НАБОР 2004 - На прага на студентството

• 65 986
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Е тва не е ли гадно, така да ти влизат в стаята?! Щом се чудят , значи оставя следи.
Поне да остави съобщение че е влизала домакинката Simple Smile . Това коментират студентите .

За 23-ти блок има групи във фейсбук. Едната е: 23(А)-ти блок-Студентски град, а другата: 23(Б)-ти блок-Студентски град.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 11:27 от Вяра и Надежда

# 586
Е тва не е ли гадно, така да ти влизат в стаята?! Щом се чудят , значи оставя следи.
Поне да остави съобщение че е влизала домакинката Simple Smile . Това коментират студентите .

За 23-ти блок има групи във фейсбук. Едната е: 23(А)-ти блок-Студентски град, а другата: 23(Б)-ти блок-Студентски град.

Благодаря Flowers Hibiscus
Групата не е активна, а не трябва ли точно сега да ври и кипи?
Дали няма и друга, пробвахме, не откриваме...

# 587

Благодаря Flowers Hibiscus
Групата не е активна, а не трябва ли точно сега да ври и кипи?
Дали няма и друга, пробвахме, не откриваме...

Защо да не са активни, погледнах че има публикации от преди няколко часа и от предните дни.
 Ето и друга, нова група, за която са пуснали съобщение: Здравейте, колеги !👋🏽
Това е актуалната група на 23Б блок. Всеки, който е класиран в него може да бъде добавен.
Блок 23Б - УНСС/UNWE

# 588
Наборът си е в София. Два пъти на лайф пускахме пералня - един път с дезинфектант и едни път едно шалте от спалнята. Ново е, но все пак .....Утре пердета. И един път указания как се вари кафе в джезве, защото отказа да си вземе сега кафемашината. Направил си е изнесен офис на терасата - сложил си е изкуствена трева на пода, маса и два стола , и днес работи от там. Довечера ще е със сестра ми и зет ми, утре щял да ходи до Икея.  Толкова , колкото ми е звънял днес, не ми звъни за седмица в Монтана. Не се оплаквам де.
   Не знам какво ще прави с общежитието, дали ще си го пази или не.

# 589
  • у дома
Елекртоуреди май не дават да се внасят в общежитията. Мултикукър или подобни може да се внесат в сак, напр.
В Пловдив преди 2 г не разрешиха никакви електроуреди,миналата година разрешиха само микровълнова.

# 590
Публикували са разписанията на лекциите в УНСС.

# 591
Здравейте, да попитам относно правото в СУ има ли приемни изпити? Тъй като чета, че е имало преди, но вече е махнат.

# 592
  • Варна
Здравейте, да попитам относно правото в СУ има ли приемни изпити? Тъй като чета, че е имало преди, но вече е махнат.

Вече няма изпити , мисля от по миналата година по време на Ковида промениха правилата . То и за какво ли са им тези изпити , след като влизаха с тройки . Но вътре вече пъхнеш ли се е зора .
Приятел на моя големия , когато кандидатстваха заедно влезе с тройка и не успя да си вземе изпитите и прекъсна .

# 593
Махнаха изпита като действително се влизаше с тройка.
Сега се кандидатства с матурата по БЕЛ и общ успех от дипломата. Балът е до небесата.
Над 5.50 трябва да има на матурата по БЕЛ.
За момиче доколкото помня на първо класиране последната приета жена е с 5.48 от матурата и 6 от дипломата.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 14:47 от marinadp

# 594
  • Варна
И аз мисля , че така подборът е по-добър на мотивирани деца !

# 595
Ехоооо, къде сте?„
   УНСС , видяхте ли си стаите в общежитията?
Наборът ми праща някакви покъртителни снимки от групите. Предполагам, че са нарочно подбрани. Той си беше в София миналата седмица, сега уикендът пак ще ходи. Ще идват да му вкарват тв и нет от А1, ще ходел НА Мол да си купувал дрехи и в Джъмбо за тетрадки. С гаджето . Викам му , Сине, ти не се вълнуваше толкова, когато беше ученик, сега чак тетрадки със спирала, пък с няколко теми, пък не знам си какво.

# 596
  • Бургас
Ние чакаме днес-утре информацията за общежитие в МУ. Засега само за дрехи се оглежда, по моя препоръка, т.к. ми се струва различен климата в Бургас и София....
Никаква друга подготовка, даже сме няколко дни на планина 🙂

# 597
  • Стара Загора
Унсс дъщеря ми днес отиде да се настани. Покъртително е Sad . Легла без матраци, една жица с крушка от тавана висяща, гардероба с врата която виси на една панта. Стаята й е друга не тази от класирането, че онзи ден се оказа несъществуваща. Много е отчаяна горката.
Тъй де чета ви отдавна, полезни неща споделяте. Благодаря

# 598
  • София
Амчи, то като в Нидерландия - ние празна стая получихме Simple Smile

# 599
  • София-България, Израел - където си поискам
Амчи, то като в Нидерландия - ние празна стая получихме Simple Smile
В Нидерландия общежитията са много хубави. Нищо общо с това, което се споделя сега за тези в Бг.  Чисти, с всичко най-необходимо. За квартирите е друго нещо. Там на каквато попадне, но в повечето случаи е без мебели.

Общи условия

Активация на акаунт