Отговори
# 330
  • София
Аз съм в 12+1 и все още съм даже с килограм надолу, но все още повръщам и ми се гади, което се надвам в най-скоро време да приключи, че не се издържа вече ... През последната седмица се появи и едно главоболие, та съвсем не ми се яде. Някой има ли и киселини, как се справяте с тях ?

# 331
Аз съм в 12+1 и все още съм даже с килограм надолу, но все още повръщам и ми се гади, което се надвам в най-скоро време да приключи, че не се издържа вече ... През последната седмица се появи и едно главоболие, та съвсем не ми се яде. Някой има ли и киселини, как се справяте с тях ?
[/quote

И при мен е така, пия газирана вода с лимон, коричка хляб, в редки случаи изписаха ми от болницата гавискон, понеже съм с ерозивен гастрит и сега заради повръщането го обострих.

# 332
Аз съм 13+1 г.с. и все още ми се гади. Аз съм 52 кг и онзи ден се теглих и нищо не съм качила. С предната бременност в края на 3 месец даже бях свалила 2 кг, на края на бременността бях +14 кг. Сега да видим как ще е .
Krisdimi не се шашкай, вероятно е - група детето и за това не с сложили, а дори и да е + не се притеснявай, ще ти следят антителата през бременността, чувала съм за жени на които не са им сложили такава инжекция и после със следене си раждат живо и здраво второ детенце, така че споко. в епикризата на детето  от болницата където си раждала няма ли я вписана кръвната група, аз не съм гледала, но може да погледнеш ако я пазиш.

Всичко си пазя, но я няма
Да извинявай сега видях че си писала че си проверила. Ами да като пуснеш на детето ще се види, но пак то казвам , не се притеснявай, дори да е + детенцето като се следи всичко няма място за притеснение, всичко ще е наред. Да не говорим че едно време за тази инжекция даже не с и чували, така че не се стресирай излишно.

# 333
Аз съм качила около 2-3 кг. В 14 г.с. съм. Почнах от 63 кг, точно колкото излязох от родилното предния път Grinning
С предната бременност качих 12-13 кг. Не успях да си върна килограмите след раждането, най-ниско стигнах до 59 но бързо ги връщах. А забременях 55-6 кг.
Този път много се надявам да успея поне да върна килограмите които забременях сега.

# 334
  • София
До преди морето не бях качила килограми. То и тук ям, както обикновено краставици и домати Grinning От Четвъртък съм на море, но всеки ден ми става по-нетърпимо. Уж под чадъра, мокря до коляно, на обяд в стаята докато захладнее, но много бързо окапвам. Чувствам се леко отпаднала и започвам да се притеснявам, да не прегрея. До идния четвъртък сме на море. Мамите на море, как сте?

# 335
Аз миналата седмица бях на гости на родата във Варна,че съм от там.И аз бях все под чадър,с цял бански и с парео,само краката топих,до 11.30-12.00 на плажа,после уж гледах да почивам повече,ама роднините не ме оставиха много много да почивам-от среща на среща,от заведение на заведение и от маса на маса бяхме,а и дъщеря ми все даваше зор за  лунапарка в Морската градина,та не ми остана време да усетя отпаднала ли съм или не Simple Smile Аз между другото се притеснявах как ще издържа на това темпо,щото знам,че като отидем там и по цял ден не се прибираме,но се чувствах учудващо добре

# 336
Аз не повръщам но имам ужасно гадене кажи речи целодневно и в комбинация с мигренозното главоболие, което миналата седмица беше също всеки ден, просто е невероятна комбинация. Направо бях парцал, беше ми толкова отпаднало, че само ми се лежеше. Уж към 13-14 седмица минавало гаденето поне ама да видим.

# 337
  • София
Ще мине! Аз така се успокоявам Grinning Аз също съм от Варна, но не съм се прибирала скоро и тази година май сефте ще се размина без нито веднъж да отида на плаж, ама здраве да е. Надявам се септември вече да съм по-добре, че пътят до там е дълъг.

# 338
Аз съм във Варна в момента също и добре че малкия е на вилата при майка ми, защото съм си лепнала някакво стомашно вирусче, повръщах 100 пъти и не съм станала от легото днес. Сега малко ми посветна сякаш ама не смея нищо да ям. По едно време даже си мислех дали да не тичан в Майчин дом за някаква система..

# 339
Още една мама на море. Hands V Аз изгорях веднъж, макар и на сянка. Не беше фрапантно, но се притесних доста. Иначе си стоя под чадъра и се мокря на душовете. Simple Smile
Вече съм 14+2 и чак сега почнах да изпитвам гадене, което не знам хубаво или лошо е, та и слънчевите ми бани са съобразени с това. В моя случай времето е за предпочитане много пъти пред горещините в Пловдив. Nature Sunny

# 340
На отиване и на връщане от  Варна спирахме общо 5 пъти за тоалетна,на всеки час,предвид това,че постоянно се наливах с вода,за да издържа на голямата жега.Иначе не ми беше лошо по пътя,но тая жега по време на пътуването едвам я издържах.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 21:28 от nieves85

# 341
Аз също бях на море в Гърция, смея да твърдя, че климата на морето ми е се отрази много добре. В най- големите жеги се пазех, влизах във водата, когато ми се приискаше....стига да се чувствате добре, на моренце е приятно навсякъде и винаги има бриз, така че жегите не се усещат толкова непоносими😉

# 342
И на мен ми се размина моренцето тази година, но поне съм в планината та жегите не ги усетих. Предвид състоянието ми с бързото обезводняване и многократно напъване, втори месец съм на легло. Тази вечер за първи път излязох на разходка с мъжа ми и детето, едвам издържах да ходя километър, но се почувствах щастлива. Дано гадните симптоми минат по-бързо, и тогава да се поотпусна
  Изглед от къщата на село

# 343
Да, на морето поне аз не усещам жегата. И аз изгорях малко, но нямам намерения да се шашкам. Ходим всеки ден на плаж с детето, на обяд почивка, къпя се във водата. Стига да се чувстваш добре можеш да извлечеш само позитиви от морето и да се наслаждаваш.

# 344
Здравейте и от мен! В 9+5дн съм и днес получх зацапване и бях в спешен кабинет ( по случайност АГто ми беше на смяна) резултата е леко отлепяне на плодното сакче, леглови режим и опит да ме накарат да ме приемат в болницата, но това ми се вижда немислимо тъй като съм с малко бебе на 1г и 8м и няма кой да я гледа. Чакам вторник-сряда резултати от пренатален тест. Дано са добри и също така дано успея да се изолирам максимално откъм движения вкъщи предвид малкото детенце. Стискайте ми палци и бъдете много здрави!

Общи условия

Активация на акаунт