! За Ваше сведение само, пътувах със сина си, който лети за първи път. Не умряхме, но държа аз да решавам какво, кога, къде да купя, не авиокомпанията , а още по-малко Вие!
А какво прави"милото", ако ден преди полета му сменят мястото и не е там, за където е платил?

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 09:56 от Джемма

# 428
Разбира се,че щом нещо си платил е резонно да си го търсиш.Всичко друго са абсолютни глупости.
Wizz все повече се дънят за почти всичко,ако още малко се изравнят цените с останалите,не виждам кой би летял с тях.
Купих си билет за Коледа-ще летя до България за 40 евро и ще се върна за почти 300 евро.Какво и е бюджетното на тая компания.

# 429
  • Наблизо
Здравейте!

Имате ли идея за дестинация с уизеър независимо от летището,без Варна..с полет в петък следобед и връщане в неделя или понеделник?

Много много благодаря!

# 430
Здравейте, утре (29.09 в 6,35 ч.) летим за Италия и получих съобщение от Wizz, че може да отменят полета заради стачка. Колко е вероятно да се случи или буквално те подготвят предварително и реално наистина няма да се осъществи полета?

# 431
Здравейте, утре (29.09 в 6,35 ч.) летим за Италия и получих съобщение от Wizz, че може да отменят полета заради стачка. Колко е вероятно да се случи или буквално те подготвят предварително и реално наистина няма да се осъществи полета?
През лятото имаше отменени полети, да. Сега не съм ги следила.

# 432
  • София
Здравейте!

Имате ли идея за дестинация с уизеър независимо от летището,без Варна..с полет в петък следобед и връщане в неделя или понеделник?

Много много благодаря!
Зависи много за кой петък питаш. Скоро идва зимното разписание и това, което го има сега, може да го няма до пролетта.
Ако питаш за сега - виж Валенсия, Мадрид, Рим примерно. Петък 👉 Неделя / понеделник 👈

# 433
През лятото имаше отменени полети, да. Сега не съм ги следила.

Ами благодаря Simple Smile Дано късмета бъде с нас значи... Grinning

# 434
Купих си билет за Коледа-ще летя до България за 40 евро и ще се върна за почти 300 евро.Какво и е бюджетното на тая компания.
Бюджета ви е малък просто... Около Коледа 300 евро е евтино...

Общи условия

Активация на акаунт