НАБОР 2004 - На прага на студентството

• 66 059
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Домашно насилие има навсякъде. Вероятно това е една от причините да се стигне до общ нормативен документ на европейско ниво. Хората са разбрали, че за проблемите трябва да се говори и да се търсят решения, а не да се замитат под черджето. В опита си да не го забелязваме позволяваме подобни неща да се превръщат в приемлива норма.
И само да попитам - какво й е страшното на Истанбулската конвенция? Четох я 2 пъти+прудружаващите я документи и не видях нищо, което дори слабо да намеква за онези караконджули, които се опитват да й вменят.

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 12:01 от diddle07

# 121
Макар и виртуално, да почерпя с любимата шоколадова торта на набора-рожденик

Той се е разготвил, липсват му домашните манджи. Днес е 10 часа на работа, та сигурно ще поръча нещо готово, не съм го чувала за плановете му. Иначе доста професионално подхождат 😁 https://www.tiktok.com/@trifonpopski11/video/7261582570893102362 … =8eRvC22p39U&_r=1

Възмутена съм иначе на ТУ. Вчера звънях за общежитието, не можело аз с пълномощно да го настаня, трябвало лично да дойде. Викам ми ако е в чужбина - съжаляваме, прохуска тогава настаняването. Та на 7ми ще трябва да бие над 800км в двете посоки, че да си вземе заветния ключ. Много са зле значи.
Активно следя темата с момичето, рязано от този психопат. Дано бързо де оправи и дано се стреснат магистрати, полицаи и всички, които трябва да ни защитават. Имам позната, бита системно, тръгва си от побойника, много хора й помогнаха и няколко месеца след нова отново се връща. Преди години едно момиче от града беше убито заедно с 3г си син от баща си. Подавала жалби в полицията преди това, но никаква защита оттам. Дано се замислят повече жертви и да потърсят адекватна помощ, да не седят при насилниците.

# 122
Аз днес, ако ми остане време, ще седна и ще я прочета също. Не мога да разбера откъде дойде това объркване, че видиш ли с нея ще вкарат трети, пети, десети пол. Аз съм съгласна да я приемем!

Pisa, честит рожденик! Хубава "манджа манджа" са си направили, не го мисли хахаха

# 123
  • В светлината на слънцето
Pisa, честит ти рожденик! Да е жив и здрав, много успешен да е пътят му напред! Heart

И аз черпя за рожденик днес. Става на 16. Та с импровизирана домашна тортичка.

# 124
Честити да са рождениците! Здрави и щастливи!

# 125
Чудесен ден за рожден ден сте избрали на децата. Топъл и слънчев. Да са живи и здрави и много успехи да имат.

# 126
  • София
Честито на рождениците!
Здрави и щастливи да са!🏵️

Времето си лети, наборката получи мейл  в кои дни може да се настани в общежитието. 28 и 29 август, тя предпочита 28.
Успокоих се и за евентуална смяна на личен лекар, няма  да се наложи за радост. Имат лекар в общежитието , обслужващ студенти и преподаватели. Та една грижа по- малко.
Това лято толкова бързо и неусетно ми мина....

# 127
Честито на рождениците!
Здрави и щастливи да са!🏵️

Времето си лети, наборката получи мейл  в кои дни може да се настани в общежитието. 28 и 29 август, тя предпочита 28.
Успокоих се и за евентуална смяна на личен лекар, няма  да се наложи за радост. Имат лекар в общежитието , обслужващ студенти и преподаватели. Та една грижа по- малко.
Това лято толкова бързо и неусетно ми мина....
това за кой университет

# 128
Писе, Лулу, честити да са ви рождениците!Здраве, късмет, успехи и щастие да са им  спътници!

# 129
Честити рожденици, дами, да са здрави, вдъхновени и целеустремени!

# 130
  • София
Bory  Ana, за Американския университет в Благоевград.

# 131
  • София
Честити да са празнуващите!
Аз да сА поФаля и тук, че госпожицата взе DELE по испански, ниво C1.  
Няма да й е много полезен в Нидерландия, ама знае ли човек 😅

# 132
Чудя се дали имат лекар и в МУ Пловдив. Някой знае ли? Хич не ми се сменя личния лекар.

# 133
Браво на госпожицата!

# 134
Честити да са празнуващите!
Аз да сА поФаля и тук, че госпожицата взе DELE по испански, ниво C1.  
Няма да й е много полезен в Нидерландия, ама знае ли човек 😅
Честито на отличничката.
Да знаеш така добре испански и да отидеш да учиш в Нидерландия .

Общи условия

Активация на акаунт