Отговори
# 315
аз започнах да ям месо но натикано в нещо , в паста или в гирос 🤣но пак по добре  от нищо. Днес закусвах бекон и яйца щот сме на хотел и не ми е станало лошо разгеле.Вчера ядох риба но аз все още не мога ба готвя просто докато готвя става кофти.
Горкия мъж и детето.
Са ще имаме колосална драма с момичешкото име предвид че малката е Амая а другата трябва да има не по малко красиво и уникално късно интернационално име . Шах и мат братче.

# 316
Тони, да. Всичко е наред 🙏
Месо и аз не ям. Само въглехидрати.. 52кг съм аз. 😀

Бочинка,
Сиена, София ?
Амая го харесвам страшно много. Ако бебето е момиче, така ще е! ❤️

# 317
София не защото Амая по кръщелному ни е София , тъй като в Русия е забранено да се кръщава дете което има не православно име си длъжен да дадеш друго и понеже ме кефи София дадохме това име а и то гд около рождения и ден е там близко именния ден Simple Smile Сиена е сладко ама ще и викат сигурно Сия

# 318
Около 47-48 кг съм. Обикновено съм около 46-47, но не всичко ми е удобно - имам дрехи, които ми стягат и не мога да нося нито един чифт дънки, понеже са ми доста вталени и стягат корема.

Засега карам на рокли и летни гащеризони, които са ми страшно удобни, но една идея да захладнее към края на август, искам да си намеря хубави еластични джеггингс за бременни и да ги нося с тениски и жилетки или с блузи с дълъг ръкав и якенца и жилетки.

Много ми харесват зимните якета на Seraphine. Скъпи са, но се чудя дали няма да ги използвам през 2023-2024 и 2024-2025

# 319
  • София
За килограмите съм вече +5 Grin в 14+3 г.с. , но съм подготвена психически понеже с предишната бременност бях качила почти 30кг, които после рязко свалих за няма и 5 месеца. В семейството сме само слабички и не ми е драма да съм пухкава за няколко месеца 😂 Не се ограничавам от към ядене, но гледам да е разнообразно, примерно всеки ден минимум едно яйце ( много са полезни за нас сега) , плодове минимум 3, 4 на ден, риба (минимум 2 пъти в седмицата), препечен хляб със сиренце, кисело мляко и т.н. Както казва моето АГ трябва да порастнем, няма как 😂 Иначе знам, че е нормално да се качва по 500гр. на седмица, т.е. по 2 кг на месец.

# 320
18 кила са тва за 9 месеца тва е много. Оптимално се води 12-15 кила максимум за цяла бременност .Някои качват повече от ядене други от задържане на много тесности но от ядене нее ок да качвам много защото се качва и кръвна захар и тонове глупости. Аз не съм качила още нищо но аз съм 68 кила и имам 8 излишни покрай инвитра и раждания. никога не съм била 45 аз ще изглеждам като анорексична на моя ръст 170 см.
Максимум ми е да стана 80-82 кила максимум.като желателно 78 😀Ето една снимка кое колко е гд от Сигридов даже максимума ако смятаме е точно 15 кила

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 15:13 от Анонимен

# 321
На мен това с капванетп на килграми ми е много болна тема. Последната година напълнях с 10кг и така и не успях да се вкарам във форма както ми се иска и сега ми е много притеснено какво ще правя с тия кг. Много лесно качвам, трудно свалям. Нищо че тренирам  4-5 пъти в седмицата и не ям глупости, следя много и тн. В момента съм около 64/65, надявам се да не кача много кг,че после не знам как ще ги свалям .. Засега апетита ми даже е по-малко,да видим нататък.

