Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за подготовка на децата за приемни изпити?
Какви са изискванията за общежитията в Медицинския университет във Варна?
Какви са изискванията за плащане без мокър печат в СУ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за подготовка на децата за приемни изпити?
-
Какви са изискванията за общежитията в Медицинския университет във Варна?
Медицинският университет във Варна разполага с две общежития, като стаите са за трима студенти от различни курсове и специалности. Въпреки това, има опасения, че при такъв подбор студентите може да си пречат поради различната си ангажираност. За справка авторът на публикацията споменава, че дъщеря му живее в квартира.
-
Какви са изискванията за плащане без мокър печат в СУ?
-
Как се изчислява балът за медицинските училища?
-
Какви са предимствата на денталната медицина пред медицината?
), но и за коментираната нагоре медицина е адски удобно - не знам как точно са организирани лекциите тук, но при дъщеря ми има скриптове (предполагам и тук е така). В реално време си отваря файла, професорът говори нещо допълнително извън написаното в скрипта по време на лекцията и тя си го дописва моментално встрани с писалката. Ползва го и като средство за учене, макар за целта да има и специални учебни карти. Качвала си е(преразказвам) първите семестри примерно някаква илюстрация от атласа с всички наименования на кости, мускули и сие. Изтривала след това термините и следвал автотест какво знае и не знае, нанасяла ги е точно с писалката..После си е проверявала. Сигурно и за още много неща го ползва. А като я хванат лудите, със сигурност си рисува на него за отмора.
. Обаче го е натиснал новият доста натоварен ритъм, за пръв път чувам да казва, че няма никакво време и че е натоварен, по цял ден лекции, упражнения и то дълги, в различни сгради, едвам време за хапване и спане, доста уморен. Ами това е положението, не е като в училище дремането.
. Като си спомня в Студентски град съм изкарала 5 години, мизейрийка, но на кой му пука, първи курс се скъсахме от бридж и купони по стаите, с новите запознанства и колеги. Но помня балатума, одеалата, олющените плочки и мозайка в банята, бурканите, печката с къкреща манджа и т.нар. "читални", в които се правеха купони. Бяхме по 3 ма в стая, представяте ли си. И като и някой дойде на гости и до 5 сме стигали. Ама беше весело! За сесия се прибирах да си уча при мама и тати, да ме глезят. Ей това ще им липсва на студентите в чужбина - глезене през сесиите.