Отговори
# 390
Аз също ще си ползвам старата количка bexa, с големи помпащи се гуми, вече я няма като модел...беше отдавна първото☺, има нови модели, но мисля, че са със скликонови гуми. Аз съм на мнение, че големите гуми са много по- удобни от малките колелца, с малките много повече друса. Това е мое мнение  и подкрепям мнението по- горе, че количката трябва да се види и изпробва на живо

# 391
Спомням си когато си мечтаехме и правихме опити с още пред далечнитн 8 години назад , моя мъж искаше Мима викам тая тъпотия просто няма шанс да я притежавам такава глупост неземна. Виж обаче стокето , количката е същата тъпотия като мима но пък ваничките им сгъваемите са най доброто нещо което човек може да си купи , аз имам и двата размера и просто е феноменална особенно за малки бани. И после лесно се препродава.И стола трип трап н най добрата покупка евер , ползваме го от ден 0 и всички мои познати с деца на по 5-7 още ги ползват което стол за 7 години изивнете 😀и после пак лесно се продава

# 392
  • София
Преди години, отиваме в Дундьо да купуваме подарък за бебе и ММ видя въпросната Мима. Кожена, кафява…. пада си ексцентрик и ми каза, че един ден това ще е количката. Аз като видях кожа и си представих спарено дете. Видя и цената и рязко я отхареса. Grinning Като ходихме в Рая Тойс в интерес на истината беше някак по-либерален ценово. Все си мисля, че накрая ще купя хубава количка от чужбина. Момичета, къде в централата част на София има групови занимания за бременни? От кога е подходящо да се започне такъв тип занимания?

# 393
За занимания не знам,но ще е много хубаво момичетата ,които сте от един град(най-много от София сякаш) да може да се видите,запознаете ,побъбрите. После и колички заедно ще можете да бутате. Друго си е с компания.
Преди години, отиваме в Дундьо да купуваме подарък за бебе и ММ видя въпросната Мима. Кожена, кафява…. пада си ексцентрик и ми каза, че един ден това ще е количката. Аз като видях кожа и си представих спарено дете. Видя и цената и рязко я отхареса. Grinning Като ходихме в Рая Тойс в интерес на истината беше някак по-либерален ценово. Все си мисля, че накрая ще купя хубава количка от чужбина. Момичета, къде в централата част на София има групови занимания за бременни? От кога е подходящо да се започне такъв тип занимания?

# 394
  • София
Аз съм за Simple Smile Би било хубаво.

# 395
Честно казано не виждам смисъл да се дават много пари за скъпи колички...с дъщеря ми гледах да махна количката възможно най-скоро за да може да се движи детето, да развива мускулатура и т.н. Затова ползвахме количката до 1.5 г. и след това даже не я взимах повече с нас.

# 396
Косато също се срещат в Бг, но като че ли Сайбекс води- всяка втора може би. 😀 А Мима… Боже Господи… кой е измислил тази безумна глупост😀 ужасно нещо. Също лоши отзиви има за Стоке/Стоки.
На мен като цяло тези на стоке с пръчката по средата 😁хич не ми харесват, но една приятелка има beat модела, който мисля е малко по-стар - ами тя сама върви тази количка. Супер маневрена, лека и удобна ми се стори на пробване. Бебето вече е голямо 12/13 кг, отдолу пълни коша с нелеки покупки и пак успявам с една ръка да го бутам😊та по принцип гледам сайбекс балиос, но от този модел на стоке, ако ми излезе нещо запазено 2ра ръка също го обмислям🌸

# 397
Момичета има ли вече група във Фейсбук? Много ми е трудно следенето на всички неща от тук🤭😬

# 398
то хубаво гледаш да я махнеш по скоро ама ето моето се кефи да се вози , движи се но си се кефи да си се вози и без количка аз също не излизам , извинете но тя ще се слачи 300 метра до парка ни 3 часа без да преувеличавам часовете. А ако поискам да се приберем трябва да я нося заедно с целия багаж. За какво като хората са измислили количка 😀а и детето ми няма против да се качи в нея и даже сама иска като се почувства уморена. Или ако съм в мола лесно мога да и дам снак и да имам поне 15-20 минути докато тя си гризе малините или бисквитите вместо да тичам из целия мол без да свърша примерно и малкото за което влезнах .Така че аз се кеф че и тя се кефи но има деца които не обичат изобщо и не желаят да седят там Simple Smile аз количката я купувам за мен, тя трябва да е удобна най вече на самия родител . Разбирасе аз купих скъпа защото така си избрах исках да имам топ количка заради мои лични желания но споделям и по бюджетните колички са добра опция Simple Smile

# 399
arrainbow Дааа, има група във ФБ, и не мен тук ми е трудно и не се ориентирам кой-кой е 😀

EmSs би ли разказала за този модерен шиин, как си определяш размер, видях, че имат нещо като на абаут ю съветника, но дали нацелва?

