Отговори
# 180
значи на мен прогестерона понякога ми изтича точно като вода , примерно количество като чаена лъжичка ако това те орентира. не мисля че може да са води но ако си мега разтревожена звънни просто на Аг

# 181
Благодаря ви за отговорите. Ами да кажа, че и аз съм имала изтичане ама направо като вода наистина, като съм слагала такива глобули за гъбички. Даже сега ще започва да слагам Полижинакс заради кандида и се замислих, че преди да родя ги слгах и пак изтичаше едно такова воднисто. Zimone моята фетална беше на обяд и не е нужно кръвта за БХС да е на гладно и жадно, нищо такова не с ми казвали.

# 182
Аз съм от Бургас и последните 2 месеца от бременността си се наложи да прекарам в Пловдив поради усложнения, та лекаря който ме пое там по онова време - 2017 работеше в УМБАЛ Свети Георги, та раждах там. Изключително доволна останах и от отношение, ремонтирано си беше всичко, много добре, а екипа беше топ, постоянно бяха насреща за всичко. Сега се надявам живот и здраве в Бургас да раждам, но има наистина много време.
И аз съм от Бургас✌Но живот и здраве ще раждам в МД -Варна

# 183
Аз съм от Бургас и последните 2 месеца от бременността си се наложи да прекарам в Пловдив поради усложнения, та лекаря който ме пое там по онова време - 2017 работеше в УМБАЛ Свети Георги, та раждах там. Изключително доволна останах и от отношение, ремонтирано си беше всичко, много добре, а екипа беше топ, постоянно бяха насреща за всичко. Сега се надявам живот и здраве в Бургас да раждам, но има наистина много време.
Супер, щом и лекар си си намерила там, на който да се довериш , поне ще ти е спокойно 😊

# 184
Супер, щом и лекар си си намерила там, на който да се довериш , поне ще ти е спокойно 😊
Да, аз там си правих ЦС и си останах да се следя при лекарката, при която правих снимката. Не ми бяха такива плановете, мислех да съм си в Бургас, но тук заради ЦС 2 лекари ми казаха да правя аборт без да има конкретна видима причина в 6г.с. и затова реших да си се следя във Варна🌸

# 185
Аз съм от Варна и тук нито една болница не е като луксозен хотел. Знам за такава в Бургас, но все пак бих избрала лекар пред луксозна стая😀 раждах в АГ- Варна на вип етажа- тоест уж реновиран и уж с по-добро отношение. И в самостоятелна стая. Условията не са луксозни, но беше чисто и приемливо. Не ме разбирайте погрешно, не съм търсила мега лукс, но исках да е максимално комфортно за да не се травмирам. Никога не бях влизала в болница и бях много притеснена как ще се докосвам до нещата там😀 имам приятелки раждали в Окръжна болница… еммиии не е за мен. 😀 та имам късмет, че доктора на който се надявах, ме прие и късмет, че работи в тази болница. По начало за Североизточна България дават АГ Варна с най-добра неонатология и специалисти.  По отношение на стаите- аз държах да съм сама, не исках никой на главата си, но много мои приятелки твърдят, че им е било добре с компания, и са се развеселили и са си помагали. И все пак и сега бих искала да съм сама в стая.

# 186
И аз слагам глобули за гъбички- клотримазол. Слагам ежедневна превръзка и сутрин направо и пижамата ми е мокра. Направо като вода изтичат тези глобули. На мен ми ги предписаха за 12 дни което ми се вижда много. На вас за колко време Ви изписаха такива препарати?

# 187
И аз слагам глобули за гъбички- клотримазол. Слагам ежедневна превръзка и сутрин направо и пижамата ми е мокра. Направо като вода изтичат тези глобули. На мен ми ги предписаха за 12 дни което ми се вижда много. На вас за колко време Ви изписаха такива препарати?
Аз слагам фуломизин, ще ходя обаче на преглед, говорих с доктора, той предпочита да ме види. Надявам се да е от глобулите, защото вече започнах да си мисля лоши неща за тия води..

# 188

При мен е бактерия, антибиотик Аугментин  5 дни и Макмирор ваг. свещички - пълен курс което е 7-12дни. И аз мисля да слагам превръзки, че са неприятни тези свещички/глобули.

# 189
Иди за да ти е спокойно, по-важно от спокойствието няма! Всичко ще е наред, ще видиш!

# 190
И според мен прегледа не е излишен, най - малкото за спокойствие. Иначе на мен Полижинакс също ми го изписаха за 12 дни, такъв явно е курса. Аз не бях сам в стаята като родих и с момичето, с което бяхме заедно и до ден днешен си държим връзка, на мен лично ми беше много приятно, че бяхме двете, но просто съм имала късмет да попадне на готин човек предполагам.
Аз съм чувала че не е хубаво да се слагат превръзки, ама с това изтичане на Тея глобули, нз. Мисля да пробвам с лигнин как ще е.

# 191
А как се прави преглед за околоплодните води-стандартен вагинален или с ехограф?

# 192
И аз имах такова притеснение към 5 месец и до колкото помня беше и с ехограф, но не помня коремен или вагинален и отделно и на магарето ме гледаха. Чувала съм че про някои преди години са правили като някаква проверка с лакмус, който се оцветява в определен цвят ако са води, но на мен не с ми правили такова нещо тогава. Но не се шашкай, според мен също е рано за изтичане на води, вероятно е от глобулите, щом имаш час за преглед ще видят и всичко ще е наред.

# 193
И аз днес имах някакво такова изтичане ,на бельото ми се получава прозрачно петно колкото от чаена лъжица и не знам дали да се плаша....
Забравих да кажа, че днес ми излезе Вижън плюс теста, момичето ми звънна и каза, че всичко е наред, изпрати ми и резултатите, като аз не съм много наясно какво да гледам, видях че пише Negative и след това са изброени изследваните синдроми и микроделиции, но има ли нещо друго което трябва да се гледа? Съжалявам за тъпия въпрос, но наистина не съм наясно, видях че феталната фракция е 8 ,което нз колко трябва да е всъщност. А видях също, че е потвърдено, че чакаме момченце 💙
Не се притеснявайте, аз имах фракция 3% не беше същия тест, но ми обясниха, че ако не е достъчно ти казват пак да дадеш кръв.
Аз днес имах изтичане като вода и много се притесних, но трябваше да тръгвам за работа. Та мислите ли, че може да се околоплодни води в тези седмици и да бягам ли към лекаря?

# 194
Аз преди малко се върнах от лекар, количеството на околоплодните течности е нормално, дължината на шийката е окей, според доктора ми се е втечнил секрета от флуомизина

Общи условия

Активация на акаунт