Отговори
# 495
От Благоевград съм и вчера пуснах биохимичен скрининг, беше в края на деня и момичето на регистратурата трябваше да ми пусне и фактура и дойдоха и други хора и чисто забравих да я питам за резултати.. Та към мамите от други градове, колко време чакате за резултат ?

# 496
До 5 работни дни излизат резултатите, аз съм от Гоце Делчев

# 497
Бочи, имам съмнения че съм те засичала в декемврийски мами на 2021. Нашата “кака” е на ясла от септември и се надявам да се Кали до февруари, ако не ще я спирам. Дано не боледува много🥲

има ли тука майки с деца на между 1.5-2.5 , какво ще правите с яслата и градината ? Детето ми ходи сега на ясла ама не споя да боледува И лятото , не знам какво да правя с новородено бебе .

# 498
До 5 работни дни излизат резултатите, аз съм от Гоце Делчев
Това е цяла вечност 😵💫😵💫😵💫

# 499
аз съм в ноември 🥰
Наща ходи от как стана на 1 на , но то едно ходене и аз мислех че поне юли и август ще ходи а тя пак е с хрема , сега и аз се заразих от нея . Страх мее и не само за бебето като се роди ами последните месеци на бременноста. Не знам дали да не я спирам примерно от декември там по празниците и просто да диря детегледачка и за двете
Бочи, имам съмнения че съм те засичала в декемврийски мами на 2021. Нашата “кака” е на ясла от септември и се надявам да се Кали до февруари, ако не ще я спирам. Дано не боледува много🥲

има ли тука майки с деца на между 1.5-2.5 , какво ще правите с яслата и градината ? Детето ми ходи сега на ясла ама не споя да боледува И лятото , не знам какво да правя с новородено бебе .

# 500
За съжаление пика на болестите е точно Януари - Февруари след коледните празници..

# 501
ToniShu в 13гс. Уж се пазя, взимам витамини и т.н, но успях да лепна вирус. Болките са нормални все още, но имам една киста почти 5см, която чакаме да намалее, иначе ще ми я махат , докато съм бременна , а изобщо не ми се иска да стигаме дотам. И това малко ме напряга допълнително.
Bochinka моят син е на 2г8м и не ходи на ясла от половин година, заради постоянната варицела. От септември обаче ще го пускам на градина и ще видим как ще се случат нещата.

За прегледите смятам да си ходя един път месечно, като изключим морфологии те(задължителните).

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 11:57 от Мама Еднорог

# 502
  • София
Момичета, възможно ли е жълто зацапване от Утрогестан? На морето сме, не съм влизала във водата, а от вчера има някакво такова жълтеникаво и се чудя как нямаше нищо до преди морето. Още си чакам резултатите от цитономазка и влагалищен секрет, но май ще натискам да пускаме микробиология.

# 503
  • София
Недей става като мен, не си заслужава, Мама Еднорог. Гърмян заек си, ще познаеш ако има нещо наистина пртеснително. Всичко ще е наред Hug
Чуй се с АГ, ако решиш, може пък да ти подейства успокояващо (моята е много добра в това отношение).

Ивче, при мен влагалищният секрет си е жълтеникав (не приемам нищо освен флиева и аспирин) и АГ каза, че е нормално и да не се втурвам да пускам микробиология. Днес ще я питам в подробности защо е нормално, че беше в отпуск до тази седмица и по Вайбър няма как да я разпитвам чак толкова детайлно.

# 504
Оф тая варицела вместо да я изкарат само я проточват , а който не иска да ч кара се ваксинира и приключва егати. Моята изкара варицела пред април много леко а смятах ваксина да слагам, но не зарази никой ама никой никой
ToniShu в 13гс. Уж се пазя, взимам витамини и т.н, но успях да лепна вирус. Болките са нормални все още, но имам една киста почти 5см, която чакаме да намалее, иначе ще ми я махат , докато съм бременна , а изобщо не ми се иска да стигаме дотам. И това малко ме напряга допълнително.
Bochinka моят син е на 2г8м и не ходи на ясла от половин година, заради постоянната варицела. От септември обаче ще го пускам на градина и ще видим как ще се случат нещата.

За прегледите смятам да си ходя един път месечно, като изключим морфологии те(задължителните).

# 505
И нашата кака изкара варицелата през май,поне ни се махна от главата и сега няма да я мисля.

# 506
Да възможно и от там, че нашето момиче беше началото на Декември и бях и в двете групи. Ами и при нас разликата ще е същата и перипетите, но гледам да мисля положително и да се настройвам, че всичко ще е наред. Днес е първи ден след легловия ми режим и реших да се поглезя и купихме количка🤣доста е рано но не й устоях, спряхме се на Cybex Balios S, много удобна, много маневрена и много ми допада изчистения дизайн.
аз съм в ноември 🥰
Наща ходи от как стана на 1 на , но то едно ходене и аз мислех че поне юли и август ще ходи а тя пак е с хрема , сега и аз се заразих от нея . Страх мее и не само за бебето като се роди ами последните месеци на бременноста. Не знам дали да не я спирам примерно от декември там по празниците и просто да диря детегледачка и за двете

# 507
  • София
Честито Simple Smile Къде открихте чистия вариант т.е да не е lux?

# 508
Към мамите с деца в детската градина, първата година е най-страшно, след това се овладяват малко нещата, моя син изкара тази година януари варицела и април скарлатина , надявам се да не ни дойде нещо друго до главата…

Отностно моретата, аз прекарах почти цяло лято на морето в Гърция, не съм спирала да се къпя правила съм и час без да излизам от водата плувах си колкото ми е приятно , само не съм се гмуркала на дълбоко, защото знам че налягането не е хубаво за бебето, и на слънце се излагах да поизсъхна, после се прибирах на сянка, да чукам на дърво не съм имала проблем, предстой ми ФМ на 17.08, но вече имаме предположение за пола 90% момче

Прочетох, че сте доста запознати с количките и за това искам съвет от вас за столчето за кола, ние използваме maxi cosi 360градусовия  с изофикс, от който съм изключително доволна вече четири години е в него и е пробвал и други столчета и все този си иска, но според мен вече му е малък, той е то 15 кила а синът ми е вече 16 и обмислям да купя нов стол за баткото, а стария стол да остане за бебето защото е подходящ, можете ли да ми препоръчате изпробвано удобен стол за по-големи деца 4+?

# 509
И моето дете го пускам септември на ясла, но ако боледува всяка седмица я спирам веднага. Не мога да си позволя притеснението по детето ми плюс опасността с бебе в корема да боледувам. За количките аз много съм се спряла на maxi cosi, но ще видим. С първото бяхме със Стоки и съм много много доволна, но вече с две деца ми идва тежка и трудна за сгъване и прибиране.

Общи условия

Активация на акаунт