# 322
[И аз започнах на 64 кг при 168 ръст с тренировки 3 пъти седмично. Сега не знам колко съм. С предишната бременност така се спасявах от гаденето само с тестени храни и въглехидрати. Като отидох на преглед в 13 г.с. и ме видя 78 кг ( качени от 63) лошо й стана на жената. Вика как може такова нещо, кантар нямаш ли у.вас. отговарям "не, нямам" и тя " ееее живот си живееш ти". До края бях качила 28 кг, свалих ги много бързо НО ви съветвам да са стараете да хапвате малко и често и да не се оставяте и поддавате на изкушенея. Не за нруго, но после започват страховете от гестационен диабед, кръвно и тн. Ще ви съсипят с нови притеснения, от което нямате нужда. Със сигурност съм качила поне 2-3 кг. Обаче се старая да хапвам балансирано, малко и.често. Харесвам Зоната и се опитвам и сега да я прилагам, насилвам се вярно, но по-добре така.
Мечтая си да мога да спя по гръб заради скапаните бръчки по врата и деколтето, ама не става. Все на една страна си спя.
11 г.с и още сутрин повръщам, целодневно гадене. Сигурно пак до 20 г.с. ще откарам. Но така ми е по-спокойно. Ако се чувствам до0ре и се притеснявам какво не е наред 😅
С предишната бременност и аз ходих всяко седмица на прегледи, така се бях побъркала, че като се събуждам нощем и не го усещам да рита (щото то спи бебето, ама...акъл) и светвах лампите, пия спрайт, ям банан, докато не се размърда и така се успокоявах. После докато стана на 5г. се оплаквах, че не спи нощем. Е, как да спи, като майка му така го е дресирала от корема още. Много стрес си причиних, абсолютно излишен. Нищо не можем да направим, освен да сме спокойни.

# 323
какво е Зоната ?

# 324
Как сте момичета ? Аз днес бях на пазар за сутиени че всичко е тясно вече 🤣 относно кг съм 44  но определено каквото хапна се лепи на корема и гърдите. В понеделник съм на лекар и ще запазя час за БХС (нямам търпение вече)

# 325
За кръвната група аз съм с отрицателен резус фактор и имам бита инжекция след раждането. Няма нищо страшно, пускат се през бременността изследвания за антитела.
Аз съм на 24 години и чакам своето второ дете/живи и здрави/.
Първото го носих в слинг с лице към мен след много информация за пръв път чета, че не е хубави да бъде с лице към мен. Защо ако може повече информация?
Момичета, изпаднала съм в паника. Мъжът ми е с положителен резус фактор, а аз с отрицателен. С първото ми дете нямам спомен да са ми слагали инжекция, дори в епикризата не намерих нищо, нито в моята нито в на дъщеря ми. Сега съм в 10 седмица и много съм се панирала, ще изследвам кръвната група на дъщеря ми и дано е отрицателна, а дано да е само пропуск в документите. АГ каза да не се панирам, ще следят антителата, ама място не си намирам. След секциото с първото дете не бях контактна няколко дни, дано не е станала някаква грешка, коята сега да има последствия.

# 326
Ех,как ви завиждам,че не ви се яде.Моя апетит е като за световно,направо е страшно,вече съм плюс 4 кила,а съм в 13+5.Миналата бременност качих 20 кг и като гледам и сега няма да се размина с по-малко.Ама това е то бременен телец,ние и без това сме си лакоми,а като сме бременни двойно повече Grinning

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 17:06 от nieves85

# 327
  • София
Допълвам, че качването започва от третия месец горе долу, така че реално по 2 кг. на месец с си 15...16кг., което си е напълно нормално Hands V

# 328
Аз съм 13+1 г.с. и все още ми се гади. Аз съм 52 кг и онзи ден се теглих и нищо не съм качила. С предната бременност в края на 3 месец даже бях свалила 2 кг, на края на бременността бях +14 кг. Сега да видим как ще е .
Krisdimi не се шашкай, вероятно е - група детето и за това не с сложили, а дори и да е + не се притеснявай, ще ти следят антителата през бременността, чувала съм за жени на които не са им сложили такава инжекция и после със следене си раждат живо и здраво второ детенце, така че споко. в епикризата на детето  от болницата където си раждала няма ли я вписана кръвната група, аз не съм гледала, но може да погледнеш ако я пазиш.

# 329
Аз съм 13+1 г.с. и все още ми се гади. Аз съм 52 кг и онзи ден се теглих и нищо не съм качила. С предната бременност в края на 3 месец даже бях свалила 2 кг, на края на бременността бях +14 кг. Сега да видим как ще е .
Krisdimi не се шашкай, вероятно е - група детето и за това не с сложили, а дори и да е + не се притеснявай, ще ти следят антителата през бременността, чувала съм за жени на които не са им сложили такава инжекция и после със следене си раждат живо и здраво второ детенце, така че споко. в епикризата на детето  от болницата където си раждала няма ли я вписана кръвната група, аз не съм гледала, но може да погледнеш ако я пазиш.

Всичко си пазя, но я няма

Общи условия

Активация на акаунт