Случаят „Дебора“

• 281 400
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 825
Май наистина не може да се скрие коя е Sad Аз я намерих в Инстраграм когато се разпространи профила на извършителя - видях кого следва и сравних с инициалите и размазаните снимки в нета и така открих коя е. Предполагам и много други са направили това, въпрос на време беше да разпространят снимките за жалост. А може и да не е за жалост, поне хората да видят, че въобще не прилича на наркоманка и кифла.

# 826
  • Далечният изток
Аз да попитам - може ли семейството на момичете да заведе отделно, частно дело за финансово обезщетение срещу този Г.Г., освен делото, което ще води държавата срещу него?
Да, може и в самото наказателно съдебно производство да предяви граждански иск за обезщетение.

# 827
Няма нищо общо с подобни определения, както и с такива, лепнати й дори от съфорумки из други теми, осъждащи външният й вид. Нормална, млада, красива девойка.
Май наистина не може да се скрие коя е Sad Аз я намерих в Инстраграм когато се разпространи профила на извършителя - видях кого следва и сравних с инициалите и размазаните снимки в нета и така открих коя е. Предполагам и много други са направили това, въпрос на време беше да разпространят снимките за жалост. А може и да не е за жалост, поне хората да видят, че въобще не прилича на наркоманка и кифла.

# 828
  • София
Аз да попитам - може ли семейството на момичете да заведе отделно, частно дело за финансово обезщетение срещу този Г.Г., освен делото, което ще води държавата срещу него?
Да, може и в самото наказателно съдебно производство да предяви граждански иск за обезщетение.

Ами в такъв случай дано да го подкарат и с частно дело, и да го одрусат една хубава сума. Не че има сума, която би била достатъчна за това де, но все пак.....

# 829
  • При семейството си
Елпис, с никаква за Бога! Дали ще я видите тук или в някой сайт или пост каква е разликата?
Не се хаби. В случая е напразно, само провокация се търси.
Каква провокация?! Пиша от първите страници на темата.
Близките на момичето се страхуват, запазват анонимност, говорят в гръб, крият лицата си…някой си пуснал снимка в някаква социална мрежа, дай да я споделим, като “звезден компромат”.
Каква провокация???

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 22:13 от Elpis

# 830
Задължително трябва да го осъдят. На момичето колко пари ще са нужни, за възстановяване на тези белези...

# 831
И без да дължи държавна такса.

# 832
  • Далечният изток
Оф Божеее каква държавна такса...

# 833
Оф Божеее каква държавна такса...
4%?

# 834
Последно ще досаждам със списъка. Видно е, че утре цялата страна ще е на крака

+ Кюстендил-площад Велбъжд, Плевен, Пазарджик, Казанлък, Пещера, Благоевград, Гоце Делчев, Видин

# 835
  • София
Един дядо, бивш полицай ме помоли да го заведа. Крайно възмутен беше, каза ще отида да застана с лицето си зад това дете.

# 836
Гражданска война - това ще стресне нашите управляващи. На хората им дойде до гуша да няма безнаказаност в тая държава.

Да убиват децата ни по пътищата, да ги оскверняват изроди, да ги убиват и всички напили и напушили се, психично болни изроди да ги затриват. Защото всеки с повече пари и власт се има за Бог, ненаказуем от закони и норми.

Хората се вдигнаха, дано тоя не излезе от затвора до живот.

# 837
Нека се види..какво красиво момиче е билА. Едва ли някога ще бъде същата.Никога. Това не се забравя! Цял живот ще е като камък на шията на това дете. Един живот си е отишъл, нищо че е жива.

Утре ще гледам да съм на протеста.
Но съм песимист...
И все пак отнякъде трябва да се почне.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 22:55 от Не се сърди, човече

# 838
  • Пловдив
Един дядо, бивш полицай ме помоли да го заведа. Крайно възмутен беше, каза ще отида да застана с лицето си зад това дете.

И аз така, ще застана с лицето си зад това дете!
Чудя се какво да напиша? С теб сме? Или ... Дайте идеи?
Някак да се почувства подкрепена? Да почувства подкрепатА.

# 839
  • София

И аз така, ще застана с лицето си зад това дете!
Чудя се какво да напиша? С теб сме? Или ... Дайте идеи?
Някак да се почувства подкрепена? Да почувства подкрепатА.

Пловдив е с теб, София е с теб, Варна е с теб и т.н. - на всеки протест, във всеки град, ще е супер, ако има по един такъв голям надпис най-отпред. Така ще се покаже, че цяла Бългрия е с нея. Защото аз например няма да мога да отида на протеста, но една табела "София е с теб" ще ме накара да се почувствам, като част от протеста, каквато много ми се иска да бъда.

Общи условия

Активация на акаунт