Случаят „Дебора“

• 280 214
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не знам как  е, но явно няма защита момичето. От никъде.
 Наистина да ти се прииска наемен убиец. Не знам от къде да почне обаче.

Като гледам каква вълна от недоволство се надига от сутринта във ФБ, не вярвам да си се разхожда спокойно по кафенцата още дълго. Лошото е, че може спокойно да изчезне нанякъде в един момент.

# 106
# 107
Ох, сигурна бях, че кара БМВ. В нашия град комбинацията нацепен батка+бръсната глава+татуировки+лош поглед+чалга/рап+БМВ вече дори не е манталитет, а направо диагноза.
Дано се вдигне достатъчно шум, та да ги подкарат подред – лекари, съдии, прокурори, полицаи, както и чадърът, който очевидно е спуснат над него.
Също така ми се иска да преразгледат и предишния случай, пак с уж лека телесна повреда. Да не се окаже, че и там някой угодливо е подменил от средна на лека.

Кметът подкрепя протеста в понеделник.

# 108
  • София
Ако не е изчезнал.

Мисля си какво можем да направим, да помогнем. Дали да не се обърнем към някоя от клиниките да терапевтира и заличи белезите, дали пари да не съберем за терапия, дали, дали….
То, какво би било помощ, какво обида…

# 109
Разгледах му и страницата на фейсбук. Както и очаквах, чалгар, патриот и религиозен. По калъп. Жената до него дано спаси себе си и дъщеря си.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 14:26 от NotMyCircus

# 110
https://presscenters.com/News/184435/sudiyskata-kolegiya-na-vss- … ujen-sud--stara-z

тази Гьонева е била вече наказвана от ВСС. е, време е за дисциплинарно уволнение! дано старозагорци не я оставят на мира тая скумрия!

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 14:19 от #RAngelova

# 111
Като гледам каква вълна от недоволство се надига от сутринта във ФБ, не вярвам да си се разхожда спокойно по кафенцата още дълго. Лошото е, че може спокойно да изчезне нанякъде в един момент.
Аз ще се учудя, ако не е духнал вече в безизвестна посока. Мен би ме било страх не само от правосъдието, но и от публичен линч. Този, ако се появи на публично място и бъде разпознат, като нищо ще му скочат, за да му дадат от собственото лекарство. Ама аз и не бих накълцала човек, де, така че най-вероятно мислим по различен начин с този.
Онова съобщение от месинджър, ако е истинско - той все пак не пише "не съм го направил", а "няма свидетели, само дума срещу дума". Знам, че скрийншоти се фабрикуват лесно, та нямам пълна вяра, но все пак.

# 112
  • София
Снимката “На прасе” е апотеоз на нещастното му съществуване.

# 113
Не мога да си представя ужаса, който е преживяло това момиче.  Да те режат с макетно ножче ( преди дни, колега си сряза неволно пръста с такова и опищя от болка и кръв), да те налагат с юмруци и да те скалпират. Това е садизъм!

Един месец мълчание и ако близките не бяха дали гласност, щеше да му се размине. Изверг в пробация за друга лека телесна повреда, който в момента се разхожда на свобода и се чувства над закона

# 114
Хора, стига с това скалпиране. Не е ли беше обръснал главата, т.е. косата? Не че е малко, не ме разбирайте грешно. Скалпирането е нещо друго, надявам се, че момичето не го е преживяло. Но мен все път ме побиват тръпки като го прочета, а вече го срещнах на няколко места.

# 115
  • София
Хора, стига с това скалпиране. Не е ли беше обръснал главата, т.е. косата? Не че е малко, не ме разбирайте грешно. Скалпирането е нещо друго, надявам се, че момичето не го е преживяло. Но мен все път ме побиват тръпки като го прочета, а вече го срещнах на няколко места.
Има рани по главата от липсваща кожа следствие “бръсненето”

# 116
Момичето ще има нужда от дълга работа с психолог:( Който да и помогне да разбере че не е тя виновна! Каквото и да е станало, да я научи да живее без страх и чувство за вина. Също ще има нужда след време от процедура за заличаване н белези. Ако има кампания бих помогнала.

# 117
  • София
Явно я е обръснал със същото макетно ножче.
Все пак, не е носил машинка за подстригване.
Точно скалпиране е за мен.

# 118

Едва ли е я подстригвал и бръснал нежно и внимателно.
Със сигурност има и рани по-главата.
Отново от любов и нежност.

# 119
  • При семейството си
Добре, де…нужно ли е сега да давате публичност и изтипосвате дъщеря му и майка и’?!
Това е вече някакво ненужно сеирджийство.

Общи условия

Активация на акаунт