Любители на котки - Тема 185

• 34 517
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Имаме въдичка.
Утре ще направя още две.
Благодаря🤗

# 121
  • София
Да предупредя за "въдичките". Навремето децата извадиха едното кучешко зъбче на Мацо с подобна играчка. Много обичаше да лови всякакви връзчици, коланчета и т.н. Дръпнаха малко по-силно, докато беше захапал и долното зъбче отиде. Sad После и горното се смъкна, защото нямаше в какво да опира. При кастрацията му го изпилиха, за да не му разранява долната устна, а остатъкът си падна сам след време. Sad

noragami, поради липса на помещения, просто пусках в джунглата и да се оправят. Joy Не ги мисли много! Женските може да са дребни, но са оправни! Ако знаеш Преслава и Богдана как се карат на Рижко... Joy  И са многословни. Нареждат, нареждат... Joy Направо умирам от любопитство да разбера какво му говорят. Joy  Той не им обръща особено внимание. Joy

Стискам палци да се спогодят бързо и да се радват на разходките в градинката. Simple Smile

# 122
  • Бургас
Имаме въдичка.
Утре ще направя още две.
Благодаря🤗
Купете му някви топчета, гонят с удоволствие всякакви.
И от касови бележки( всякакви хартийки) му правете топче, показвате му го и го хвърляйте.
Харко връща топчето, а най- много обича да играе с пластмасови прибори за хранене и пластмасовата основа на ролките за касов апарат. Е, вече има приятелка и най- често играят двамата или спят, но все още и на нас си носи по някоя играчка и чака да му я хвърляме.

# 123
Благодаря!
Голяма игра падна с топче от касова бележка🤣

# 124
  • София
Оооо, да - тези топчета от касовите бележки и при Кити са голям хит Joy

# 125
Лесно изпълнима идея
https://fb.watch/mdGZpb132A/

И аз не се бавих със запознаването на моите.Пуснах си ги в
дълбокото,контролирано от мен.Нямах време да ги чакам да става бавно.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 15:05 от red soul

# 126
Бях писала, че с Тери минахме през неясно чревно разстройство - повръщане, неядене....Обръснаха коремчето за ехограф. Не мога да кажа дали от свалянето на козинката или след това, но едната гърдичка е силно зачервена. Снимката е в сянка - реално е с малинов цвят. Гърдичката над нея е също по-розова от останалите, които почти не се забелязват (кастрирано е котето). Тя постоянно си ближе корема. Нужно ли е да съм със заострено внимание или е въпрос на време?

# 127
Цяла нощ съм пътувала, сутринта се прибрах, разхвърлях багажа, душ, и съм опънала отеклите крака, цялата съм изгоряла и паря, а писански ми се завира да се гуши 🥵

# 128
Много го обичам това мациииии 😚😚😚❤️❤️❤️🐈‍⬛

# 129
  • София
Явно е много любима поза в жегите, въпреки че сме на климатици:

П.П. Спринг,
Скрит текст:
при изгаряне много силно препоръчвам Пантенол спрей. Напръскай и изчакай да попие максимално дълго. Хем лекува, хем обезболява.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 16:40 от milenaka

# 130
Явно е много любима поза в жегите, въпреки че сме на климатици:

П.П. Спринг,
Скрит текст:
при изгаряне много силно препоръчвам Пантенол спрей. Напръскай и изчакай да попие максимално дълго. Хем лекува, хем обезболява.
Тц! Най-доброто средство против всякакви изгаряния е нашенския дефламол, разработка на Пирогов ската клиника по изгаряния. Не е популярен, защото никой не го рекламира.

# 131
  • София
Имам българския дефламол, въобще не съм доволна от него.

# 132
И ние се прибрахме и си взехме Ушатият.
Отначало не знаеше към кого да иде, вече не ни обръща никакво внимание.

Винаги до любимото столче.Joy

# 133
# 134
И аз отдавна не съм чела и писала. Ще чакам с интерес споделянето на жената с двете нейни и две на мъжа й котки. Ще стане ама ще им трябва време.

Кокорчо и Феликс:

Общи условия

Активация на акаунт