СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 558
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Моля за разяснение!   В екселската таблица за свободните места, за училището,което ни интересува е записано брой 3, а при максимален и минимален бал за мъже и жени пише 0.  Какво означва тази нула? Няма промяна в бала или нещо друго?

И аз го видях това. Според мен РУО са ползвали стара таблица Sad , тъпо обяснение но на това ми прилича.
В 73 то нямаше обявено нито едно свободно място, в таблицата има 4 броя като срещу тях стои -0

# 121
  • София
Прочетете първия ред на таблицата. Тези числа показват броя паралелки, а не свободните места.

# 122
  • София
Според мен това е броя на паралелките с прием в 8 клас, а не свободните места за трето класиране.

# 123
Прочетете първия ред на таблицата. Тези числа показват броя паралелки, а не свободните места.
Според мен това е броя на паралелките с прием в 8 клас, а не свободните места за трето класиране.

Хубаво е понякога да се чете Simple Smile Мерси!

# 124
Моля за разяснение!   В екселската таблица за свободните места, за училището,което ни интересува е записано брой 3, а при максимален и минимален бал за мъже и жени пише 0.  Какво означва тази нула? Няма промяна в бала или нещо друго?

Това са брой паралелки, а не приети ученици.

# 125

И аз го видях това. Според мен РУО са ползвали стара таблица Sad , тъпо обяснение но на това ми прилича.
В 73 то нямаше обявено нито едно свободно място, в таблицата има 4 броя като срещу тях стои -0

Това е броят на паралелките.

# 126
Ако правилно помня, вие сте искали ТУЕС, а там нямаше обявени свободни места за трето класиране, всички приети са се записали още на първо и второ. Точно това означава 0 - никой не се е записал, а в таблицата с мин/макс бал не се обявяват брой записани деца, само баловете на първия и последния в текущия етап.

# 127
Успяхме с читаво училище - сега имам 24 часа да убедя ММ да го отпишем от ЧУ. Мисля, че ще успея.
Боже, благодаря ти!
И ние сме така ! Simple Smile но незнам кое е по-добре?!? 😬

# 128
Благодаря за отговорите!  Аз четох внимателно таблицата,но явно не съм разбрала.  Уж за по-достоверна информация преди  2 часа попитах лично на телефон за контакти в самото училище., Казаха ми, че имало 5 свободни  места. Не знам коя е истината.

# 129
Благодаря за отговорите!  Аз четох внимателно таблицата,но явно не съм разбрала.  Уж за по-достоверна информация преди  2 часа попитах лично на телефон за контакти в самото училище., Казаха ми, че имало 5 свободни  места. Не знам коя е истината.
Тук вече стана интересно Simple Smile

# 130
Много любопитнен първи ред на таблицата Simple Smile
Национална природо-математическа гимназия "Академик Любомир Чакалов" Математически - АЕ ФА М
484.5т момче
Това е паралелката на НПМГ с най-нисък приемен бал тази година (много ниски резултати на областния кръг на олимиадата, като оттам единици деца са с над 85 %... На състезанието също... ) Този максимален бал означава над 95т по Мат и БЕЛ и над 97,25т на състезанието (или 90+95 и 2*100 състезание, или 95+100+2*95...) Simple Smile
Това детете или изобщо не е било писало тази паралелка, а се е сетило, че я иска (негова си е!) или мнооооого са били объркали подредбата на жалнията.

ПП: Тъй като на първо класиране и второ класиране това е максималния бал (момчета), то значи че детето е чакало прекласиране (СМГ???) и е подало за трето, като не се е записало след второ и си е подало за неговото си място пак на трето класиране.

Явно е, че това не му е било първо желание, но силно се надявам да усети мястото като свое Hands V Резултатите му (според мен) са феноменални!

ПП2: Много ми е интерсно какъв ще е анализа на журналистите... като точно заради тази паралелка и бал за нея неше изкоментирано "НПМГ изпадна от топ 10 училищата в София" Smiling Imp

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 14:18 от peneva_a

# 131
Ще добавя към горното разследване , че сигурно е било записано и в частно училище АК или ПЧМГ, за да чакат трето класиране Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 132
Ще добавя към горното разследване , че сигурно е било записано и в частно училище АК или ПЧМГ, за да чакат трето класиране Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Може и да не са го записвали... Незаписвайки на второ, то мястото му се обявява на терто класиране, просто няма кой да го измести оттам, ако си поиска същото място (дори пак като 2-3 желание...) Smiling Imp

ПП:
92т на състезанието са равни на 100т за балообразуване, защото са 100% от маскимаlно постигнатия резултат Hands V

# 133
Подозирам, че това е първият по резултат от състезанието по физика с 92 точки, ученик от СМГ, който най-вероятно е предпочитал да си остане в СМГ и спокойно е участвал в трето, защото никой няма по-висок бал за физика в НПМГ, т.е. мястото му е гарантирано.

# 134
Някой приет в 1 АЕГ? АЕ/НЕ освен нас?

Общи условия

Активация на акаунт