Любители на котки - Тема 185

• 34 561
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Много е миличък в такива моменти. Сутринта исках да почета, но той реши, че ще се погушка- мушка ни се във врата, на главата ни се качва, буквално, ближе ни по цялото лице и ляга да спи блажено.

# 151
На ферибот Корсика/Ил Рус/ до Савона, Италия - младежът ни обиколи всички, но само с кака беше така

# 152
Благодаря amt_nkа, red soul, Tаня!
Представа си нямам какво да очаквам. Неговите са в момента временно с него в друга къща, където има две бебета котета на около 4 месеца. Малката агресивна котана ги приема добре, разхожда се и не им обръща внимание,  а голямата, която е супер добричка, не излиза от стаята си и ако срещне малките, ги съска. А и двамата очаквахме точно обратното.
Хубавото е, че бъдещата ни къща е голяма и с двор, та си мисля, че и да не се харесат много, за всеки ще има място да си играе и почива необезпокояван.

# 153
Белка рано сутринта

# 154
Ето я малката. Кака й ще дойде, когато огладнее.

Сигурно ли е, че е женска? Едноцветните руси женски са рядкост. Simple Smile

# 155
Е. Съкровището на мама. Момиченце е Heart

# 156
Е. Съкровището на мама. Момиченце е Heart

Чудна е. Абе, физиономийката ми изглежда момчешка, но пък вие сте си я проверили и знаете най-добре Simple Smile

# 157
Кадър от преди малко:  

Повърна пауча. Не е от най - големите чистофайници, рядко се ближе. С къса козина е. Кака му се мие до лудост.

Преди време на нея й даваме малцова паста, не обича. Купувахме й котешка трева няколко пъти, порастнала, от различни места. Не й обръщаше внимание. Накрая разбрахме Феликс какво обича - тревата да расте пред нея. Всеки ден си хапваше по няколко пъти. На Витакрафт, розова  опаковка от Фантастико, 3 - 4 лв. Всичко беше точно докато малкия разбойник не видя в саксията храна тоалетна. Майка ми се отказа да сади.

Тя не повръща или поне не я виждам и чувам. Него днес го видях но ми е за първи път.

Паста ли да купувам, трева ли да садя?

П.П.
Преди няколко теми имаше младо коте с болни зъби. Какво стана? Яд ме е че не помня потребителката.
Ще чакам с интерес да пише дамата която ще събира нейните две котки с тези на приятеля си.

# 158
Поми, има време, края на другия месец ще ги събираме, аз просто от сега съм се шашнала и събирам мнения. А и с фелиуей по-раничко се почва, та се подготвям.

# 159
Здравейте!  На едната ми мъжка котка, която е с дълъг косъм, отзад на гръбчето козинката и е станала на струпейчета. Не виждам да има проблем с кожата, обезпаразитен е редовно, сресвам го. Дали е от жегата или не успява да се почисти добре и аз не знам. Единствено успявам да го махна като го изрежа, пробвах да то изкъпя и разплета, но козинката все едно е лепена в дъното. Някакви идеи как да го оправя без режа?

# 160
Аз бая го разресах миналата година, точно на гръбчето, където явно не успява да се изближе; изкъпах го; имаше и пърхот. Оправи се, но ако не се беше оправил, щях да го водя да го гледат за гъбички...

# 161
на гърба им е трудно да се ближат.

# 162
  • Бу-у-урга-а-ас
Нашата Мила трябваше да стои няколко дни самичка, докато сме на почивка. Сестра ми щеше да я посещава. Оставих ѝ храна, риба, нов пясък, голяма купа с вода, взехме багажа и се сбогувахме. Шейсет километра по-късно аварирахме на магистралата и се прибрахме с пътна помощ. Утре ще звъня на ветеринарната клиника и ще задействам кастрацията. Като няма да ходим никъде, поне да се погрижим преди да изтървем отново момента.

# 163
Кастрациите се водят планови - дано ви вместят.

# 164
А, риба как оставяш? Замразена ли?

Общи условия

Активация на акаунт