WIZZAIR - 45

• 45 708
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
Защото си имам друга кредитна карта и не ми е необходима още една.
Да не говорим че не е луди пари дискаунта за една година и ми е ок така.
Хмм, не разбираш, годишната такса за Wizz Discount Club е много по-голяма (60 евро-80 евро) от годишната такса за кредитната карта, която е 48 лева (24 евро), а тя автоматично ти добавя wizz discount. Тоест дори и да не  ползваш картата за точки и да си я държиш в шкафа целогодишно, пак плащаш 24 евро за целия този дискаунт, той е за 1+5 души. Само тук изгодата ти е неколкократна, измерена в пари. Отделно... аз не съм дал една стотинка за полети на Уизеър от 4 години, а пътувам постоянно, с Уиз точките купувам всичко от 5 години (юни 2018).
И също като тебе имам кредитна карта на друга банка, това не е повод да не ползвам тази. Едното не пречи на другото. Просто ползвам предимно (над 90% от случаите) Уиз картата и файдата (далаверата) е налице.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 21:09 от diziler

# 631
Като си отворите резервацията, Обзор на резервацията и се вижда всичко включено. По спомен на самия билет нямаше отбелязан чекирания багаж.
Ето вижте за предстоящо пътуване с чекиран багаж

Това е от приложението.

И аз си мислех така първия път, че щом го пише в приложението няма проблем, че на самия билет не са показани и двата багажа, но отивам на летището и там ми казват, че трябва да доплатя 65€ за багажа от 20 кг, защото имам само един чекиран багаж.. опитвам се да им обясня, че аз не съм си купила билет с carry on bag + платен багаж. Аз съм си взела приорити с два багажа и раница . Накрая платих .. в декември ме очаква същата разправия очевидно ..
Ама приоритито не е два багажа и раница, а общо два багажа- раница и куфар. Така че ако е било купено приорити, а сте били с два куфара, вторият не е платен. Аз разбрах, че имате нещо друго с включен втори куфар. Или все пак сте имали платен допълнителен. Във всеки случай преди около месец летяхме с чекиран куфар, който не беше отбелязан на бордната карта, но бях чела, че е нормално това.

# 632
Защото си имам друга кредитна карта и не ми е необходима още една.
Да не говорим че не е луди пари дискаунта за една година и ми е ок така.
Ама ти не разбираш, годишната такса за Wizz Discount Club е много по-голяма (60 евро-80 евро) от годишната такса за кредитната карта, която е 48 лева (24 евро), а тя автоматично ти добавя wizz discount. Тоест дори и да не  ползваш картата за точки и да си я държиш в шкафа целогодишно, пак плащаш 24 евро за целия този дискаунт, той е за 1+5 души. Само тук изгодата ти е неколкократна, измерена в пари. Отделно... аз не съм дал една стотинка за полети на Уизеър от 4 години, а пътувам постоянно, с Уиз точките купувам всичко от 5 години (юни 2018).
И също като тебе имам кредитна карта на друга банка, това не е повод да не ползвам тази. Едното не пречи на другото. Просто ползвам предимно (над 90% от случаите) Уиз картата и файдата (далаверата) е налице.
А точките колко време могат да се ползват, дет се вика имат ли срок на годност?

# 633
Тези карти само на пластика ли са? Колко време след заявката ги изпращат?

# 634
Здравейте, пътешественици.

Знаете ли къде може да се види списък на "избраните дестинации" за хелоуинската промоция?

# 635
  • София

Знаете ли къде може да се види списък на "избраните дестинации" за хелоуинската промоция?
Няма такъв. Някои места за някои полети по някои дестинации.

# 636

Трябва да разиграете резервиране на всяка една дестинация. Там, където има в квадратчето на полета знак за процент, това е този с отстъпка. Преди малко гледах, че имаше за Лондон от София и Пловдив декември.

# 637
  • Sofia
Здравейте, и аз имам въпрос във връзка с кредитната карта на ДСК.
Наясно ли е някой с максимален годишен оборот на ПОС с картата от 40 000 лева, който е лимит върху който се натрупват точките?

# 638
@dodo_dodo, 5 пъти прочетох въпроса и не можах да го разбера. Наясно с какво? Колко точки биха дошли от 40k платени през ПОС с картата?
Тези карти само на пластика ли са? Колко време след заявката ги изпращат?
Дава се пластика, иначе може да се плаща и с телефона, като се вкарат данните от картата в смартфона (което става с разговор през колцентъра, разбира се, за да задействат процедурата), аз плащам с телефона навсякъде, с пръстов отпечатък. Нищо не "изпращат", взима се пластиката лично от клона на ДСК, в който е заявена картата и срещу подписване на документи, се връчва.
А точките колко време могат да се ползват, дет се вика имат ли срок на годност?
1 година считано от момента, в който се прехвърлят от ДСК Дайрект профила в Уиз профила. По време на пандемията мисля, че бяха увеличили на 2 години, заради това, че бяха отменяли много полети.

# 639
Имам wizz карта. А къде в ДСК Дайрект могат да се видят точките? Как се прехвърлят тези точки от картата в профила?

# 640
Меню КАРТИ->Бонус програми

После кликваш на "Усвояване" и на празния ред, който ще ти се отвори пишеш колко точки искаш от тези, които си натрупал... да ти се прехвърлят в Уиз профила. Аз обикновено пиша всичките.

# 641
Благодаря. Борих се като прасе с тиква с този ДСК Direct.  Пък то било толкова лесно.

# 642
  • here and now
Пуснах тема за кредитната карта  DSK WIZZ. Виждам, че тук не е много желателно да се обсъжда.
Който прави следващата тема може да сложи линк към нея.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1601973.new#new

# 643
  • Sofia
@dodo_dodo, 5 пъти прочетох въпроса и не можах да го разбера. Наясно с какво? Колко точки биха дошли от 40k платени през ПОС с картата?

Наясно с това условие. Защото аз не бях, но днес го узнах сред като забелязах, че ДСК е спряла да натрупва точки от транзакции след определена дата. След разговори с тях открих това условие в Условията на бонус програмата на ДСК. Не бях наясно и съм доста неприятно изненадана.

# 644
Как така "след определена дата"? Да не е след определена сума? Тоест, ако минете 40 хиляди лв и спира да трупа точки? Аз повече от 25 хиляди годишно едва ли ще мина с тази карта (не съм бизнесмен, хахаха), но ми стана интересно, не знаех, че има лимит.

Общи условия

Активация на акаунт