НАБОР 2004 - На прага на студентството

• 65 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Ние сме подготвени за ремонт на стаята в общежитието.

# 601
Унсс дъщеря ми днес отиде да се настани. Покъртително е Sad . Легла без матраци, една жица с крушка от тавана висяща, гардероба с врата която виси на една панта. Стаята й е друга не тази от класирането, че онзи ден се оказа несъществуваща. Много е отчаяна горката.
Тъй де чета ви отдавна, полезни неща споделяте. Благодаря
А в кой блок е това? На УНСС не са ли реновирани общежитията?! Ужас наистина

# 602
  • Бургас
Ние сме подготвени за ремонт на стаята в общежитието.

Аз да се готвя ли 🤣 ... С валяк и четка Ха-ха

# 603
  • Стара Загора
В 9 ти. Някои блокове са реновирани, но не всички явно. Настилката била мокет. В понеделник имало  разплакани деца, отишли с идеята да  остават да нощуват и като видели стаите Sad  . Един контакт виси от стената, снима ми го от всички ъгли Simple Smile . Прибират се, ще мислим какво ще правим

# 604
  • София
Винаги е било покъртително в общежитията в София, на пръсти са се брояли читавите стаи.
Но истината е, че на младите хора не им пука чак толкова. Ще пипнете малкичко тук-там, ще стане по-приветливо, сигурно не като вкъщи, но търпимо. Важното е, че ще са с приятелите си и ще се забавляват. Мислете позитивно!

# 605
Една кофа латекс (аз винаги си боядисвах стаите в някакво жълто/кремаво), чифт пердета на прозореца, някаква приветлива кувертюра на леглото и малко книги по етажерката чудеса правят Grinning

Иначе и мойта щерка онзи ден ми праща някакво клипче на едно доста кахърно общежитие и ми обясняваше, че ако я настанят в такова, се прибира Joy

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 15:58 от Mosquita

# 606
  • София
Тетрадки няма да купува. Сестра й си изкара студентството с лаптоп, на нея сме й обещали Ipad pro. Още мисли дали с писалка или с клавиатура.  Аз препоръчвам клавиатура, че по-бързо се пише, но видиш ли с писалката имало "мускулна памет". Smirk Баща й отсече, че това са пълни глупости. Joy

# 607
  • София
Все повече от моите студенти влизат в час с таблети. Всички са с писалки. Може би за математика е по-подходящо, защото винаги вмъкваме графики или чертежи, а и пишем с формули.

Аз също водя всичките си консултации на таблет с писалка по същите причини: формули, чертежи, графики. Нямам представа как се учи в последствие от такива записки. Само споделям наблюдения.

# 608
  • София
+ 2 гласа за Ipad и химикалка. Счупват ги от ползване на Нидерландията вече. Една снимка от днес, от която на мен лично ми се слоши, както казва колегата от Македония:

# 609
  • София
Елементарно чертежче...Всичко разбрах аз! Laughing
Моят човек май си мъкне лаптопа на лекции. Или поне планираше. Ще взема да го питам, ако не му е удобно, да предложа една такава джаджичка.

# 610
  • София
Bibi, кой модел взехте? Наборката се чуди за размера.

# 611
  • Варна
Моят ползвал техните компютри там . Днес му предложих да си купи принтер , ксерокс и скенер за стаята си , да му е по лесно и да не търси постоянно . Отряза ме , каза, че всичко им изпращали и имало къде да принтира и всичко ако се наложи .Както иска , ако види зора ще дойде на мойта.
Иначе ходи си на лекции, вчера 2 часа в библиотеката е писал домашно по мат. И счетоводство . Имало шумна и тиха библиотека. Всичко е друго и ми е много интересно като разказва . Аз му подготвям багажа за изпращане по Спиди , но го чакам да му излезе холандския номер тези дни ,
За лаптопа , без писалка е , не знам подробности , само знам , че струваше 2000 лв 🤪

# 612
До 2008 съм живяла на общежитие, бяха започнали да ги ремонтират още тогава. Направо не мога да повярвам, че още има неремонтирани, а искат да задържат студентите тук. Ние сме от София, наборът си остава тук в ТУ. Бях се размислила тези дни, че все още е в една стая със сестра си, но май трябва да се радва предвид това, което чета за общежитията. Пък и мамин, златен, той нищо не може да сготви, на майка си се е метнал

# 613
  • София
Bibi, кой модел взехте? Наборката се чуди за размера.
Ipad pro 11 inch

# 614
  • София
Мерси! И тя към него клони, другият й се струва прекалено голям.

Общи условия

Активация на акаунт