Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното кръвно налягане по време на бременност?
Какво е препоръчителното лечение за ниско кръвно налягане по време на бременност?
Какво е средното тегло на бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното лечение за ниско кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво е средното тегло на бебето по време на бременност?
-
Какво е подуването по време на бременност и какви са неговите последствия?
-
Какво е нормалното развитие на плода по време на бременност?

Не ми пречи таз работа, дет се вика, успявам да си обуя обувките без проблем, но се притеснявам да не е признак на по-сериозен проблем. Кажете си мнението, пък аз ще си говоря и с дока като ида на 8.
), опасно е вече ако почнат да се трупат много килограми, повиши се кръвното налягане и се появи албумин в урината. 

Засега ще почна да избягвам тестени неща, да видим.
Още разбира се е рано за такива мисли, най-малкото не се знае тоя въртел в мен в каква поза ще е
Ако не ни потрябва, ще е резерва за следващия път
ние сме с мома 

И то в най-лошия му вариант.
Уж толкова се пазих, и витамини и фешове пих и никъде не ходих, а пак не можах да се отърва от туй чудо. И положението е направо кошмарно - за един ден се сринах тотално. Вчера нищо ми нямаше, а от снощи като взе да мъчи една безумна кашлица, направо контакции получих от напъване.
Отидох сутринта при личната, тя каза жената веднага да почвам антибиотик. Ама аз нали съм дебелоглава, реших да пия само сиропчето, и да изчакам с антибиотика, че хич не съм им фен. Да, ама като дигнах по обяд една температура - 38.8 и вместо да спада, тя се покачва. Направо не знаех на кой свят съм. Та пих и парацетамол, и антибиотика, и слагах чорапи с оцет и кърпи на главата и какво ли още не, та чак сега я свалих до 37.5.