Отговори
# 600
не са по каса тези неща плащаме си ги

# 601
  • София
Днес докато се прибирахме от Гърция, толкова бях подута, че като пробвах да си вдигна краката ма таблото, сякаш нещо ми пречи да се свия. Въпреки това си умрях от кеф, на подутия корем. ММ ми каза, ако след болничния не ми стават дрехите за работа, да си удължавам болничния 😁

Подчертаното е много опасно да се прави, да знаеш.
Не помня дали сега беше в болничен и си го карала на морето, но ако правилно разбирам какво чета... имай си едно наум, че форумите са публични и внимавай да не стане гаф с рабоодателя евентуално (не знам в какви отношения сте, за по принцип казвам) Wink

# 602
  • София
Не се бях и замисляла, че е опасно. Благодаря Simple Smile Да се отчета за кантара, няма разлика в теглото. АГ ми писа днес, излязла е цитономазката и влагалищен секрет -гъбички. Приемали ли сте този медикамент? Отделно ми каза да приемам витамини Елевит.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 09:14 от Iv4EnCeTO

# 603
  • София
Гъбички би трябвало да излязат на микробиология, не на цитонамзка Wink Цитонамазката показв риска от онкологични проблеми. Не го знам този препарат, но щом док го е изписала, значи е окей.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 09:23 от ToniShu

# 604
  • София
И аз така знам. Взела е и влагалищен секрет, та в единия от документите си пишеше. Е, поне ме успокои, че на бебето няма да повлияе.

# 605
  • София
Не се бях и замисляла, че е опасно. Благодаря Simple Smile Да се отчета за кантара, няма разлика в теглото. АГ ми писа днес, излязла е цитономазката и влагалищен секрет -гъбички. Приемали ли сте този медикамент? Отделно ми каза да приемам витамини Елевит.
Скрит текст:
Аз ги използвах преди да забременея, помогна ми, тъй като влачех едни гъбички от есента и това ми беше третото лечение. Дано да ти помогне и на тебе!

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 12:41 от Sour Cherry

# 606
  • София
Идвам да се похваля с почистен зъбен камък и нито един кариес Simple Smile Тъкмо сутринта се замислих как ще ми оправя човека зъб, ако имам развален - аз без упойка не издържам. Но явно няма да се наложи да науча, ура!
Вода за уста каза да ползвам каквато искам, а в случай, че се притеснявам - отвара от смрадлика. Но каза, че резорбацията през венците би била твърде ниска, за да причиня нещо на бебето.

# 607
Момичета, TSH ми е на долната граница, моля за препоръки за онлайн консултация с ендокринолог. Не съм имала проблеми досега с хормоните и се притесних.

# 608
какво визираш за долна граница ? По принцип трябва ла е около 1 до 2 максимум това е норма и така трябва да е , но иначе виж при Сигридов има мисля , Начев ама там е 50/50 вече работата и в Щерев имаше добра уж. Недялкова е най ок но там няма за година напред часовеу

# 609
Искам да питам тези, които са минали пренаталния тест вече, има ли някакви медикаменти или друго, което не трябва да бъде приемано преди изследването?
Не приемам абсолютно никакви лекарства. Само витамини и но шпа понякога.. но за 11 седмици съм изпила най-много 6 хапчета но шпа. 😀
Храни, напитки, кофеин?..

# 610
Генетичният тест не се влияе от храна и напитки, не се притеснявай, хапни си. Иначе ми казаха аспирина да не го пия предната вечер, вероятно заради самото боцкане. Бях в 10 +4 и фракцията излезе 10%.

Бочинка, 0.27 при долна 0.20 толкова ниско 😳 Искам бързо онлайн консултация, не съм в София в момента. Начев не прави онлайн консултации. Гледам супердок ама са много, викам си ако някоя има опит и би препоръчала...?

# 611
аз не мога да да. съвет но може да пишеш и на АГ те трябва да могат да реагират поне ща момента с коментар докато потърсиш ендо

# 612
Момичета, TSH ми е на долната граница, моля за препоръки за онлайн консултация с ендокринолог. Не съм имала проблеми досега с хормоните и се притесних.
Може да потърсите д-р Мария Бояджиева, работи при Сигридов, като може да я намерите в едно приложение Haelee, плаща се 35 лв и може да изпратите резултати. Отговаря бързо.

# 613
  • София
Анастасия, на мен ми казаха да не си пия аспирина предната вечер, да пия много течности и да отида хапнала. В 10-та седмица фракцията и при мен беше 10%.

# 614
Генетичният тест не се влияе от храна и напитки, не се притеснявай, хапни си. Иначе ми казаха аспирина да не го пия предната вечер, вероятно заради самото боцкане. Бях в 10 +4 и фракцията излезе 10%.

Бочинка, 0.27 при долна 0.20 толкова ниско 😳 Искам бързо онлайн консултация, не съм в София в момента. Начев не прави онлайн консултации. Гледам супердок ама са много, викам си ако някоя има опит и би препоръчала...?

Може да пробваш за онлайн консултация с моята. Готина е, чете много и много добре обяснява https://superdoc.bg/lekar/maria-aleksieva-

Общи условия

Активация на акаунт