Рисуване за начинаещи и не само - 11

• 27 021
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Телефонът ми показва дръвчето неоново зелено. Стволът ми харесва.
Аз съм с едно мушкато

# 211
Имам ремонт вкъщи, затова не мога да намеря време да рисувам. 

Пак е сезонът на минзухарите - мисля скоро да си направя нови снимки и да използвам за референции някои от тях. Simple Smile

# 212
  • София
Една сребърна късокосместа британка рисувах. Мисля, че е добре.

# 213
Mного е красива Heart Eyes

# 214
  • София
Благодаря ☺

# 215
  • Мадрид / София
Бях ви писала преди време за едни видеа, как рисува с молив един художник, дето нищо не обяснява обаче. Днес го намерих и ви оставям едно от видеата за да видите за какво говорих и ако ви харесва да видите и други видеа.

# 216
Страхотен е!
Аз обаче не обичам много рисуването на портрети - харесвам повече природата (пейзажи и натюрморти с цветя). Портретите предполагат работа с хора, която ми е неприятна. А и трябва да им се угажда, което е още по-неприятно (имам предвид лично на мен, а не по принцип - да не би някой да помисли, че генерализирам).
Тези дни нарисувах набързо един скеч по снимка, в тефтерчето ми за упражнения, но не съм сигурна дали е добре:

Това е референтната снимка:

Не съм много доволна, ако се постарая и измеря пропорциите както си трябва, със сигурност ще стане по-добре... Но не знам дали ми се занимава.

# 217
  • София
Много е добър. Благодаря, абонирах се за канала.
През втората половина все си мислех, как трябва малко да подчертае торбичката под окото в ляво. Обаче той не го направи. Мозъкът е интересно нещо - не вижда 999-те перфектно наредени тухли, а само онази 1 дето е крива...
pppqqq, формата на главата и наклона ѝ са ти избягали. От там вече обектите вътре се изместват. Може да го коригираш, но не знам дали ще ти позволи хартията.
Днес съм пас - не нарисувах нищо, въпреки великите планове, които имах.

# 218
  • Мадрид / София
Художника има и натюрморти и с бои работи, но трябва да се абонираш за да ги видиш.
Pppqqq, би могло да разшириш още малко лицето. Костите на челюстта и челото искат малко повече ширина.
Скоро ще свърша едни лалета и ще ви ги покажа. Две седмици ми отне да ги направя (остават ми още две лаленца).

# 219
  • Галифрей
Здравейте,случайно намерих темата да се включа и аз. Рисувам от години, художник съм си 😊 Аз имам много рисунки.
Виждам готини рисунки. Тези с акварел ли са? Цветето и котката. Много са добри. ❤

pppqqq Не е зле, избрала по-трудна поза. Трябва още да се пипне очите,лицето. Аз съм виждала много артове на Люфи и повечето приличат на Гуфи, тъй че твоята е добре. Ако имаш желание да се упражняваш ще стане супер гарантирам. ❤

# 220
  • София
Благодаря за оценката. Акварел са и котката, и мушкатото. Покажете нещо ваше ❤

# 221
  • Галифрей
Аз имам някакви с акварел но не са достъчно добри, не съм усвоила техниката. Ще ви покажа моя рисунка, рисувах я дигитално. Права го от една година,мисля имам напредък. Рисувам всичко.

# 222
Много красиво небе, преди няколко дни гледах точно такъв залез наживо Simple Smile

# 223
Аз понеже рисувам непрофесионално и съм лаик искам са попитам какво означава да рисуваш дигитално?
Аз използвам четка 😁

# 224
Дигиталните рисунки са на таблет или телефон със специална програма.

Ето една и от мен:

Общи условия

Активация на акаунт