Bochinka За Стоке ваничката знам, май такава ще купя този път. Мукар че и старата си е удобна- за мен е важно да е с термометър🤣 не знам защо така съм го решила🤣 не че не може да се добави…. Ама… налЕ…
Столчето не го знам, сега ще го диря да видя, как така съм пропуснала тази находка-възмутена съм от себе си😀 . Ние почнахме с голям стол, но минахме на Икейския. Абе все се заема място и се пречка… а сега като станат и два.. оле мале… или ще ядат на смени в един стол🤣🤣🤣

И последно за количките- абсолютно си заслужава да се инвестира в хубава количка, малко са децата, които преди 2г не се нуждаят.освен това ако ще се ползва за второ/трето-пето🤣 а и както казаха и по-горе, ако се правят дълги разходки- ко прайм? 😀 абе евтина количка даже и от тук до отсреща- не ви съветвам- ще си чупите главата.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 19:57 от vesiM

# 400
Как е групата във ФБ?

# 401
Веси стола трип трап е диамант 😀в буквален и преносен смисл . Но е масивно дърво и постоянно се дири втора ръка и може да се продаде за половин цена със сигурност ако не и повече . Обаче се ползва 5-7 години щот расте с детето коетое е топ . И се чисти 200 пъти по добре от икейското че него го имаме на вилата.
Иначе ние трмомент позвахме точно 1 път 😀просто си карах на усет и даже намалях топлита на водата с времето. А на 7 месеца я изкъпах в студеното черно море 😀така чееее

# 402
  • София
За количка мисля да си използвам старата, макар че е на 10 г., но много си я пазих и е супер запазена - Mutsy Evo. Отговаря перфектно за условията на  софийските улици.....разбирайте офроуд 🤣

# 403
Аз поръчах от Shein, но все още летни шарени нещица, че живея на морето и се надявам да ги нося целия Септември(дори и част от Октомври). А и ще ходим до Гърция, да има с какво да се фръцкам, че съм като бременна в 6тия месец, а не в 3тия хахаха. Предполагам ще са тук след още седмица, идват за 11-12 работни дни. Яке си поръчах само от Aboutyou за Зимата, предполагам клинчета ще взема от HM и някакви сладникави блузки за есента. Иначе откакто съм открила Shein вече рядко харча купища пари за дрехи и се научих да ги различавам кое става и кое не. Ааааа за останалите неща, доста работи пазя от 1вото дете, бях ги дала на племеницата, ама те върнаха почти всичко доста запазено, защото нямат място за нещата.
И аз живея на морето и всяка сутрин ходя на разходка на плажа и след това плувам в морето 10-15 минути Simple Smile зарежда ме с много позитивна енергия и е супер освежаващо
Блазе ви и аз съм на морето, но само го гледам по час следобед. Забранено ми е.
Някой поръчвал ли е от Шейн вече нещо за бременни?
Много забрани много чудо, надявам се след 1 седмица като излезна от медец 3 да облекчим малко затворническия режим, че да гледаш живота отстрани хич не ми действа на мен положително на психиката и все си повтарям това са 9 месеца, 3 от тях почти минаха, но си ми е тегаво с тия инжекции всяка сутрин и лекарства. Имам надежда едно нещо ми позволи и то е йога за бременни, та така. Аз вече разглеждам колички, чудя се за болница за раждане, и гледам дрехи за есен, иска ми се да съм фешън тюлен горе долу. 🤣🤣🤣
Времето минавало бързо казват, а дано, че засега съм в застои.
Вторник ми е първата ФМ, дано всичко е наред и разберем пола. Simple Smile
Ти от Бургас ли беше също?
И я метни някой линк да видим от шейн/шийн.
Днес цял ден гледам разглеждам.🤣🫢

# 404
Аз съм с ето тази
https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-easywalker-harvey-steel-grey

Но тя е стар модел и вече май не я предлагат.

Това им е новият модел https://bebemax.bg/produkt/detska-kolichka-easywalker-harvey3/.

За Cybex не мога да препоръчам конкретен модел, но имам доволни приятелки. А и от всичките колички, които съм бутала (много бебета около нас 😁) , тези две марки са ми най-удобно.

В сигурни ръце сте с Кироваков.☺️

Да, тя е доста добрите и предпочитани в града, но на мен ми трябваше лекар, който може да ми пусне болничен с ТЕЛК , а тя не можеше. Също така не изражда, а пък аз предпочитам да е лекар , който покрива цялото приключение 😁

Не, рано е за 100%

За количките съм с две ръце за Easywalker и Cybex.
С първото ми дете бях с Easywalker Harvey 1. Използвах я плътно две години, къде ли не съм я влачила и блъскала тази количка. Оцеля и сега ще си я ползвам за второто. Супер маневрена, удобна за детето и достатъчно висока, тъй като с мъжа ми сме великани 😁
Аз също съм от Бургас и се следя при Милена Мануелян  и съм много доволна засега..Тя ми прави феталната и се води за доста добра в града! Мама Еднорог на 100% ли ти каза пола?
Може ли да помоля за линкове на конкретни модели?
А аз съм при д-р Кироваков и работи със здравната и изражда. Само като идея.

Общи условия

Активация на акаунт