Отговори
# 165
Аз раждах в държавна, от малък град съм, но нямам никакви забележки, напротив - отношението, което получих, беше на невероятно ниво, лекарите са професионалисти и си знаят работата. Все пак всеки сам решава, имам приятелки раждали в частни, платили една камара пари и отношение никакво, даже съжаляват за избора си, а има и такива, които са много доволни от частните. Явно зависи много на кого ще попаднеш🙂

# 166
Мен пък никой не ме е питал къде ще раждам,а ходих при няколко лекари Simple Smile
Това със заспиването е много индивидуално и зависи от самото дете,а не от леглото.Дъщеря ми до ден днешен не иска да заспива сама в стаята си,та заспива при нас и като заспи баща й я мести в нейната стая,а вече е голяма.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 12:23 от nieves85

# 167
бе да си гледат работата имаш време да решаваш още Simple Smile аре стига 😀аз между токуда и шейново избрах шейново

# 168
И аз между Токуда и Окръжна, избрах Окръжна. Е, като условия не може да се сравнява, но се преживява. Важно е да си усетиш лекаря.

# 169
не като условия няма база макар че в шейново е ремонтирано и санирано и бла бла бла но храната е отврат. Но тва най малкия проблем важен е лекаря и екипа.Та преживях не лукса ама чесно казано не се чувствах ощетена. В реанимация си ни гледаха като писани яйца нищо не мога да кажа пупупу така да си остава

# 170
Момичета, прави ли се БХС при бременност, при която единия плод е спрял развитие. На фетална ще съм днес но не зная за този кръвния..

# 171
Моята дъщеря все още спи при мен. Засега се уговаряме да си спи на леглото, ама ляга и посреднощ пак се мести. Дала съм й срок, след това иска не иска ще спи сама.
Раждах в частна болница в Стара Загора. Първо, че моят АГ там работи и второ, в нашата държавна не исках да стъпвам. Дано не ми се наложи. Сега пак там смятам да си раждам. Абсолютно никакви оплаквания нямах тогава.

# 172
Аз съм от Бургас и последните 2 месеца от бременността си се наложи да прекарам в Пловдив поради усложнения, та лекаря който ме пое там по онова време - 2017 работеше в УМБАЛ Свети Георги, та раждах там. Изключително доволна останах и от отношение, ремонтирано си беше всичко, много добре, а екипа беше топ, постоянно бяха насреща за всичко. Сега се надявам живот и здраве в Бургас да раждам, но има наистина много време.

# 173
За спането също да кажа, че е много вероятно бебето да не е особено сговорчиво на тема сън и спане след 4-5 месец само. Така че имайте си план Б.
Моят син започна да спи долу горе нормално като стана на 3, въпреки че на 1.5 го отделихме в стая. Първите месеци пък се беше отворил ада и спеше само върху мен през деня, а вечерта се будеше милиони пъти и задължително будуваше по 1-2 часа посред нощ.. имахме от сгъваемите кошари 120х60, които са няколко нива и пак се сваляше преградата отстрани и ставаше некст ту ми, но за разлика от тях може да се ползва много по-дълго.

# 174
Да попитам тези от вас, които са минали първата фетална морфология, взимат ли кръв, на гладно ли трябва или са само прегледи? Защото часът, който ми дадоха е късния следобед, ясно е, че няма да е кръв на гладно и жадно.
Аз си продължавам с тъпите въпроси. Но съм доста по-назад от повечето от вас Simple Smile
P s. Вчера бях на преглед, дадоха ми термин 22 февруари Simple Smile))

# 175
Забравих да кажа, че днес ми излезе Вижън плюс теста, момичето ми звънна и каза, че всичко е наред, изпрати ми и резултатите, като аз не съм много наясно какво да гледам, видях че пише Negative и след това са изброени изследваните синдроми и микроделиции, но има ли нещо друго което трябва да се гледа? Съжалявам за тъпия въпрос, но наистина не съм наясно, видях че феталната фракция е 8 ,което нз колко трябва да е всъщност. А видях също, че е потвърдено, че чакаме момченце 💙

# 176
честито 💙Еми не гледаш си само негатива и тва е Simple Smile

# 177
Забравих да кажа, че днес ми излезе Вижън плюс теста, момичето ми звънна и каза, че всичко е наред, изпрати ми и резултатите, като аз не съм много наясно какво да гледам, видях че пише Negative и след това са изброени изследваните синдроми и микроделиции, но има ли нещо друго което трябва да се гледа? Съжалявам за тъпия въпрос, но наистина не съм наясно, видях че феталната фракция е 8 ,което нз колко трябва да е всъщност. А видях също, че е потвърдено, че чакаме момченце 💙
Не се притеснявайте, аз имах фракция 3% не беше същия тест, но ми обясниха, че ако не е достъчно ти казват пак да дадеш кръв.
Аз днес имах изтичане като вода и много се притесних, но трябваше да тръгвам за работа. Та мислите ли, че може да се околоплодни води в тези седмици и да бягам ли към лекаря?

# 178
много ли беше ? слагаш ли си нещо впрогестерон или нещо друго ? сигурна ли си че не си подпишнала примерно от ких или нещо друго ? да не те обидя но е реално

# 179
много ли беше ? слагаш ли си нещо впрогестерон или нещо друго ? сигурна ли си че не си подпишнала примерно от ких или нещо друго ? да не те обидя но е реално
Слагам прогестерон и едно друго за гъбички, Ами не съм много сигурна честно казано, просто беше след като пишках и беше като вода точно 😥 и сега хем не искам да ходя за нещо и да ми се изсмеят, хем пък се тревожа

Общи условия

Активация на акаунт