Рисуване за начинаещи и не само - 11

• 26 172
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Ами хубава е. Имам един въпрос: вълните, които са по-навътре в морето не трябва ли да са по-ниски?
Ами не знам, те са по-ниски от онези в предната част.

# 661
Бях обещала да споделя  рисунката с моливи, която бях зарязала и реших да завърша, все пак. Ето я - това е мушкато (с малко плодове - голямото розово-оранжево нещо е нар, не е огромна ябълка). Има много грешки по скицата, които нямаше как да се поправят, затова рисунката стоя зарязана с месеци, залепена на подложка. И понеже е стояла дълго, хартиеното тиксо си остави лепилото по ъглите (като лигав лепкав слой) - затова ъглите са загърнати със салфетки, надявам се с времето да попие и да засъхне.

Снимката май е малко размазана, заради стайното осветление - сега снимах няколко пъти - и другите излизат все такива.

# 662
  • София
Преименуваме нара на едра нектарина и всичко е 6+
Добра е.
Морето на bruum е страхотно. И на мен задните вълни ми се виждат по-високи от необходимото, но цветово  много ми допада. Браво!
Розата на valya_bl не е лоша, но листата не приличат по форма и цвят на истинските. Освен това сянката на дръжката би трябвало да се отделя от стеблото там, където стеблото се отдалечава от стената. Сега не се разбира стебло и сянка или пукнатина в стената е. Добър опит.

# 663
  • Мадрид / София
Просто картинката с розата не е довършена. Би могло още да се поработи по нея.

# 664
  • София
Едно малко абстрактно пейзажче от мен

# 665
  • Мадрид / София
Едно малко абстрактно пейзажче от мен
🤔 къде е?

# 666
  • В градината...
Ама че мушкато, супер е.

# 667
Еха, мушкатото е супер!
Мен ме заболява ръката, когато рисувам с моливи и затова не ги ползвам почти никога.
Иначе ми харесват рисунките с цветни моливи.

Аз нещо се разачаровах от по-нанатъшните рисунки от цветния маратон. Тази проскубана птица не ми се рисуваше.  И букета без предварителна скица ми се видя по-скоро като мацаница, та и него пропуснах....

# 668
Благодаря Simple Smile

Харесва ми зимния пейзаж, надявам се да не видя подобен утре в планината.

Розата може да се дорисува, сега я видях (вчера не ми излизаше, не знам защо).

# 669
  • София
Това са другите видеа от маратона:
Ден 3 - Марабу: https://www.youtube.com/watch?v=b8daiYR03vM
Ден 4 - През лятото в полето: https://www.youtube.com/watch?v=QsouQt27HGw
Ден 5 - Ябълкова реколта: https://www.youtube.com/watch?v=HIxjztRWEpU

Надявам се някой ден да ги изгледам.

# 670
Собака имат нов маратон, мисля, че е маслени пейзажи. Няма да се записвам, тъй като сега нямам възможност да рисувам всяка вечер. Стилът е интересен, малко абстрактен.

Това май не съм го споделяла - завърших го тези дни? Пастел, прасковен цвят; задните клони и пчелата трябва да не са на фокус, може би не съм предала добре това и изглеждат недовършени:

# 671
  • София
pppqqq, надявам се си оздравяла.
За маратона с маслото - можеш да се запишеш и после само да свалиш клипчетата за някога си.
Аз вървя с бодра крачка напред

# 672
Прилича на рисунка върху порцелан Blush

Сега съм добре, даже ходих до Кюстендил в музея на Майстора. Интересно ми беше, но очаквах да имат повече картини.

# 673
И двете са много красиви, браво.

# 674
  • София
Пробвах да рисувам върху памучна хартия. Може, но не по време на вървящ урок. Трябва още време да изсъхва между циклите, иначе става размито всичко.

Общи условия

Активация на акаунт